Een zakelijk postadres voor uw onderneming

Een zakelijk postadres voor uw onderneming

Wordt uw bedrijf online vertrouwd? Geeft u uw bezoekers een gevoel van veiligheid? Wanneer mensen uw website niet vertrouwen, wordt er niet besteed. Consumenten en bedrijven controleren vaak of het bedrijf waar zij een bestelling plaatsen een postadres heeft staan op hun website. In dit artikel leggen wij uit waarom het verstandig is om uw adres te vermelden.

Het doel van een zakelijk postadres

Wanneer uw bedrijf wordt gecheckt door een potentiele klant of leverancier, geeft het hen een vertrouwd gevoel wanneer zij uw adres weten te vinden. Mocht er iets mis gaan in de bestelling dan kunnen zij uw bedrijf altijd benaderen. U bent te vinden.

Een zakelijk postadres met een professionele uitstraling kan uw klanten over de streep trekken. Het is hierbij wijsheid om niet uw thuisadres te gebruiken. Dit geeft een onprofessionele uitstraling. De meeste mensen zullen niet bestellen bij een webshop die gevestigd is op een huisadres, en dat terwijl het met Google zo is te achterhalen.

Postadres van Easystart Office

Wilt u uw onderneming inschrijven bij de KvK op een zakelijk adres? Dat is bij ons zeker mogelijk. U kunt bij ons kiezen uit onze locaties in Rotterdam en Amsterdam. Al onze locaties zijn geschikt voor inschrijving van uw bedrijf.
Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en vanaf EUR 59 per maand. Wij verwerken uw post voor u en kunnen deze naar u ongeopend doorsturen of de scans naar u emailen. Onze medewerkers verwerken de post zoals u dat wilt.

Huur nu een postadres bij Easystart Office en geef een betrouwbare uitstraling aan uw bedrijf. Uw potentiele klanten zullen u sneller vertrouwen en makkelijker converteren. Vraag onze locatiemanagers naar de mogelijkheden voor uw registratieadres, virtueel kantoor of postadres. Lees meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *