Flexibele werkplekken tijdens de verhuizing van uw bedrijf nodig?

december 21, 2019
Flexibele werkplekken tijdens de verhuizing van uw bedrijf nodig?

Updated on 7 mei 2024

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u verhuisplannen? Bijvoorbeeld naar een groter kantoor, een andere stad of zelfs naar het buitenland? Dan zijn er nogal wat zaken die u moet regelen. Van het wijzigen van uw registratieadres tot aan het (tijdelijk) huisvesten van uw werknemers, zodat uw zaak goed door kan blijven draaien.

Vooral de huisvesting van personeel blijkt een knap lastige opgave te zijn. Soms kiezen ondernemers er voor om alvast een deel van de personeelsleden te verhuizen naar het nieuwe kantoor, maar dit kan problemen opleveren, indien dagelijks persoonlijk contact van belang is. Om dergelijke situaties te voorkomen, kunt u opteren voor het huren van een shared office space ten tijde van de verhuizing.

De meest lucratieve oplossing: een tijdelijke flexwerkplek

Een heel kantoor verhuizen is geen gemakkelijke taak. Naast het verhuizen van alle apparatuur en de aanwezige inboedel, dient u er zorg voor te dragen dat de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf niet in het gedrang komen. Wanneer uw onderneming staat of valt bij intensief onderling contact tussen u en uw medewerkers, dan dient u des te meer naar een geschikte oplossing te zoeken.

Een shared office space is uitstekend geschikt als tussenoplossing, omdat u zelf kunt bepalen hoeveel werknemers u tijdelijk elders wilt huisvesten. Misschien gaat het slechts om een bepaald project? Of uw acquisitiemedewerkers toegang bieden tot de nodige voorzieningen, terwijl u zelf de zaken rondom de verhuizing regelt? In elk geval kunt u met een shared office space uw klanten de nodige stabiliteit en continuïteit garanderen, doordat uw personeel rustig door kan blijven werken, terwijl u vast de nieuwe locatie inricht.

Een ideale oplossing voor internationale ondernemers

Naast binnenlandse verhuizingen van grote ondernemingen, is er natuurlijk ook een groot aantal freelancers in Nederland aanwezig. Zij reizen op stelselmatige basis; soms voor de zaak, maar vaak ook omdat men de wereld wil zien. Deze groep ondernemers beschikt niet altijd over een vast adres in Nederland om te werken en in dit geval is een tijdelijke flexlocatie ideaal.

Bent u momenteel in het buitenland en wilt u de komende periode tijdelijk terugkeren naar Nederland? Dan kunt u in één van onze shared office spaces uw werkzaamheden verrichten. Sterker nog; u kunt er ook voor kiezen om uw bedrijf te registreren op deze adressen. Zo hoeft u niet meer te beschikken over een duur kantoorpand in Nederland, terwijl u wél gewoon uw onderneming kunt blijven drijven.

Ook een Kamer van Koophandel registratieadres behoort tot de mogelijkheden. U kunt namelijk maandelijks uw abonnement aanpassen. De maanden waarin u op reis bent, betaalt u enkel voor een registratieadres, terwijl u periodiek extra kunt bijbetalen voor een kantoorruimte in onze shared office space. Zo geniet u de voordelen van flexibiliteit in combinatie met de stabiliteit van een zakelijk bedrijfsadres.

Easystart Office biedt iedere ondernemer een passende optie

Of u nu binnen Nederland gaat verhuizen, internationaal actief bent of graag elk jaar gaat backpacken: wij bieden een geschikte oplossing voor iedere ondernemer. Wilt u graag meer informatie over onze diensten ontvangen, of een keertje langskomen op één van onze locaties? Laat ons dit gerust weten en wij plannen meteen een afspraak met u in.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu