Kantoor verbouwen? Kies voor flexibele werkruimte tijdens de renovatie

december 08, 2019
Kantoor verbouwen? Kies voor flexibele werkruimte tijdens de renovatie

Heeft u binnenkort grootse plannen met uw kantoorruimte? Niets is leuker dan een prachtig gerenoveerd pand, om na de werkzaamheden in een gloednieuw interieur uw klanten te kunnen ontvangen. Maar een verbouwing kost natuurlijk wel de nodige tijd en soms ontstaan hierdoor grote problemen voor de continuïteit van uw onderneming.

Indien u het pand in fasen kunt renoveren, dan kunt u voor een groot deel blijven werken. Wordt alles echter in één keer gedaan? Dan bestaat de kans dat u uw personeel niet kunt huisvesten gedurende de renovatie. Het spreekt voor zich dat u hierdoor een stagnatie kunt verwachten in uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Wilt u dit voorkomen? Dan hebben wij een goed alternatief voor u: flexibele werkplekken.

Uw kantoor is uw visitekaartje

Het maakt niet echt uit in welke branche u actief bent: wanneer u klanten ontvangt, dan wilt u natuurlijk dat zij een mooi beeld vormen van u en uw onderneming. Een eerste indruk is onuitwisbaar en hier hoort een zakelijk en professioneel ogend pand bij. Dit is dan ook een reden waarom veel ondernemers die vanuit huis werken soms moeite hebben met het plannen van afspraken met klanten en investeerders. Voor deze doelgroep zijn flexibele werkplekken uiteraard ook een goede oplossing.

Bent u nu aan het verbouwen of gaat u dit binnenkort doen? Dan wordt het al gauw ingewikkeld om een vergadering in te plannen. Maar ook de dagelijkse werkzaamheden zullen lijden onder de renovatie, want het is nagenoeg onmogelijk om rustig te kunnen werken te midden van de bouwwerkzaamheden. Naast geluidsoverlast kunt u ook hinder verwachten van stof en opgeslagen materialen. U zult dan echt naar een alternatieve optie op zoek moeten gaan!

Easystart Office beschikt over representatieve panden in Amsterdam en Rotterdam

Om de periode tijdens de renovatie alsnog door te kunnen werken, kunt u bij ons terecht voor flexibele werkplekken op uitstekende locaties. Wij zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Daarnaast zijn onze kantoren van alle gemakken voorzien; u hoeft alleen maar plaats te nemen en u kunt zo aan de slag.

Het prettige aan onze dienstverlening is het feit, dat u nooit lang ergens aan vast zit. Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, op maat samen te stellen en precies toegespitst op de behoeften van uw onderneming. U kunt bij ons zowel flexplekken in algemene ruimten huren, als zelfstandige kantoorkamers, indien u de nodige privacy wenst. Zo kunt u in alle rust werken en tegelijkertijd nieuwe contacten op doen, die allicht uw onderneming de nodige boost geven.

Ook voor de langere termijn zit u bij ons goed

Onze flexwerkplekken zijn natuurlijk ideaal voor een korte periode, maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld voor een jaar een flexplek te huren. U krijgt dan twee maanden korting op het totale abonnementsgeld. Ook bieden wij speciale pakketten voor meerdere ondernemingen die op één contract worden geregistreerd, zoals B.V.’s  met een holdingstructuur of een ondernemer met meerdere bedrijven. Wilt u graag persoonlijk advies of meer informatie omtrent onze dienstverlening ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag alles over onze diensten en de unieke mogelijkheden voor uw bedrijf.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu