Voordelen virtueel kantoor KvK

maart 21, 2017
Voordelen Virtueel Kantoor KvK

Updated on 7 mei 2024

Wat zijn de voordelen van een virtueel kantoor?

Bent u onlangs een bedrijf begonnen? Of misschien al langere tijd werkzaam als zelfstandige? Dan heeft u misschien al eens stilgestaan bij de voordelen van een kantoor, maar deze optie nooit echt overwogen vanwege de torenhoge kosten die hiermee gepaard gaan. Want laten we heel eerlijk zijn: de meeste fysieke kantoorpanden zijn nu eenmaal peperduur.

Daarom bestaat er tegenwoordig een fantastische tussenoplossing, namelijk een virtueel kantoor. Deze optie biedt veel voordelen die een echt kantoorpand ook met zich meebrengt, maar zonder hoge huurlasten. Ook hoeft u geen rekening te houden met zaken zoals schoonmaak en onderhoud, eigenlijk geniet u alleen maar van de voordelen! Wilt u meer weten over de voordelen van een virtueel kantoor voor de KvK? Lees dan snel verder.

Inschrijven bij de KvK op een Virtual Office?

Flexibel en goedkoper ondernemen, wilt u gemakkelijk en snel zakendoen. Waar dan ook ter wereld wilt u kunnen werken, terwijl uw bedrijf een solide uitstraling behoudt. De ultieme droom van van vele ondernemers. Met een virtual office voor de KvK kunt u die droom met ons samen tot werkelijkheid maken. Voorzien van alle gemakken.

Flexibel kunnen ondernemen
Bij een representatief kantoor behoeft geen fysieke werkruimte te huren, en u hoeft u geen werknemers in dienst te hebben. Ondernemen wordt eenvoudig gemaakt. Een flexibel kantoor kan voor iedere ondernemer interessant zijn. Wilt u graag flexibel ondernemen, laagdrempelig blijven en uw diensten of producten leveren op afstand. Uw voordeel is dat u met een virtueel kantoor afzetmarkten gemakkelijk benut.

virtueel adres

Zie hier onze inschrijfadres pakketten en tarieven.

Voor wie is een virtueel kantoor eigenlijk bedoeld?

Een virtueel kantoor voor KvK inschrijving is bij uitstek een oplossing voor ondernemers die veel reizen. Bijvoorbeeld Zzp'ers, eigenaren van webshops en artiesten. Maar ook vele andere kleine ondernemingen hebben baat bij een virtueel kantoor. Een kantooradres op een mooie locatie biedt namelijk het nodige vertrouwen naar uw klanten toe, die uw onderneming direct in een professioneel daglicht zien.

Hoe ziet een virtueel kantoor kvk eruit?

Een postadres wordt veelal gebruikt als vestigingsadres. U heeft meteen een lokaal telefoonnummer, een postadres, een vestigingsadres en een professionele indruk. Het postadres gebruikt u om pakketten en brieven te kunnen ontvangen en ook bijvoorbeeld doorzenden te laten zenden naar uw privé adres. Wilt u van alle gemakken worden voorzien? Waarom maakt u niet gebruik van de post doorstuur. Wij sturen uw post naar uw huisadres en u krijgt zo inzicht in uw zaken. Het postadres en vestigingsadres gebruikt u als uw visitekaartje naar de buitenwereld. Briefpapier, email, op uw website en op uw visitekaartje. Een virtueel kantoor bedient u dus met alle representatie die u nodig heeft.

Win vertrouwen bij uw cliënten
De voordelen van een representatieadres is dat u met het pakket zowel een vestigingsadres als een lokale ondernemersuitstraling kunt laten zien. Dat wekt vertrouwen voor u bij uw lokale cliënten. Let wel, een virtueel kantoor gebruikt u niet voor een inschrijving en registratie handelsregister. Voor een dergelijk pakket kiest u voor het registratieadres (virtueel kantoor + KvK inschrijving).

Wat is het verschil tussen en virtueel kantooradres en een registratieadres?

Over het algemeen wordt de term ''virtueel kantooradres'' gebruikt om een digitaal telefoonnummer en adres te beschrijven die kan worden gebruikt op businesscards, websites of bijvoorbeeld Google. Een registratieadres kan al deze diensten bevatten, maar voegt toe dat men met het contract, diens bedrijf kan inschrijven op dat adres bij de Kamer van Koophandel. Dit bij een officieel registratieadres dus het correspondentieadres waar bijvoorbeeld de Belastingdienst uw correspondentie naartoe stuurt.

Wij rekenen EUR 69 per maand voor een inschrijfadres op onze Rotterdam locatie. Het virtueel adres is niet geschikt voor KvK inschrijving, het inschrijfadres is dat wel. Tegenwoordig kunt u uw adreswijziging bij de KvK online doorgeven mits u een geldig DigiD heeft.

Voordelen virtueel adres

Welke voordelen biedt een virtueel kantoor voor uw onderneming?

U kunt veel profijt hebben van een virtueel kantoor, vooral op het gebied van uw bedrijfsimago. Maar ook praktische zaken worden een stuk gemakkelijker wanneer u uw bedrijf inschrijft bij de KvK op een virtueel kantoor. Een greep uit de vele voordelen:

Uw post komt aan op een kantoorlocatie

Normaliter ontvangt u uw post thuis, samen met uw persoonlijke post. Dit kan soms verwarrend zijn en u kunt belangrijke zaken over het hoofd zien. Een virtueel kantoor KvK bij ons betekent automatisch dat u ook meteen over een zakelijk postadres beschikt. Deze post kunt u vervolgens zowel fysiek als digitaal van ons ontvangen. U houdt hierdoor veel meer overzicht.

Professionaliteit en meer naamsbekendheid

Een virtueel kantoor zorgt ervoor dat uw onderneming beter in de spotlights komt te staan. Wanneer u zich op één van onze adressen inschrijft, dan betekent dit een prominent adres dat potentiële en bestaande klanten het nodige vertrouwen gunt.

Ook uw website en visitekaartjes hebben baat bij een virtueel kantoor

Het adres dat u via diverse mediakanalen aan uw klanten doorgeeft, verzekert een solide uitstraling van uw bedrijf. Menig geïnteresseerde zal uw bedrijf direct serieus nemen. Daarnaast hebben derden altijd de beschikking over een adres, waardoor zij u gemakkelijk kunnen benaderen.

Een virtueel kantoor biedt veel tijdswinst

Doordat u zaken zoals post en archivering uitbesteedt, houdt u veel meer tijd over voor uw corebusiness. En dit betekent meer tijd om klanten binnen te slepen! Veel ondernemers zijn geneigd alles zelf op te pakken, het is eigenlijk ook een beetje een vaste karaktertrek van zelfstandigen. Besef echter dat het uitbesteden van de juiste werkzaamheden u juist wat meer bewegingsvrijheid kan geven. Om uw onderneming naar een nog hoger level te tillen.

Virtuele kantoorruimte draagt bij aan de slagingskans van kleine bedrijven

Elke ondernemer die een klein bedrijf wilt starten weet dat hij met uitdagingen geconfronteerd zal worden. Beperkte budgetten voor het opstarten van het bedrijf maken keuzes lastig omtrent het inhuren van personeel en het huren van een kantoorruimte. Wanneer u kiest voor virtuele kantoorruimte is dit vele malen gunstiger voor uw vaste kosten.

Ook de administratieve taken en postverwerking moeten worden opgepakt. Veel startende ondernemers zijn veel uiteenlopende taken aan het verrichten waarin zij simpelweg niet productief genoeg zijn. Dit komt door het gebrek aan helpende handen. Ondernemers kunnen worden afgeleid van hun core doelstellingen om nieuwe klanten aan te trekken en het bedrijf te doen groeien.

Virtuele kantoordiensten kunnen ervoor zorgen dat uw zakelijke- en administratieve taken worden verricht door ervaren medewerk(st)ers. U zult geen last hebben van ziekte, vakantiedagen en reiskosten van personeel. U heeft uw taken afgedekt maar zonder de noodzaak om personeel in te huren.

Personeel behoort niet altijd tot de mogelijkheden
Het kan zijn dat er te weinig werk is om personeel voor aan te nemen. Echter kunt u wel tijdrovende en essentiële taken overdragen aan een professionele dienstverlener. Easystart Office biedt kantoordiensten aan waarmee eigenaren van kleine bedrijven zich meer kunnen focussen op hun doelstelling.

Wat kunt u van ons verwachten?

Easystart Office biedt zowel in Amsterdam als in Rotterdam virtuele kantooradressen op centrale en prestigieuze locaties. Wij bieden diverse abonnementen die exact beantwoorden aan uw behoeften, zodat u niet vast hoeft te zitten aan diensten waar u niets mee doet. Naast virtuele kantooradressen bieden wij onder andere ook flexibele huurovereenkomsten en flexwerkplekken aan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons gerust eens of stuur een mail en laat ons u overtuigen van de vele voordelen van een virtueel kantoor KvK!

Virtuele Kantoor Dienstverlening

De diensten van Easystart Office kunnen zorg dragen voor het ontvangen en digitaliseren van uw post. Wij kunnen uw gesprekken zakelijk afhandelen en voorkomen dat uw nieuwe klanten een voicemail te horen krijgen. Hierdoor kunt u een positieve indruk maken op bellers. Uw bedrijfsimago dient betrouwbaar over te komen, dit is cruciaal voor uw succes.

Wij kunnen ook uw privacy beschermen door middel van het gebruik van ons Virtueel Kantoor KvK registratie- en postadres. Niet alleen is uw privacy gewaarborgd maar komt uw zakelijk adres ook veel professioneler over aan eventuele afnemers en relaties van uw bedrijf, zeker ten opzichte van uw huisadres. Een betrouwbaar adres genereert vertrouwen bij uw relaties.

Wanneer uw huisadres openbaar is kunt u te maken krijgen met deur aan deur verkopers, klantrelaties of afnemers die bij u aan de deur kloppen wanneer zij niet tevreden zijn bijvoorbeeld. Wanneer u een vertrouwelijk beroep heeft kan het noodzakelijk zijn dat u uw bedrijfsadres elders registreert, u wilt bijvoorbeeld uw patiënten of cliënten niet altijd vertellen waar u woont.

Wordt u veel zakelijk gebeld? Wanneer uw telefoonlijn continu bezet is kan het zijn dat u niet alleen veel tijd kwijt bent aan het afhandelen van alle gesprekken, u wordt ook continu gestoord in uw core activiteiten.

Of u nu net een eigen bedrijf begint of onze diensten wilt gebruiken, zodat uw bedrijf kan groeien, Easystart is de oplossing voor uw bedrijf. Wanneer het gaat om telefonie, postverwerking, registratie, het huren van vergader- of kantoorruimte. Wij helpen u graag verder. Ontdek vandaag wat u kunt besparen door onze diensten te gebruiken, én wat het u kan opleveren.

Onze tarieven en locaties kunt u hier vinden.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu