Uw bedrijf inschrijven op een postbus adres bij de KvK

december 31, 2019
Uw Bedrijf Inschrijven Op Een Postbus Adres Bij De KvK

Updated on 7 mei 2024

Weet u nog dat veel ondernemers vroeger een postbus op het postkantoor hadden? Het vervelende aan deze situatie was, dat die postbus doorgaans niet zo groot was en u daardoor vaak een tripje naar het postkantoor moest maken. Alleen maar om deze te legen. Indien u in een buitenwijk woonde, kon dit al enkele uren per week extra reistijd inhouden. Tegenwoordig is dit concept niet meer toegestaan.

Nu kan dat heel anders! Bij Easystart Office kunt u namelijk terecht voor een zakelijk registratieadres, maar ook enkel een zakelijk postadres. Het fijne aan een zakelijk postadres is dat u de post niet meer fysiek hoeft op te halen: wij scannen namelijk alles in en bewaren het op digitale wijze voor u. Wij vertellen u in dit artikel wat meer over een zakelijk postadres, het verschil met een zakelijk registratieadres en waarom dit voor uw onderneming erg handig kan zijn.

Wat zijn de voordelen van een zakelijk bedrijfsadres?

Indien u pas een onderneming bent gestart, of dit binnenkort wilt gaan doen, dan is het raadzaam om bepaalde factoren in overweging te nemen die invloed kunnen hebben op het succes van de onderneming. Eén daarvan is het adres dat bij uw onderneming hoort. Veel ondernemers gebruiken nochtans hun huisadres, maar om diverse redenen is dit niet altijd de beste keuze.

Een zakelijk adres oogt namelijk niet alleen veel professioneler, maar zal ook uw dagelijkse activiteiten vergemakkelijken. De reden dat veel ondernemers een zakelijk postadres kiezen, is omdat de zakelijke post dan niet meer met persoonlijke post op één adres binnenkomt. Het sorteren van de post behoort daarmee tot het verleden. Dit kan zomaar vele uren werk schelen, die u toch al beter in uw bedrijf kunt steken. U kunt zelf kiezen of u enkel een zakelijk postadres neemt, of een zakelijk registratieadres.

Wat is het verschil tussen een zakelijk registratieadres en een postadres?

Een zakelijk postadres is enkel een extra adres om uw zakelijke post te ontvangen. Kiest u echter voor een zakelijk registratieadres? Dan kunt u dit adres ook bij de Kamer van koophandel opgeven. Het grote voordeel van deze keuze is een grotere anonimiteit. Uw persoonlijke adres hoeft u in dat geval nergens meer te vermelden en op deze manier kunnen klanten dit ook niet meer zo gemakkelijk achterhalen.

Daarnaast kunt u met een zakelijk registratieadres bij Easystart Office ook gebruik maken van vele extra diensten, zoals een flexwerkplek, diverse vergaderruimten die u kunt huren en allerlei voorzieningen die het werk een stuk gemakkelijker maken. Zo kunt u er voor kiezen om een paar dagen buiten de deur te werken en andere ondernemers te ontmoeten, die u allicht op vele fronten kunnen helpen groeien.

Welke optie voor u het beste is

Indien u twijfelt over de keuze voor een zakelijk postadres of een registratieadres, dan kunt u voor uzelf nagaan waar u waarde aan hecht. Bepaalde beroepen brengen wat meer risico’s met zich mee, zoals deurwaarderskantoren, webshops en psychologische praktijken. In zulke gevallen kan het verstandig zijn om uw persoonlijke adres totaal af te schermen. Indien u graag advies wilt op dit gebied, dan kunt u ons altijd even bellen. Easystart Office biedt meerdere pakketten op maat voor een vaste prijs per maand; er zit altijd een optie tussen die perfect bij uw onderneming past.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu