Zoekt u een Zakelijk Registratieadres voor de KvK?

Onze abonnementen voor een zakelijk registratieadres KvK zijn maandelijks opzegbaar en de dienstverlening start vanaf EUR 59 per maand. Wij hebben speciale pakketten voor meerdere bedrijven op 1 contract, zoals bij een holdingstructuur of een ondernemer met meerdere bedrijven.

Dit alles voor een representatief inschrijfadres én postadres in Rotterdam voor uw KvK Registratie. Wij bieden ook registratieadressen aan in Amsterdam.

Wilt u een registratieadres, en dit binnen 1 dag geregeld hebben? Dat kan bij Easystart. Voor meer informatie over onze pakketten en mogelijkheden,

zie onze prijspagina.

Voordelen voor een Zakelijk Registratie adres KvK via Easystartoffice

 • Conform alle eisen van de KvK
 • Binnen 1 werkdag (of dezelfde dag nog) actief
 • Rotterdam representatieve locatie
 • Voordelige vaste tarieven
 • 1 Maand opzegtermijn
 • Post forwarding service
Easystart Posthoornstraat 17

Schrijf direct uw onderneming in op ons Registratieadres bij de KvK

Wilt u uw onderneming niet inschrijven op uw privéadres? Of heeft u een huurwoning en geeft uw huisbaas geen toestemming om een onderneming in te schrijven op uw woning? Onze cliënten kunnen gebruik maken van registratie bij ons businesscenter in Rotterdam voor registratie van hun onderneming. Bestel uw zakelijke inschrijfadres en uw onderneming kan binnen 1 werkdag worden ingeschreven op ons Business Center.

Virtueel kantoor

Naast de inschrijving van de onderneming op het registratieadres, kunt u in Rotterdam tegen meerkosten beschikken over een eigen kantoorruimte, of een eigen virtueel telefoonnummer en andere facilitaire diensten. Heeft u interesse in deze faciliteiten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het zakelijk registratieadres of inschrijfadres in Rotterdam kan binnen 1 werkdag (vaak dezelfde dag nog) na uw bestelling worden gebruikt. Voor meer informatie over het zakelijk adres voor kvk registratie kunt u contact opnemen.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor een registratieadres?

Wilt u liever dat uw onderneming in het geheel niet meer wordt geassocieerd met uw huisadres? Dan kunt u kiezen voor de optie om uw bedrijf op een zakelijk adres in te laten schrijven. Een zakelijk registratieadres KvK behoort bij ons tot de mogelijkheden. In dit geval spreken we niet meer van een virtueel kantoor, maar van een registratieadres.

Uw privé leven en uw onderneming worden op deze manier perfect gescheiden. Wanneer andere ondernemers of potentiële klanten de website van de KvK raadplegen, zal het nieuwe zakelijke adres worden getoond en niet meer uw privé adres. Dit leidt tot een aantal grote voordelen, zowel voor reguliere ondernemingen als binnen specifieke branches.

Registration Address Rotterdam Registration Address Rotterdam Co-working Rotterdam

Waarom Easystart Office?

 • Wij zorgen voor een betrouwbare en professionele uitstraling van uw bedrijf
 • Wij waarborgen uw privacy, uw zakenrelaties zien ons adres
 • Flexibele overeenkomsten (maandelijks flexibel)
 • Post forwarding service (zonder extra kosten)
 • Kostenbesparend, u hoeft geen kantoor te huren
 • Coworking-ruimte met een representeerbare vergaderruimte

De voordelen van een Zakelijk Registratieadres KvK op een rij

Ten opzichte van een virtueel kantoor heeft een zakelijk registratieadres KvK een aantal extra voordelen voor u en uw onderneming:

 • Al uw professionele correspondentie verloopt via uw nieuwe adres. Het kan gaan om facturen, reclamemateriaal, offertes maar ook post van de belastingdienst en de KvK: alles verloopt nu via het zakelijke registratieadres. Dit oogt professioneel en betrouwbaar naar uw doelgroep toe.
 • Beschikt uw onderneming over een webshop? Dan zullen veel klanten sneller geneigd zijn iets aan te schaffen, wanneer de onderneming op een zakelijk adres is ingeschreven. Het gebeurt vaak dat particulieren beloften niet nakomen, waardoor consumenten liever met ondernemers zaken doen. De kans is groot dat uw verkoopcijfers snel zullen stijgen na het inschrijven van uw onderneming op een zakelijk adres.
 • Sommige ondernemers werken binnen specifieke werkvelden, die enige risico’s met zich mee kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan psychologen en incassobureaus, sommige klanten kunnen een enigszins instabiel karakter vertonen waardoor een huisadres als vestigingsadres niet gewenst is. Ook in dit geval biedt een KvK inschrijfadres een goede uitkomst.
 • Indien uw organisatie zich bij ons aansluit op een registratieadres, dan geniet u van enkele extra diensten zoals werkplekken en vergaderruimten. Voor een vestigingsadres bij de KvK is het namelijk van belang dat dit realiseerbaar is. Ook dit straalt wederom een bepaalde professionaliteit uit naar uw klanten.