Een goedkoop vestigingsadres kan elke onderneming succesvol maken

oktober 15, 2018
Een goedkoop vestigingsadres kan elke onderneming succesvol maken

Updated on 19 februari 2024

Elke startende ondernemer worstelt met vele vragen. Moet ik personeel in dienst nemen? Wat ga ik zelf doen en wat kan ik uitbesteden? Ga ik thuis werken, of op locatie? Wil ik daarvoor een kantoorpand huren? Met name de laatste vraag is voor velen een moeilijke. Want een gemiddeld kantoorpand in Nederland kost aardig wat; zeker als u in een grote stad gevestigd wilt zijn.

Daarom is het verstandig om na te denken over alternatieve oplossingen, die tegelijkertijd hetzelfde positieve effect hebben. Gelukkig hoeft u tegenwoordig voor een zakelijk vestigingsadres allang geen peperduur pand meer te huren. Meer weten? Lees dan snel verder en wij vertellen u hoe u uw onderneming voor een klein bedrag per maand al een stuk professioneler laat ogen.

Waarom is een zakelijk vestigingsadres belangrijk?

Als ondernemer wilt u vooral professioneel en stabiel overkomen. Dat kan natuurlijk op vele manieren; van een mooie website en visitekaartjes tot een solide dienstenpakket. Maar wist u dat een zakelijk vestigingsadres ook al het nodige vertrouwen wekt? Ondernemers die beschikken over een zakelijk bedrijfsadres komen succesvoller en meer betrouwbaar over.

Dat is ook helemaal niet gek, want wanneer een klant het idee heeft dat u uw werkzaamheden op een kantoor uitvoert, dan gaat deze persoon er in feite automatisch al vanuit dat u in het verleden voldoende winst heeft gemaakt om een dergelijk adres te kunnen betalen. Deze theorie gaat nog steeds op, zelfs sinds de opkomst van vele flexkantoren. Het betekent een extra kostenpost voor u en iedere ondernemer die de financiële ruimte heeft voor een extra kostenpost, doet het ongetwijfeld goed.

De voordelen die bij een zakelijk adres komen kijken

Naast het stukje professionaliteit, kunt u met een zakelijk adres nog andere voordelen behalen. Wij scannen bijvoorbeeld alle post in, zodat u daar thuis geen omkijken meer naar heeft. Maar er zijn ook vele praktische voordelen te benoemen, zoals de mogelijkheid om over een flexplek te kunnen beschikken. Wij bieden meerdere pakketten aan, die u in staat stellen om zo nu en dan (of zelfs elke dag) buitenshuis te werken.

Coworking heeft al lang en breed bewezen een uitzonderlijke goede methode te zijn om uw netwerk snel uit te breiden. U kunt bij wijze van spreken dagelijks andere ondernemers en zelfstandigen ontmoeten, die vaak op één of andere wijze iets bij kunnen dragen aan uw onderneming. Van simpel advies waardoor u bepaalde werkzaamheden sneller en gemakkelijker kunt uitvoeren, tot contacten die uiteindelijk uitmonden in hechte samenwerkingsverbanden. Letterlijk alles is mogelijk.

Snelle groei door samenwerking

Easystart Office wil het ondernemers vooral gemakkelijk maken. Of u nou net gestart bent of al jaren actief bent: met een zakelijk vestigingsadres al dan niet gecombineerd met coworking kunt u in een korte tijd grote stappen zetten. Stappen die uw onderneming naar een hoger niveau tillen. Er zijn altijd oplossingen die bepaalde kwesties in een mum van tijd kunnen oplossen, die u vaak via een ander leert zien. Coworking kan u deze blik verschaffen. Probeer het eens een maand uit, want met onze flexibele abonnementen zit u nooit ergens aan vast. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons team.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu