Vestigingsadres voor uw bedrijf of BV

december 02, 2018
Acquisitiepersoneel elders huisvesten

Uw bedrijf registreren op een virtueel vestigingsadres?

Elke ondernemer neemt uitgebreid de tijd voor marketing en communicatie. Bijvoorbeeld het ontwerpen van een opvallende website, het drukken van visitekaartjes en natuurlijk ook de nodige promotieactiviteiten via social media. Zonder reclame kunt u immers weinig klanten verwachten. Als niemand op de hoogte is van uw onderneming, hoe vinden ze u dan?

Wat dan eigenlijk ook heel vreemd is, dat één heel belangrijk detail structureel over het hoofd wordt gezien. Een detail dat echter op grote schaal bij kan dragen aan het succes van een onderneming. Welk detail dit is? Het vestigingsadres van uw bedrijf. Jawel. Is uw bedrijf momenteel ingeschreven op uw huisadres? Overweeg dan absoluut hier eens bij stil te staan. Om het vestigingsadres of bedrijfsadres van uw bedrijf of bv te wijzigen naar een zakelijk inschrijfadres kan u namelijk voordeel opleveren.

Bent u net gestart? Of gaat u binnenkort een onderneming starten?

Of u nu al jaren werkzaam bent als ondernemer of pas in de startblokken staat: elke ondernemer wil succes behalen. Anders wordt u geen ondernemer! Om dit te bereiken, steken veel ondernemers een groot deel van hun tijd in het promoten van hun diensten. Een zakelijk adres kan bijdragen aan uw vooruitgang, omdat u daarmee naar de buitenwereld toe een hoge mate van professionaliteit uitstraalt.

Indien uw onderneming momenteel is ingeschreven op uw huisadres, dan heeft u misschien al eens overwogen dit te veranderen. Dit kan middels een nieuw vestigingsadres, in dat geval wordt het adres bij de Kamer van Koophandel ook gewijzigd. Wilt u liever eerst een nieuw adres uitproberen? Dan kunt u kiezen voor een virtueel bedrijfsadres voor uw bv. Wanneer u deze mogelijkheid kiest, verandert het postadres van uw onderneming. Welke keuze u ook maakt, de voordelen zullen zich al snel aandienen.

Vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel inschrijven: hoe werkt dat?

Wanneer u besluit daadwerkelijk uw vestigingsadres te wijzigen, dan zult u hiervoor een wijziging moeten doorgeven bij de KvK. Dit gaat heel gemakkelijk met een standaard formulier, waarna de KvK de wijziging zal doorvoeren in de vorm van een nieuw registratieadres.

Het grote voordeel van het wijzigen van uw vestigingsadres bij de KvK is een veel hogere mate van privacy. Online bezoekers zullen uw privé adres nergens meer terug zien. In bepaalde branches kan dit zelfs noodzakelijk zijn, te denken valt aan bekende artiesten, psychologen en deurwaarders. U houdt werk en privé veel beter gescheiden en dit levert ook de nodige helderheid voor u op.

Welke voordelen biedt een zakelijk KvK vestigingsadres?

Een zakelijk vestigingsadres kan u op vele fronten werk uit handen nemen, maar ook de uitstraling van uw bedrijf verbeteren. Een greep uit de voordelen:

  • Meer professionaliteit naar uw klanten toe
  • Privacy voor u en uw gezin
  • Meer tijd over voor uw bedrijf, omdat de administratie van uw post nu voor u wordt verzorgd
  • Duidelijkheid voor uw klanten, omdat zij overal hetzelfde adres terugvinden (in tegenstelling tot het enkel wijzigen van uw postadres, aangezien het adres bij de KvK dan onveranderd blijft)

Easystart Office helpt u graag de beste keuze voor uw bedrijf te maken

Wilt u ook ervaren wat de voordelen van een zakelijk adres voor uw onderneming kunnen betekenen? Maar weet u nog niet zo goed welke keuze u wilt maken? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden verschillende diensten voor u als ondernemer. Deze kunt u zowel afzonderlijk als tegelijkertijd afnemen, voor een vast bedrag per maand. Daarnaast staan wij bekend om onze flexibiliteit: elk abonnement is maandelijks opzegbaar. U zit dus nooit ergens lang aan vast!

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu