Over ons

Achtergrond

Easystart Office is opgericht door Chris Radev en Eva Radeva, een project waar zij beiden veel passie voor hebben. Na het behalen van zijn diploma Rechten, is Chris gestart als ondernemer en heeft sindsdien diverse succesvolle bedrijven opgezet in 2 continenten. In zijn 40 jaar ondernemerservaring viel het Chris op dat kleine ondernemers moeite hebben met hun bedrijf van de grond te krijgen omdat zij overkomen als een kleine onderneming. Het is vaak erg lastig om een eigen kantoor te huren in de start-up fase van een bedrijf. Chris en Eva zijn Easystart Office gestart met een duidelijke missie om ondernemers te helpen met een “easy start” voor hun bedrijf. Eva runt tot vandaag de dag het bedrijf met veel passie en inzet. Zij zet zich in voor het bieden van kwalitatieve diensten voor een voordelige prijs. Als perfectionist is zij altijd bezig de diensten van Easystart Office te verbeteren en luistert daarbij aandachtig naar de feedback van de klanten.

Onze Missie

Ons doel is om de kleine ondernemer alle voordelen te bieden van een eigen kantoor, maar zonder de nadelen. Wij doen er alles aan om onze locaties en community te ontwikkelen tot een prettige en stimulerende omgeving. Voor de ondernemer die enkel baat heeft bij een representatief registratieadres, tot en met de ondernemer die een kantoorkamer nodig heeft, streven wij ernaar om constant te innoveren met onze kwalitatieve dienstverlening. En zullen wij continu onze locaties en community verbeteren.

Onze Klanten

Veel ondernemers kiezen voor onze flexwerkpakketten en registratieaddressen om een professionele uitstraling voor hun bedrijf te garanderen. Wanneer uw klanten vertrouwen hebben in u als zelfstandig ondernemer met een eigen kantoor, zal het makkelijk zijn voor u als kleine ondernemer om de volgende stap te maken in uw bedrijf.

Onze Diensten

Wij bieden coworking pakketten, registratieaddressen en flexibele huurovereenkomsten voor ondernemers op al onze representatieve locaties. Alle locaties zijn voorzien van een snelle internetverbinding en alle servicekosten zijn inbegrepen in onze coworkpakketten.

Onze locaties

Easystart Posthoornstraat 17 Easystart Office Amsterdam
Posthoornstraat 17, 3011WD Rotterdam
Overwegwachter 4, 3034KG Rotterdam
Kraijenhoffstraat 137A, 1018RG

Amsterdam Kvk number: 71682007 BTW nummer: NL858808651B01

Onze kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit en flexibiliteit. Wij richten ons op het leveren van de meest ideale oplossingen voor onze klanten.

Onze locaties zijn conform de eisen van de Kamer van Koophandel en de wettelijke eisen van de Wwft en AVG. Wij bieden kwalitatieve en veilige diensten met een snelle afhandeling. Onze contracten ontvangt u al binnnen 24 uur!

Wij zijn lid van de European Coworking Assembly(ECA). De ECA is een organisatie die coworking promote en coworking gemeenschappen verbindt. Met meer dan 500 tevreden klanten zijn wij trots op onze diensten.

Member of European coworking assembly

Onze Locatiemanager

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en aanmeldingsprocedure? Wilt u graag een afspraak maken bij een van onze locaties? Onze locatiemanager Krystel Schwedler is u graag van dienst. U kunt haar direct bereiken via onze Whatsapp Business Chat.
Contact Easystart Office  Locationmanager Easystart