Zakelijk registratieadres Rotterdam

Zakelijk Registratieadres Rotterdam. Onze nieuwe locatie heeft onlangs de deuren geopend. Maak gebruik van onze Vroege beslissers aanbieding.

– Tijdelijke Aanbieding –

Niet €59,95 maar €44,95 per maand – maandelijks opzegbaar (Voor meerdere bedrijven bieden wij interessante kortingen aan tot wel EUR 20 per bedrijf per maand.)

*Aangepast tarief geldt zo lang u klant blijft.
**Aanbieding geldt niet voor bedrijven met buitenlandse aandeelhouders. Tarief vanaf EUR 74,95 per maand. Buitenlandse bedrijven hebben een vestigingsadres nodig waar aanvullende eisen voor zijn.

Dit alles voor een representatief registratie en postadres in Rotterdam.  Actie geldt voor beslissers vóór 30 April. Rotterdam is een nieuwe locatie waarvoor wij voor vroege inschrijvers een korting aanbieden.

Een zakelijk registratieadres / inschrijfadres Rotterdam via Easystartoffice:

√ Goedgekeurd door de KvK – volledig legitiem
√ Conform alle eisen van de KvK
√ Postadres is inbegrepen

Kvk registratieadres RotterdamInschrijfadres kvk Virtueel Kantoor Netherlands

Schrijf direct uw onderneming in bij de KvK

Wilt u uw onderneming niet inschrijven op uw privéadres? Of heeft u een huurwoning en geeft uw huisbaas geen toestemming om een onderneming in te schrijven op uw woning? Onze cliënten kunnen gebruik maken van registratie bij ons businesscenter in Rotterdam voor registratie van hun onderneming. Bestel uw zakelijke inschrijfadres en uw onderneming kan binnen twee werkdagen worden ingeschreven op ons Business Center. Wij kunnen u ook assisteren met de inschrijving van uw bedrijf, de oprichting van een B.V. of het doorvoeren van de adreswijziging KvK, wij begeleiden het gehele traject.

Virtueel kantoor premiumpakket

Naast de inschrijving van de onderneming op het registratieadres, kunt u in Rotterdam tegen meerkosten beschikken over een eigen kantoorruimte, of een eigen virtueel telefoonnummer en andere facilitaire diensten. Heeft u interesse in deze fasciliteiten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?

Het zakelijk registratieadres of inschrijfadres in Rotterdam kan binnen twee werkdagen na uw bestelling worden gebruikt. Voor meer informatie over het zakelijk inschrijfadres Rotterdam kunt u contact opnemen.

Uw voordelen bij ons business center

  • Professionele uitstraling, een professioneel zakelijk adres
  • Privacy – uw clienten en concurrenten zien niet langer uw thuisadres op google maps
  • Flexibele contracten zijn mogelijk
  • Uw locatie op afstand
  • Kostenbesparing, bespaar op uw facilitaire kostenanvraag.

Extra diensten
– Wilt u ook een lokaal telefoonnummer? Wij regelenen een lokaal virtueel telefoonnummer voor u!

Heeft U een vraag? Stuur ons een bericht

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten