Kvk registratieadres in Rotterdam

Wij kunnen u voorzien van een huurcontract voor uw zakelijke registratieadres binnen 24 uur. En vaak nog dezelfde dag!

Onze registratieadresservice in Rotterdam kost slechts EUR 59 per maand! Het contract is maandelijks opzegbaar. Onze huurcontracten zijn opgesteld met onze bedrijfsadvocaat en voldoen aan de eisen van de Kamer van Koophandel.

Kies uit onze twee representatieve locaties in Rotterdam en vraag vandaag nog uw registratieadres voor de KvK aan! Onze contracten kunnen worden gebruikt bij de inschrijving van uw bedrijf bij elke Kamer van Koophandel locatie in Nederland. U kunt het adres ook gebruiken als officieel postadres en op uw website.

Bekijk onze pakketten en prijzen

Uw zakelijke registratieadres in Rotterdam bij Easystart Office:

 • Voldoet aan alle eisen van de Kamer van Koophandel
 • Kan worden gebruikt als registratie- en postadres
 • Kan binnen 1 dag worden afgesloten (Of dezelfe dag nog)
 • U kunt kiezen uit 2 representatieve locaties
 • Voordelige vaste prijs
 • Maandelijks opzegbaar (1 maand opzegtermijn)
Easystart Posthoornstraat 17

Kvk registratieadres in Rotterdam

Wilt u uw bedrijf registreren op een representatieve locatie? Onze klanten kunnen kiezen om hun bedrijf in te schrijven op een van de twee locaties in Rotterdam. Onze primaire locatie is gelegen naast de Kamer van Koophandel in Rotterdam Centrum. U kunt een afspraak maken met onze locatiemanager, of kies voor de registratieprocedure op afstand.

Virtueel kantoor

Zodra u een client bent, kunt u uw bedrijf registreren op ons kantooradres. U kunt ook ons zakelijke adres gebruiken voor uw visitekaartjes en op uw website. Wij kunnen u ook voorzien van een virtueel 010-telefoonnummer. Zodra uw bedrijf groeit kunt u altijd upgraden naar een coworking pakket waarbij u toegang heeft tot onze businesscenters.
Onze virtueel kantoor pakketen voorzien u van een officieel registratieadres die u kunt gebruiken voor registratie bij de Kamer van Koophandel.

Neem contact met ons op      

Waarom kiezen voor een registratieadres?

Wilt u liever dat uw onderneming in het geheel niet meer wordt geassocieerd met uw huisadres? Dan kunt u kiezen voor de optie om uw bedrijf op een zakelijk adres in te laten schrijven. Een zakelijk registratieadres KvK behoort bij ons tot de mogelijkheden. In dit geval spreken we niet meer van een virtueel kantoor, maar van een registratieadres.

Uw privé leven en uw onderneming worden op deze manier perfect gescheiden. Wanneer andere ondernemers of potentiële klanten de website van de KvK raadplegen, zal het nieuwe zakelijke adres worden getoond en niet meer uw privé adres. Dit leidt tot een aantal grote voordelen, zowel voor reguliere ondernemingen als binnen specifieke branches.

Uw voordelen met ons businesscenter

 • Een betrouwbare en professionele uitstraling voor uw bedrijf
 • Privacy, uw zakenpartners zien ons adres
 • Flexibele overeenkomsten (maandelijks opzegbaar)
 • Post doorstuurservice (geen extra kosten)
 • Kostenbesparend, u hoeft geen kantoor te huren
 • Coworkruimte met een representative vergaderkamer