Over Ons

Achtergrond
Easystart Office is opgericht door Chris Radev. Chris is na zijn studie rechten te hebben afgerond direct aan de slag gegaan als ondernemer. In zijn 30 jaar ondernemerservaring zag Chris dat veel kleine ondernemers moeite hadden met hun bedrijf van de grond te krijgen vanwege hun uitstraling als kleine onderneming, of vanwege een te grote stap naar het huren van een eigen kantoor.

Dankzij zijn jarenlange ervaring als ondernemer met zowel kleine- als middelgrote ondernemingen heeft Chris de diensten van Easystart zo veel mogelijk kunnen inrichten om u als (startende) ondernemer het beste van dienst te kunnen zijn.

Onze Missie
Ons doel is de kleine ondernemer alle voordelen te bieden van een eigen kantoor, zonder de nadelen. Wij doen er alles aan om onze locaties en community te ontwikkelen voor een gezellige werkplek en klantgerichte dienstverlening.

Ook voor de ondernemer die enkel baat heeft bij een representatief registratieadres hebben wij als doel om onze hoogwaardige service constant te innoveren en daarbij onze locaties, én onze dienstverlening te verbeteren.

Onze Klanten
Veel ondernemers kiezen onze vestigingsaddressen om een professionele uitstraling voor hun bedrijf te realiseren. Wanneer uw afnemers vertrouwen hebben in u als een zelfstandig professional met een eigen kantoor, zal het u als (kleine) ondernemer gemakkelijk af gaan om de volgende stap te maken in uw onderneming.

Onze Diensten
Wij bieden cowerkplekken, registratieaddressen en flexibele huurovereenkomsten aan voor ondernemers op onze representatieve locaties. Alle locaties zijn uitgerust met een razendsnelle internetverbinding en alle servicekosten inbegrepen bij onze coworking pakketten.

Onze locaties

Easystart Posthoornstraat 17Easystart Office Amsterdam

Posthoornstraat 17, 3011WD Rotterdam

Overwegwachter 4, 3034KG Rotterdam

Kraijenhoffstraat 137A, 1018RG Amsterdam.

Onze kwaliteit

Wij staat voor hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit naar de u, de klant. U kiest bij ons het pakket dat het beste bij u past, en u kunt doorgaans binnen 1 werkdag genieten van een prestigeus registratieadres.

Onze locaties voldoen aan de eisen van de Kamer van Koophandel en daarbij houden wij ons aan de wettelijke eisen van de Wwft en AVG. Zodat u zeker bent van een kwalitatieve en veilige dienstverlening. De Belastingdienst houdt toezicht op onze toepassing van de Wwft.

Al meer dan 100 tevreden klanten gingen u voor en staan garant voor onze kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de European Coworking Assembly(ECA). De ECA is een organisatie die coworking promote en coworking communities met elkaar verbindt.

Member of European coworking assembly

Onze Locatiemanager

Locationmanager Easystart

Wilt u meer over ons weten? Onze locatiemanager Eva helpt u graag verder met uw vragen. U kunt haar direct bereiken via de Whatsapp Chat. U kunt ook een afspraak met haar maken om langs te komen op één van onze locaties.