Zakelijk Bedrijfsadres

Zakelijk bedrijfsadres voor uw Onderneming

Wanneer u een bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel, heeft u een bedrijfsadres nodig. Er zijn voordelen aan het registeren van een bedrijfsadres bij Easystart Office. Wanneer behaalt u daar voordeel uit? En hoe registeert u een zakelijk adres?

Startups willen graag hun flexibiliteit behouden en een laagdrempelig kostenplaatje. De meeste startende bedrijven zitten niet te wachten op meerjarige huurcontracten voor een kantoorruimte en het inhuren van personeel. Maar u heeft wel een zakelijk adres nodig om uw bedrijf in te schrijven bij de KvK.

Wanneer u kiest voor een bedrijfsadres dat niet hetzelfde is als uw priveadres, dan scheid u uw privezaken van uw bedrijfszaken. U kunt ook uw vestigingsadres gebruiken om beter voor de dag te komen bij uw leveranciers, het komt tenslotte veel professioneler over dan een thuisadres. En het zakelijk adres kan ook gebruikt worden als postadres, waarna de post naar u kan worden toegestuurd per scan in uw email, waardoor u flexibeler bent in uw onderneming.

Ook kan het zijn dat u een nieuwe markt wilt inslaan, werkt u momenteel in Rotterdam en wilt u uw onderneming en diensten uitbreiden naar Amsterdam? Neem dan een lokaal vestigingsadres, uw afnemers hebben meer vertrouwen in uw dienstverlening als u een locale ondernemer bent. Lees meer

Virtueel kantoor Diensten

U kun took gebruik maken van een virtueel landelijk 085 nummer, voor slechts 10 EUR per maand wordt dit nummer doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon, u oogt veel professioneler naar uw zakelijke relaties en afnemers.

Uw Zakelijk postadres houdt in dat u van waar ook ter wereld kunt werken, en uw zakelijke post bij u per email binnen komt.

Domicilieadres

Wanneer u diensten levert op afstand, bijvoorbeeld een online dienstverlener of webshop, dan komt het naar uw opdrachtgevers professioneler over wanneer u een zakelijk adres heeft. In de KvK staat uw bedrijf als domicilieadres ingeschreven op onze kantoorlocatie. Wanneer u online diensten levert bent u verplicht uw KvK en BTWnummer op de website te publiceren.

Nederlands bedrijfsadres voor buitenlandse firma?

Wanneer u in het buitenland werkt en in Nederland zaken wilt doen, kunt u door het gebruik maken van een Nederlands kantooradres uw potentiele klanten aantrekken. Hierdoor neemt uw afzetmarkt aanzienlijk toe.

Uw bedrijf komt veel vertrouwder over met een Nederlandse representative, een Nederlands telefoonnummer en Nederlands vestigingsadres. U kunt uw inkomende oproepen ook doorverbinden naar een virtuele assistant, dat is een professionele telefoonbeantwoordingsdienst waar de medewerkers de telefoon opnemen uit naam van uw bedrijf.

Uw bedrijf kunt u zich inschrijven in de Nederlandse kamer van koophandel, daarbij kunt u een lokaal BTWnummer aanvragen, opteren voor een locale bankrekening en gebruikmaken van een lokaal kvknummer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *