Zoekt u een goedkoop vestigingsadres voor uw onderneming?

april 07, 2020
Zoekt u een goedkoop vestigingsadres voor uw onderneming?

Wist u dat veel ondernemers er allang niet meer voor kiezen om hun bedrijf op een privé adres in te schrijven? Dit heeft diverse redenen, zoals minder administratieve taken, meer privacy en een professionelere uitstraling. Vroeger was het behoorlijk prijzig om een kantoor te huren, aangezien er nog niet zoiets bestond als een virtueel adres.

Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders! Sinds de komst van het Nieuwe Werken zijn er ook flexwerkplekken ontstaan voor de zakelijke sector, die ondernemers in staat stellen zo nu en dan buiten de deur te werken. Maar ook hun bedrijf op een zakelijke locatie in te schrijven. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een goedkoop vestigingsadres voor uw onderneming.

1.     Uw bedrijf oogt direct professioneler

Eén van de grootste voordelen van een zakelijk vestigingsadres is het feit, dat uw bedrijf daardoor veel beter in de markt wordt gezet. Er zijn zoveel kleine ondernemers met een privé adres als vestigingsadres, dat het voor consumenten lastig kan zijn om te weten of u goede bedoelingen heeft. Vooral online ondernemingen zoals webshops kunnen omzet mislopen, omdat consumenten eerder geneigd zijn bij een bekende en gevestigde onderneming hun aankopen te doen.

Door uw zaak in te schrijven op een adres waar tevens een bedrijfspand aan gekoppeld is, oogt uw bedrijf direct professioneel en betrouwbaar. Niet alleen kleine consumenten zullen hier vertrouwen door krijgen, maar ook investeerders en diverse andere organisaties die u in de toekomst wellicht ergens mee kunnen helpen.

2.     Uw privacy is beter beschermd

Naast het feit dat uw bedrijf professioneler overkomt, ondervindt u zelf ook voordelen op het gebied van privacy. Er is niets zo vervelend als een klant of andere onderneming u continu thuis probeert te contacteren. Wanneer u thuis met een gezin samen woont, kan dit bijzonder onaangenaam zijn voor uw persoonlijke levenssfeer.

Indien u echter uw bedrijf laat inschrijven op een ander vestigingsadres, dan bent u in één keer van dit probleem af. Een vestigingsadres houdt namelijk in dat u uw bedrijf ook bij de Kamer van Koophandel op dit adres kunt laten inschrijven. Niemand kan daarna nog uw privé adres achterhalen en dit is wel zo rustgevend voor het thuisfront.

3.     U kunt uw bedrijf op een prominente locatie inschrijven

Bij Easystart Office bieden wij meerdere locaties aan in Rotterdam en Amsterdam. Beide steden genieten wereldwijde bekendheid vanwege de vele voorzieningen die op een steenworp afstand zijn gelegen. Ook kunnen klanten en investeerders u beter bereiken. Indien u een vestigingsadres in één van deze steden heeft, dan is dit voor u een stuk praktischer dan een adres in een onbekend plaatsje.

4.     U kunt kiezen voor vele extra opties

Bij Easystart kunt u kiezen voor een goedkoop vestigingsadres, maar u kunt ook alleen uw postadres wijzigen. Daarnaast kunt u ook abonnementen afnemen die u in staat stellen zo nu en dan eens buiten de deur te werken, waardoor u sneller in contact komt met andere ondernemers en mensen die van waarde voor u bedrijf kunnen zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of een heldere prijsopgave.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu