Flexwerken

Flexwerken Rotterdam

Wanneer u een inschrijfadres of postadres afneemt bij Easystart Rotterdam heeft u ook de mogelijkheid tot het huren van een flexwerkplek tegen een kleine aanvullende vergoeding per uur. U krijgt de beschikking over een bureau, wifi internet, en een printer met kopieer scan en printfuncties. Wij hebben ook een flexwerkpakket, waarmee u voor €179 per maand onbeperkt gebruik kunt maken van onze flexwerkplekken in Rotterdam. U kunt ook gratis gebruik maken van de vergaderruimte.

Flexwerken geeft u de mogelijkheid om uw klanten op een representatieve manier te ontvangen op ons kantoor. U heeft 24/7 toegang tot het object. Wellicht heeft u een project met een freelancer en wilt u af en toe samenkomen? Een relatie uitnodigen? Een opdrachtgever spreken? Een vergadering met de belastingdienst? Allemaal geen enkel probleem. U kunt zich hier ook gefocust inzetten voor uw onderneming zonder afleidingen.

Blaak 520, Rotterdam

Flexwerken Rotterdam

Professionals die een flexwerkplek huren hebben regelmatig ook behoefte aan een vaste werkplek, ook dit is mogelijk bij ons kantoor. U heeft dan uw eigen plek en opslagruimte binnen ons kantoor. Een representatief kantoor hoeft niet meer prijzig te zijn, u heeft geen verborgen kosten en hoeft zich niet druk te maken om de ruimte. Dit is een kosten- en tijdbesparend alternatief, zodat u kunt investeren in uw core business.

Welke diensten bieden wij nog meer behalve flexwerken?

Wij kunnen u ook voorzien van een virtueel telefoonnummer, dat is een lokaal vast 010 nummer die wordt doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Ook kunnen wij uw post doorsturen, zodat u ook op de hoogte bent van uw zaken wanneer u niet op kantoor bent.
Een virtueel telefoonnummer en representatief kantooradres dragen bij aan uw imago als (startende) ondernemer, u hoeft niet langer uw huisadres te gebruiken op uw zakelijke correspondentie, en u hoeft uw klanten niet langer op de thuisvloer uit te nodigen.
Ook kunt met een abonnement tegen een kortingstarief gebruik maken van een vergaderruimte in ons business center en (potentiële) klanten en relaties uitnodigen in het Easystart kantoor. Onze Rotterdam Centrum locatie is op loopafstand van metrohalte Beurs en treinstation Blaak. Gelegen direct naast de Kamer van Koophandel.

Onbeperkt Flexwerken?

Naast een virtueel kantooradres bieden wij ook flexwerkplekken. Speciaal voor ondernemers die graag eens buiten de deur werken. Netwerken is een essentieel onderdeel van elk succesvol bedrijf, geen wonder dus dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om geregeld een dagje ergens anders te werken.

Easystart Office biedt de mogelijkheid om werkplekken in Rotterdam te huren tegen aantrekkelijke prijzen. Dit is onvergelijkbaar met het huren van een zelfstandig kantoorpand. Daarnaast kunt u kiezen uit zelfstandige werkruimten of gedeelde werkplekken, indien u een keertje in contact wilt treden met mede-ondernemers. U kunt op deze manier vrij snel over een hoop nieuwe contacten beschikken, waar u en uw onderneming baat wij kunnen hebben.

easystart rotterdam posthoornstraat
easystart rotterdam office unit

easystart rotterdam office

easystart rotterdam coworkingspace

easystart-rotterdam-locatie

De diensten die wij in Rotterdam bieden voor flexibele ondernemers

Een bedrijfsadres biedt dus vele voordelen. Welke optie voor u het meest passend is, bepaalt u geheel zelf. Alleen maar een virtueel adres biedt in elk geval tijdswinst en voordelen voor de uitstraling van uw bedrijf. U kunt zich beter bezig houden met uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten, waardoor u waarschijnlijk al gauw kunt genieten van een groter klantenbestand.

Wilt u liever gebruik maken van onze meer uitgebreide dienstverlening? Dan kunt u opteren voor een flexwerkplek of een zelfstandige kantoorruimte. Op deze manier kunt u direct met uw bedrijf met de buitenwereld in contact treden en sparren met andere ondernemers. Naast deze diensten bieden wij nog vele andere aparte opties aan. Zoals een virtueel telefoonnummer en diverse facilitaire diensten die uw bedrijf ontzorgen en ontlasten.

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu