Easystart Office opent op de Blaak in Rotterdam Centrum

oktober 23, 2020
Easystart Office opent op de Blaak in Rotterdam Centrum

Updated on 4 augustus 2021

Easystart Office opent op 1 November 2020 de deuren van de nieuwste vestiging gelegen aan de Blaak 520 in Rotterdam. Een echte A-locatie in het hart van Rotterdam, op enkele minuten loopafstand van Metrostation Beurs.

Op de nieuwe locatie zijn er coworking plekken met uitzicht op de Leuvehaven en de Maas. Het kantoor is uitgerust met een moderne meetingroom en veel natuurlijk daglicht door de glazen wanden. Ook zijn diverse full service kantoorunits beschikbaar van 20m² tot 35m². De kantoorunits zijn inclusief schoonmaak, internet, voorzieningen en worden gemeubileerd opgeleverd. Alles wordt verzorgd en je kunt direct van start!

De ingang van het gebouw is direct aangrenzend aan de ingang van de Kamer van Koophandel in Rotterdam. In het gebouw zit ook Restaurant Fjord gevestigd. De Blaak kruist de Coolsingel op minder dan 100 meter afstand. De buurtorens zijn onder andere de hoofdkantoren van Alianz en Rabobank.

Het gebouw

De vestiging is gelegen in ''de Coopvaert'' op de 6e etage. De Coopvaert is een 103m hoge toren in het centrum van Rotterdam. Het gebouw is gebouwd in 2006 en is een moderne toren met een New York-esque uitstraling. 

Met de locatie biedt Easystart Office de mogelijkheid om jou bedrijf of kantoor te vestigen op één van de beste kantoorlocaties van Rotterdam. Gevestigd zijn in een prestigeuze kantoortoren. Wie wilt dat nou niet als uitstraling voor zijn bedrijf?

Coworking bij Easystart

Het voordeel van een coworking abonnement bij Easystart is dat je te allen tijde het abonnement kunt aanpassen naar een registratieadres. Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien naar een eigen full-service kantoorruimte.

Alle coworking pakketten zijn inclusief koffie & thee, gebruik van de vergaderruimte, printer en voorzieningen. Ook krijg je bij de coworking pakketten inbegrepen, een eigen virtueel 010 nummer die wordt doorgeschakeld naar uw mobiel.

Heb jij interesse? Neem dan direct contact op met één van onze locatiemanagers. Je kunt vrijblijvend de locatie bezoeken om te kijken of het kantoor past bij jouw bedrijf en ondernemersambities.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu