Ons team

Eva

Algemeen Manager

Celeste

Locatiemanager

Nina

Locatiemanager

Onze Missie

Ons doel is om de kleine ondernemer alle voordelen te bieden van een eigen kantoor, maar zonder de nadelen. Wij doen er alles aan om onze locaties en community te ontwikkelen tot een prettige en stimulerende omgeving. Voor de ondernemer die alleen baat heeft bij een representatief registratieadres, tot en met de ondernemer die een kantoorkamer nodig heeft, streven wij ernaar om constant te innoveren met onze kwalitatieve dienstverlening. En zullen wij continu onze locaties en community verbeteren.

Eva runt als Managing Director het bedrijf met veel passie en inzet. Zij zet zich in voor het bieden van kwalitatieve diensten voor een voordelige prijs. Als perfectionist is zij altijd bezig de diensten van Easystart Office te verbeteren en luistert daarbij aandachtig naar de feedback van de klanten.

Onze locatiemanagers Krystel en Celeste staan onze klanten te woord en verwelkomen deze op onze locaties.

Vestigingslocaties in Rotterdam en Amsterdam

Amsterdam hebben we als vestigingslocatie gekozen, omdat onze bruisende hoofdstad veel aanzien en bekendheid geniet. Maar ook omdat Nederlandse Γ©n buitenlandse bedrijven graag ondernemen vanuit deze wereldstad vol potentie. De stad staat bekend om het goede ondernemersklimaat dat volop mogelijkheden biedt om succesvol een bedrijf te starten of uit bouwen.

Ook Rotterdam, is een fantastisch gebied voor starters en mkb-ondernemers die door willen groeien. De stad kent een urban area met meer dan een miljoen potentiΓ«le klanten Γ©n is internationaal toonaangevend onder de naam β€˜Port of Rotterdam’. Samen met de logistieke mogelijkheden en de gedrevenheid binnen de ondernemerscultuur is het de ideale thuisbasis voor bedrijven.

Onze Locaties

Easystart Rotterdam
Posthoornstraat 17, 3011WD Rotterdam
Easystart-Office-overwegwachter
Overwegwachter 4, 3034KG Rotterdam
Blaak 520, 3011TA Rotterdam
Kraijenhoffstraat 137A, 1018RG Amsterdam

Onze kwaliteit

Wij staan voor hoge kwaliteit en flexibiliteit. Wij richten ons op het leveren van de meest ideale oplossingen voor onze klanten.

Onze locaties zijn conform de eisen van de Kamer van Koophandel, de wettelijke eisen van de Wwft en AVG. Wij bieden kwalitatieve en veilige diensten met een snelle afhandeling. Onze contracten ontvangt u al binnen 24 uur!

Wij zijn lid van de European Coworking Assembly(ECA). De ECA is een organisatie die coworking en coworking gemeenschappen verbindt. Met meer dan 500 tevreden klanten zijn wij trots op onze diensten.

Member-of-european-coworking-assembly-300x101
Emily deGroot
21. September, 2023.
We really enjoy working with EasyStart. Professional, consistent, and very responsive.
Mohamed Tourich
25. Augustus, 2023.
Super leuke ervaring voor een startend ondernemer. Een echte aanrader.
Precious Studios
14. Juni, 2023.
Toen we onze startup vanuit BelgiΓ« lanceerden, waren we op zoek naar een betrouwbare partner voor een zakelijk adres. Na een uitgebreide zoektocht zijn we terechtgekomen bij Easystart office. Het was een bijzonder prettige ervaring, met goede communicatie via Whatsapp, en ze stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. We raden hen zeker aan.
Edwin Otten
27. Mei, 2023.
100% aanrader voor een ieder die een vestigingsadres wenst en service belangrijk vind, dan zit je goed bij Easystart Office. Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Easystart Office Amsterdam en dat beviel mij meer dan goed.
Frits van der Kramer
22. Maart, 2023.
Easystart doet haar naam eer aan. Het is een eenvoudige manier om een 'kantoor' te krijgen. De tarieven zijn transparent en niet overtrokken. Wij moesten veranderen van een simpel adres naar een voor de Belastingdienst aaanvaardbaar adres (met een kast :-) ) en dat was snel geregeld. De post wordt snel doorgestuurd en bank stukken worden discreet behandeld. We hebben het kantoor een aantal keren gebruikt, en het kantoor is schoon, je kan makkelijk een printer gebruiken ... en koffie en thee staan ook tot je beschikking. We kunnen Easystart van harte aanraden,
Hans Noteboom
2. November, 2022.
Easystart Office is een prima bedrijf om als vestigingsadres te gebruiken, zijn zeer accuraat op vragen van mij persoonlijk, alles is duidelijk en snel. Zeer goede ervaring mee, vraag naar Celeste.
Alessandro Viccaro
22. Augustus, 2022.
Excellent service, great communications and prices are also really fair. Highly recommended.
Alice Lupascu
5. Januari, 2022.
Super nice experience. They were polite, understanding, and very quick to answer and to explain stuff.

De meest gestelde vragen

β€˜Onze contracten zijn geldig zijn voor de KvK en we gaan vertrouwelijk om met de post die we fysiek of via scan aan onze klanten doorsturen. Ondernemers vragen ook vaak of we virtuele kantoren hebben. Ook dat is zo, door heel Nederland, waarbij we ook registratieadressen aanbieden voor de KvK’, aldus Eva Radeva, Managing Director bij Easystart Office. β€˜Nog een laatste tip: de basis van je bedrijf start met een kwalitatieve uitstraling naar je omgeving toe. Dat bereik je ook al met een professioneel vestigingsadres. Ik raad starters dan ook aan om niet te snel voor een duur eigen kantoor te kiezen. Een flexwerkplek om goed te starten is vaak al genoeg Γ©n bovendien een stuk goedkoper. Verder zijn onze contracten maandelijks opzegbaar, ideaal dus voor de startende ondernemer.'

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu