Easystart Office opent haar deuren in Rotterdam

maart 01, 2017
Easystart-Office-overwegwachter

Nieuwe coworking community in Rotterdam

Vandaag op 01 Maart 2017 is het eindelijk een feit, Easystart opent haar deuren in Rotterdam. Easystart speelt in op de vraag naar flexibele kantoorruimte en representatieve registratieadressen en verbindt ondernemers binnen de Easystart community.

Onze diensten

Wij helpen u graag verder, of u nu op zoek bent naar een flexwerkplek of een registratieadres. Ook kunt u gebruik maken van onze vergaderruimte, of kunt u een eigen bureau huren. Of wilt u alleen een bedrijf vestigen op ons adres? Geen enkel probleem. Wij verwerken uw post en sturen dit naar u door, met onze post forwarding service. Het is ook mogelijk om een onbeperkt flexwerk abonnement bij ons af te nemen.

Wilt u liever een virtueel kantoor inclusief 010 virtueel telefoonnummer doorgeschakeld naar u of een telefoonbeantwoordingsdienst? Dat is geen enkel probleem.

Wij hebben een tijdelijke startactie met een korting op uw abonnement, zo lang u klant bent! Het aanbod is geldig voor alle inschrijvingen vรณรณr 01-05-2017. Vraag direct naar de voorwaarden.

Over de locatie

Easystart heeft zich gevestigd aan de Overwegwachter 4, 3034KG Rotterdam. De Overwegwachter is een straat van het bedrijventerrein aan de Boezembocht in Rotterdam Noord. Direct gevestigd naast de A20 en gemakkelijk bereikbaar van de A16.  Het bedrijventerrein aan de Boezembocht is een gemoderniseerd bedrijfspark wat bestaat uit vele kantoren, zoals Accountants en makelaars in de omgeving. De locatie beschikt over gratis parkeerplaatsen, u hoeft zich niet druk te maken om het parkeren voor u en uw bezoekers.

Er zijn 16 ruime werkplekken, 2 cowerkruimtes en een vergaderruimte. Een onlangs gerenoveerde keuken, onlangs gerenoveerde toiletten (M/V), scan- en printfaciliteiten, whiteboards en uiteraard een snelle Wifi internetverbinding.

Uiteraard bent u welkom om langs te komen op onze locatie, neem contact op met onze locatiemanager voor een afspraak!

Het gebouw heeft een moderne en zakelijke uitstraling voor uw bedrijf.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu