Zakelijk Bedrijfsadres

november 05, 2018
Zakelijk Bedrijfsadres

Updated on 19 februari 2024

Zakelijk bedrijfsadres voor uw Onderneming

Wanneer u een bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel, heeft u een bedrijfsadres nodig. Er zijn voordelen aan het registeren van een domicilieadres bij Easystart Office. Wanneer behaalt u daar voordeel uit? En hoe registreert u een zakelijk bedrijfsadres voor uw bv of eenmanszaak?

Start-ups willen graag hun flexibiliteit behouden en een laagdrempelig kostenplaatje. De meeste startende bedrijven zitten niet te wachten op meerjarige huurcontracten voor een kantoorruimte en het inhuren van personeel. Maar u heeft wel een zakelijk bedrijfsadres nodig om uw bedrijf in te schrijven bij de KvK.

Wanneer u kiest voor een bedrijfsadres dat niet hetzelfde is als uw privéadres, dan scheid u uw privézaken van uw bedrijfszaken. U kunt ook uw vestigingsadres gebruiken om beter voor de dag te komen bij uw leveranciers, het komt tenslotte veel professioneler over dan een thuisadres. En het zakelijk adres kan ook gebruikt worden als postadres, waarna de post naar u kan worden toegestuurd per post, waardoor u flexibeler bent in uw onderneming.

Ook kan het zijn dat u een nieuwe markt wilt inslaan, werkt u momenteel in Rotterdam en wilt u uw onderneming en diensten uitbreiden naar Amsterdam? Neem dan een lokaal vestigingsadres, uw afnemers hebben meer vertrouwen in uw dienstverlening als u een lokale ondernemer bent. Lees meer

Virtueel kantoor Diensten

U kunt ook gebruik maken van een virtueel landelijk 085 nummer, voor slechts 10 EUR per maand wordt dit nummer doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon, u oogt veel professioneler naar uw zakelijke relaties en afnemers.

Uw Zakelijk postadres houdt in dat u van waar ook ter wereld kunt werken, en uw zakelijke post bij u per email binnen komt.

Domicilieadres

Wanneer u diensten levert op afstand, bijvoorbeeld een online dienstverlener of webshop, dan komt het naar uw opdrachtgevers professioneler over wanneer u een zakelijk adres heeft voor uw bedrijf. In de KvK staat uw bedrijf als domicilieadres ingeschreven op onze kantoorlocatie. Wanneer u online diensten levert bent u verplicht uw KvK en Btw-nummer op de website te publiceren.

Wat kan een zakelijk bedrijfsadres voor uw firma betekenen?

Bent u tevreden met uw dienstenaanbod, maar heeft u het idee dat u meer klanten kunt binnenhalen? Alleen weet u nog niet zo heel goed hoe? Dan kan een verandering van bedrijfsadres voor u het keerpunt betekenen! Door zakelijk en privé te scheiden creëert u meer ruimte voor ideeën, meer tijd voor uw dienstverlening en zorgt u ervoor dat uw zakelijk post altijd op orde is.

Door met ons in zee te gaan geniet u van de naamsbekendheid van een kantooradres. Maar zonder de hoge lasten die met het huren van een zelfstandig kantoorpand samen gaan. Al onze abonnementen zijn geheel te personaliseren en uiterst flexibel doordat wij slechts één maand opzegtermijn hanteren. Voor een kleine investering kunt u meerdere winsten boeken. Waardoor uw bedrijf eindelijk zal floreren. Meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons team op te nemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Nederlands bedrijfsadres voor buitenlandse firma?

Wanneer u in het buitenland werkt en in Nederland zaken wilt doen, kunt u door het gebruik maken van een Nederlands zakelijk bedrijfsadres uw potentiële klanten aantrekken. Hierdoor neemt uw afzetmarkt aanzienlijk toe.

Uw bedrijf komt veel vertrouwder over met een Nederlandse representatieve, een Nederlands telefoonnummer en Nederlands bedrijfsadres. U kunt uw inkomende oproepen ook doorverbinden naar een virtuele assistent, dat is een professionele telefoonbeantwoordingsdienst waar de medewerkers de telefoon opnemen uit naam van uw bedrijf.

Uw bedrijf kunt u zich inschrijven in de Nederlandse kamer van koophandel, daarbij kunt u een lokaal Btw-nummer aanvragen, opteren voor een lokale bankrekening en gebruikmaken van een lokaal KvK-nummer.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu