De voordelen van flexibel ondernemerschap

april 17, 2019
De voordelen van flexibel ondernemerschap
Ondernemen betekent tegenwoordig echt niet meer, dat u vast zit aan een locatie. Sinds de komst van internetondernemingen zijn steeds meer entrepreneurs vrij om te gaan en staan waar ze willen, waar ook ter wereld. Dit houdt ook in dat u op elke denkbare plek uw werkzaamheden kunt verrichten. Bijvoorbeeld comfortabel vanuit huis, of vanaf een gezellig terrasje met mooi weer.

Virtuele adressen en flexwerkplekken beantwoorden gestaag aan deze behoefte om flexibel te zijn. Waar u vroeger zelfstandig een kantoor moest huren, kunt u nu uw bedrijf inschrijven op een zogeheten virtueel adres. Dit biest u meer ruimte om flexibel te blijven en te op een toplocatie. In dit artikel leggen wij vast enkele voordelen aan u voor van flexibel ondernemen in combinatie met een virtueel bedrijfsadres.

1.     Geen gigantisch hoge huurbedragen per maand

Eén van de grootste voordelen van een virtueel adres is de enorme besparing op de kosten voor het huren van een bedrijfspand. Wij bieden momenteel een tweetal locaties aan, zowel in Rotterdam als Amsterdam. Beide steden genieten internationale allure en bekendheid. Het spreekt derhalve voor zich, dat u in beide steden de hoofdprijs betaalt voor een kantoorruimte. Wanneer u echter een virtueel adres via Easystart Office regelt, dan bent u per maand niet meer kwijt dan de gemiddelde kosten voor een internetabonnement. Handig toch?

2.     U kunt samenwerken met vele andere ondernemers

In beide panden kunt u fysiek terecht om te werken. Op deze manier kunt u meteen in contact treden met vele andere ondernemers, die allemaal hun eigen talent benutten en op hun eigen manier zaken doen. Zo kunt u veel interessante mensen tegenkomen die ongetwijfeld op één of andere manier zullen bijdragen aan uw onderneming.

3.     Onze kantoren bieden vele extra faciliteiten

Naast flexplekken en een virtueel adres kunt u bij ons ook terecht voor vergaderruimten, bijvoorbeeld wanneer u klanten wilt ontvangen voor een meeting of presentatie. Ook bieden wij alle standaard faciliteiten die binnen kantoorpanden aanwezig zijn. Wilt u er tussentijds even tussenuit, dan heeft u diverse faciliteiten zoals restaurants en winkels binnen handbereik.

4.     U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw post

Wij bieden bij elk abonnement een postscanservice, geheel zonder extra kosten. Hiermee wint u op maandelijkse basis vele uren, doordat u niet meer uw post handmatig hoeft te doorzoeken. Daarnaast scannen wij alles voor u in, zodat u uw post zowel op papier als digitaal beschikbaar heeft.

5.     Uw bedrijf verkrijgt een professionele uitstraling

Een virtueel adres geeft uw onderneming absoluut een extra boost, omdat een bedrijfsadres veel professioneler over komt op uw klanten. Een huisadres kan op het eerste gezicht handig lijken, maar na verloop van tijd zal het scheiden van werk en privé toch ietwat lastig blijken. Bovendien geniet u meer privacy, wanneer u uw postadres verandert.

U kunt er overigens ook voor kiezen om ook meteen uw KvK inschrijfadres te wijzigen, door een wijziging van uw registratieadres door te voeren. Zo kunnen uw klanten en websitebezoekers alleen nog maar uw zakelijke adres zien en niet meer uw woonadres. Binnen bepaalde beroepsgroepen kan dit veel schelen. Onze abonnementen zijn net zo flexibel als uw onderneming, u zit nooit ergens aan vast want alles is maandelijks opzegbaar. Neem snel een kijkje bij onze diensten en schroom bij vragen nooit, om contact met ons op te nemen.

 

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu