Meerdere handelsnamen op één registratieadres? Dat werkt zo.

juli 17, 2020
Meerdere handelsnamen op één registratieadres? Dat werkt zo.

Updated on 19 februari 2024

Wij kennen allemaal de bedrijven die meerdere merken voeren naar buiten toe. Denk bijvoorbeeld aan Unilever of Coca-Cola. Maar het zijn niet alleen de internationaal opererende ondernemingen die als een paraplumerk hun vleugels uitslaan. Ook freelancers maken regelmatig gebruik van meerdere uitingen naar buiten toe. Denk bijvoorbeeld aan een webshopeigenaar, die meerdere markten bedient. Misschien heeft hij een webshop in kleding, een andere in schoenen en een laatste in accessoires.

De webshops zijn onderling gekoppeld, en deze e-commerce ondernemer overweegt een vierde webshop op te zetten met gratis stylingtips voor vrouwen. Deze webshop is uiteraard weer verbonden met de anderen. Het is slechts één voorbeeld van de manier waarop je de markt (of bewust verschillende markten) kunt bedienen. Onder verschillende merknamen, gericht op verschillende doelgroepen. Wanneer je dan als ondernemer bijvoorbeeld je winst wilt splitsen, of, wanneer je onderneming serieus groeit, vanuit een bv met een holding wilt gaan werken, dan ontstaan er vaak meerdere handelsnamen.

Onderneming starten met meerderde handelsnamen

Men stelt ons regelmatig de vraag of het mogelijk is om meerdere handelsnamen op één registratieadres in te schrijven. Het antwoord is duidelijk: ja, dat kan. En nee, het brengt geen extra kosten met zich mee. Voor ondernemers met meerdere bedrijven bieden wij speciale pakketten aan. Wat wij willen bereiken blijkt uit onze missie: ons doel is om startende en/of kleine ondernemers alle voordelen te laten ervaren van een professionele kantoorruimte, zonder de (vaak dure) nadelen ervan.

Wij beogen een soort community te ontwikkelen, waarin je op een prettige, inspirerende manier met elkaar kunt samenwerken. Altijd vanuit kwaliteit, Altijd vanuit een representatieve werkplek. Het idee erachter is niet puur commercieel, al moet de spreekwoordelijke schoorsteen natuurlijk wel roken om ons voorbestaan te borgen. Maar wij fungeren ook graag als vraagbaak, als sparringspartner. Wij hebben al zóveel ondernemers geholpen. En die kennis delen wij graag.

Zakelijk inschrijfadres in Rotterdam of Amsterdam

Ons aanbod baseren wij op de vraag uit de markt. Zo weten wij inmiddels van onze klanten dat ze een aantal zaken belangrijk vinden. Men wil ten eerste flexibel zijn. Ons antwoord? Maandelijks opzegbare pakketten in allerlei soorten en maten. Daarnaast is snelheid vaak een ding. Ons antwoord? Onze contracten zijn vaak binnen één dag opgesteld zodat men aan de slag kan. Tot slot is locatie een zwaarwegende keuze wanneer een (startende) ondernemer zich gaat vestigen. Daarom hebben wij gekozen voor een aanbod in zowel Rotterdam als Amsterdam. Onze panden zijn centraal gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben een (internationale) uitstraling die past bij zowel zakelijke dienstverleners, als voor hen die in de bouwgerelateerde sector werkzaam zijn.

Conform eisen KvK

Wanneer je één of meerdere ondernemingen inschrijft op een zakelijk registratieadres, dan is het belangrijk dat je aan een aantal voorwaarden voldoet. Let daarop bij de keuze die je maakt voordat je met een bepaalde partij in zee gaat. Al onze locaties en contracten voldoen aan de eisen die de KvK hieraan stelt. Dat blijkt ook uit de verschillende mogelijkheden die we aanbieden: je kunt bij ons niet alleen een postadres registreren, maar ook een vestigingsadres. Daarnaast kun je kiezen voor het gebruikmaken van onze virtuele kantoordiensten, zoals het aannemen van telefoon of het (gescand en wel) door laten sturen van post naar je huisadres. Maar ook het structureel of juist flexibel huren van een tijdelijke werkruimte behoort tot de mogelijkheden.

Zie ons als je gratis vraagbaak

Meer informatie vind je hier. En heb je vragen? Bel of mail dan even, wij denken graag vrijblijvend met je mee.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu