Goedkope kantoorkamer huren in Amsterdam of Rotterdam?

oktober 31, 2019
Goedkope kantoorkamer huren in Amsterdam of Rotterdam?

Is thuis werken de afgelopen tijd saai geworden? Of heeft u moeite met uw concentratie, omdat de kinderen u continu van uw werk af houden? Grote kans dat u dan al eens aan een zakelijk kantoor heeft gedacht. Maar hier verder niets mee heeft gedaan, omdat u meent dat het huren van een zelfstandige kantoorruimte veel te duur is. Gelukkig is de werkelijkheid inmiddels anders.

Bij Easystart Office kunt u terecht voor flexibele kantoorruimte en werkplekken. Wij hebben zowel zelfstandige werkplekken die afgesloten zijn van andere ruimten, als flexplekken in een gedeelde ruimte waar u met andere ondernemers kunt netwerken en contacten op kunt doen. Zo kunt u rustig werken en tegelijkertijd ideeΓ«n opdoen door middel van uw netwerk.

De pluspunten van flexibele kantoorruimte

Een mooi pand huren in Rotterdam of Amsterdam is voor de meeste kleine ondernemers onbetaalbaar geworden. Jammer, want werken in de stad heeft natuurlijk vele voordelen. U zit overal dichtbij, komt enorm veel mensen tegen op dagelijkse basis en het is relatief gemakkelijk reizen in de binnenstad.

Door een kantoorkamer in een flexibele kantoorruimte te overwegen, krijgt u toegang tot al deze zaken voor een betaalbaar vast bedrag per maand. U hoeft zich daarnaast ook geen zorgen te maken over nieuwe aansluitingen en het aanschaffen van diverse apparatuur, want op onze locaties zijn alle voorzieningen inclusief razendsnelle Wi-Fi reeds aanwezig. Het mooiste is dat u nergens aan vast zit: elk abonnement is maandelijks opzegbaar.

U beslist zelf hoe vaak u op locatie aanwezig bent

Wilt u wel in de stad werken, maar lukt dit niet elke dag door andere verplichtingen? Ook dan kunt u gewoon gebruik maken van onze kantoorkamers in beide steden, want u kunt helemaal zelf bepalen hoe vaak u komt. Bent u een maandje elders? Bijvoorbeeld op reis? Dan kunt u het abonnement gemakkelijk stopzetten, of tijdelijk omzetten in een registratie- of postadres.

Want u kunt bij ons ook terecht voor een Kamer van Koophandel inschrijfadres, of een zakelijk postadres, indien u uw post niet meer thuis wenst te ontvangen. Wij zorgen voor de digitale verwerking van al uw zakelijke post en dit scheelt u aardig wat sorteerwerk. Wilt u een maandje elke dag komen? Dan kunt u het abonnement juist weer uitbreiden.

Voor een concurrerende prijs flexwerken in Amsterdam en Rotterdam

Amsterdam en Rotterdam zijn prachtige steden voor ondernemers. Beide steden hebben een fantastische infrastructuur en zijn vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Ideaal als u klanten wilt ontvangen of een presentatie wilt geven: daar kunt u trouwens vergaderruimten voor huren. U geniet van alle voorzieningen en bezienswaardigheden, voor een bedrag waar u in een afgelegen dorp nog niet eens een kantoorruimte kunt huren.

Wilt u meer weten over onze diensten, of de voorzieningen op onze locaties zelf komen bezichtigen? Of wilt u een dagje langskomen om te kijken, of onze werkplekken iets voor u zijn? Neem dan contact op met het team van Easystart Office en kom bij ons langs in Amsterdam of Rotterdam. Wij kunnen meteen al uw vragen beantwoorden een offerte op maat opstellen, speciaal voor uw onderneming.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu