De voordelen van een virtueel adres voor uw webshop of website

mei 07, 2020
De voordelen van een virtueel adres voor uw webshop of website

Updated on 19 februari 2024

Als ondernemer komt u bijna niet meer weg zonder een fatsoenlijke website, of natuurlijk een webshop als u vooral producten verkoopt. Naar schattingen hebben Nederlanders alleen al in 2019 voor ruim 25 miljard euro aan online diensten en producten besteld, dus de digitale markt loopt goed! Daarnaast staat Nederland in de top 5 van Europese landen waarin het meest online wordt gekocht. Reden genoeg dus, om uw website professioneel en veilig op te zetten.

Daar kunt u natuurlijk diverse maatregelen toe, zoals een mooie en goedwerkende site, solide marketing en een helder en sterk aanbod van diensten en producten. Maar wist u ook, dat uw adres aardig wat invloed heeft op het koopgedrag van uw consumenten? In dit artikel leggen wij wat meer uit over het nut van een virtueel adres voor uw website of onderneming.

Waarom gebruiken ondernemers vaak een privé adres als zakelijk adres?
Veel startende ondernemers registreren hun bedrijf op hun privé adres. Dit is in principe helemaal niet zo vreemd, want een bedrijfspand huren is de afgelopen jaren moeilijker geworden. Niet alleen zijn de huurprijzen omhoog geschoten, maar zoals zojuist aangegeven kopen steeds meer mensen online hun benodigdheden. Het lijkt daardoor alsof een zakelijk adres niet veel nut meer heeft, echter niets is minder waar.

Een zakelijk bedrijfspand is namelijk iets anders, dan een virtueel adres. Beide adresseringen zijn zakelijk en kunnen bijvoorbeeld ook op de site van de Kamer van Koophandel worden vermeld. Dit is onder meer mogelijk, wanneer u uw virtuele adres ook als registratieadres gebruikt. U kunt er ook voor kiezen, om een zakelijk postadres te gebruiken.

Wat is een virtueel adres voor uw webshop?
Een virtueel adres is een adres waar u maandelijks een bedrag voor betaalt en waar uw post naartoe kan worden gezonden. Niet alleen dat, want u kunt ook op alle media die u gebruikt dit adres vermelden. Denk aan visitekaartjes, flyers en natuurlijk uw website of webshop. Een virtueel adres kan met name interessant zijn voor een webshop wanneer u veel klanten heeft. Zo houdt u werk en privé beter gescheiden en wordt het voor klanten moeilijker, om u thuis te storen.

Het feit dat uw zakelijke post niet meer thuis binnenkomt, is ook een zeer positief punt. Indien u veel post ontvangt, dan kan het soms knap lastig zijn om werk en privé van elkaar geschieden te houden. Door uw post naar een ander adres te laten gaan, heeft u thuis vast meer rust. Daarnaast biedt Easystart Office nog een extra dienst, namelijk de digitale verwerking van uw post. Zo heeft u altijd alles bij de hand dat belangrijk is.

Een virtueel adres voor uw website heeft nog meer voordelen
Naast een grotere mate van privacy en meer orde in uw administratie, kunt u bij onze locaties genieten van andere opties zoals flexwerken, vergaderruimten en diverse handige voorzieningen. Wilt u graag meer weten over ons dienstenaanbod, of een keertje op locatie komen kijken? Neem dan zeker contact op met het team van Easystart Office. Wij kijken dan samen met u naar de vele mogelijkheden voor uw online onderneming.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu