FLEXPLAATS ROTTERDAM

Wanneer u een inschrijfadres of postadres afneemt bij Easystart Rotterdam heeft u ook de mogelijkheid tot het huren van een flexwerkplek tegen een kleine additionele vergoeding per uur. U krijgt de beschikking over een bureau, Wifi internet, en een printer met kopieer scan en printfuncties.

Wij hebben ook een flexwerkpakket, waarmee u voor €79 per maand onbeperkt gebruik kunt maken van onze flexwerkplekken in Rotterdam. U kunt ook gratis gebruik maken van de vergaderruimte.

Flexwerken geeft u de mogelijkheid om uw klanten op een representatieve manier te ontvangen op ons kantoor. U heeft 24/7 toegang tot het object.

Wellicht heeft u een project met een freelancer en wilt u af en toe samenkomen? Een relatie uitnodigen? Een opdractgever spreken? Een meeting met de belastingdienst? Allemaal geen enkel probleem.

U kunt zich hier ook gefocused inzetten voor uw onderneming zonder afleidingen.

Professionals die een flexwerkplek huren hebben regelmatig ook behoefte aan een vaste werkplek, ook dit is mogelijk bij ons kantoor. U heeft dan uw eigen plek en opslagruimte binnen ons kantoor.

Een representatief kantoor hoeft niet meer prijzig te zijn, u heeft geen verborgen kosten en hoeft zich niet druk te maken om de ruimte. Dit is een kosten- en tijdbesparend alternatief, zodat u kunt investeren in uw core business.

Contact Us for a personal Quote

Wat kan er nog meer buiten een flexplek

Wij kunnen u ook voorzien van een virtueel telefoonnummer, dat is een lokaal vast 010 nummer die wordt doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Ook kunnen wij uw post scannen zodat u ook op de hoogte bent van uw zaken wanneer u reist.

Een virtueel telefoonnummer en representatief kantooradres dragen bij aan uw imago als (startende) ondernemer, u hoeft niet langer uw huisadres te gebruiken op uw zakelijke correspondentie, en u hoeft uw klanten niet langer op de thuisvloer uit te nodigen.

Ook kunt met een abonnement tegen een kortingstarief gebruik maken van een vergaderruimte in ons business center en (potentiele) klanten en relaties uitnodigen in het Easystart kantoor. Ons businesscenter is makkelijk te bereiken vanaf de snelwegen A20 en A16 en heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Contact Us

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht