Waarom kiezen voor een zakelijk registratieadres?

februari 05, 2020
Waarom Kiezen Voor Een Zakelijk Registratieadres?

Updated on 19 februari 2024

Waarom kiezen voor een zakelijk registratieadres?

Bent u een ondernemer en wilt u graag professioneel op uw (potentiële) klanten overkomen? En/of wilt u graag werk en privé gescheiden houden? Dan is een zakelijk registratieadres voor u de ideale oplossing! Bij Easystart Office heeft u zo’n adres al voor maar 69 euro in de maand. U leest op deze pagina meer over onze service en waarom het een goed idee is om te kiezen voor een zakelijk registratieadres.

Wat is een zakelijk registratieadres precies?

Een zakelijk registratieadres (ook wel een zakelijk postadres of inschrijfadres genaamd) is een virtueel kantoor. Het kantoor bestaat dus niet fysiek. U kunt het zakelijk registratieadres als adres van uw onderneming opgeven tijdens de registratie van uw onderneming bij de Kamer van Koophandel. Iedereen die uw onderneming opzoekt in het register van de Kamer van Koophandel, zal uw zakelijk inschrijfadres te zien krijgen. U kunt het adres ook op uw website en facturen vermelden. En dat brengt een aantal voordelen met zich mee.

Wat zijn de voordelen van een zakelijk postadres?

Als u een beginnende ondernemer bent, onderneemt u waarschijnlijk vanuit huis. U kunt (of wilt) nog niet een kantoorruimte huren. In dit geval, maar ook als u al wat langer onderneemt, profiteert u van een aantal voordelen wanneer u kiest voor een zakelijk postadres.

De voordelen zijn:

  • U kunt uw eigen privacy beter waarborgen;
  • U komt professioneler over op klanten en andere ondernemers;
  • Het is een goedkope oplossing om werk en privé gescheiden te houden.

Hieronder lichten we elk voordeel kort toe.

Het waarborgen van uw privacy

Het grootste voordeel van een zakelijk registratieadres is dat u dit adres voor uw onderneming kunt gebruiken. U kunt uw onderneming namelijk op het zakelijk postadres inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor zullen mensen dus het inschrijfadres te zien krijgen wanneer zij uw onderneming opzoeken en niet uw woonadres. Bovendien kunt u het registratieadres ook vermelden op facturen en uw website. Hierdoor wordt het dus aanzienlijk lastig voor mensen om uw woonadres te achterhalen en ongewenste bezoekjes aan uw woning te brengen.

U komt professioneler over op klanten en andere ondernemers

Naast dat u met een zakelijk inschrijfadres uw privacy beter kunt waarborgen, komt u dankzij zo’n adres ook een stuk professioneler over op klanten en andere ondernemers. Dit is vooral het geval wanneer u voor één van de registratieadressen van Easystart Office kiest. Alle registratieadressen die wij aanbieden, zijn namelijk representatieve bedrijfsadressen in centra van diverse grote steden. Door gebruik te maken van zo’n adres, professionaliseert u zeker weten het imago van uw bedrijf en laat u een sterke indruk achter op klanten en andere ondernemers.

Een goedkope oplossing voor het gescheiden houden van werk en privé

Nog een groot voordeel van het gebruik maken van een zakelijk registratieadres van Easystart Office is dat het een relatief goedkope oplossing is voor het gescheiden houden van werk en privé. U hoeft namelijk niet speciaal een fysiek kantoorruimte te huren om werk en privé gescheiden te houden en kunt u op elke gewenste plek werken. Werkt u bijvoorbeeld het liefst vanuit huis of vanuit een hip koffietentje? Of kiest u graag regelmatig voor een andere plek om te werken? Met een virtueel kantoor kan dit allemaal gewoon terwijl u een professioneel imago behoudt.

Kies voor een zakelijk registratieadres bij Easystart Office!

Er zijn dus redenen genoeg om te kiezen voor een zakelijk registratieadres bij Easystart Office. Wilt u graag gebruikmaken van één van onze professionele registratieadressen en de goede service die van ons krijgt wanneer u zich bij ons inschrijft? Bekijk dan op deze pagina welk pakket het beste bij u past en meldt u vandaag nog bij ons aan!

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu