Tijdelijk kantoorruimte nodig voor je bedrijf?

maart 04, 2023
The virtual office, could this be the right choice for you?

Soms zijn er situaties, waardoor je reguliere werkzaamheden als ondernemer verstoord worden. Je reguliere kantoorpand wordt verbouwd of gerenoveerd, bijvoorbeeld. Of, als je thuis werkt als zelfstandige, je woning. Het kan ook zo zijn dat je meer personeel moet aannemen, maar op dit moment nog niet over de fysieke kantoorruimte beschikt om genoeg werkplekken te faciliteren. Tevens bestaat de mogelijkheid dat je op korte termijn klanten of potentiële businesspartners wilt ontvangen op een zakelijke locatie, maar je hebt nog geen kantoorruimte kunnen vinden waar dit mogelijk is. In al deze gevallen kan het een aanrader zijn, om op zoek te gaan naar tijdelijke kantoorruimte. Hoe vind je dit echter op korte termijn? Veruit de meeste reguliere kantoorpanden zul je doorgaans voor een langere periode moeten huren. Of de prijzen voor tijdelijke huur zijn zo hoog, dat dit niet opweegt tegen je (huidige) inkomsten als ondernemer. In al deze situaties biedt Easystart Office een gemakkelijke en betaalbare oplossing: je kunt namelijk gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten. Wij beschikken over meerdere panden die wij in eigen beheer hebben, op strategische locaties verspreid in Nederland. In dit artikel vertellen wij je iets meer over de mogelijkheden, die wij jou kunnen bieden.

Waarom kantoorruimte nodig?

Er zijn vele scenario’s denkbaar, waardoor je als zelfstandige ineens kantoorruimte nodig hebt. Zoals we hierboven al hebben beschreven, vinden er geregeld verbouwingen en renovaties plaats. Misschien was jouw kantoor al geruime tijd aan renovatie toe en heb je dit eindelijk opgepakt? Dan kun je tijdelijk kampen met een tekort aan werkplekken. Idem geldt natuurlijk, wanneer je vanuit huis werkt en je woning wordt gerenoveerd. Het werkt niet zo lekker, wanneer een aannemer luttele meters bij je vandaan aan het zagen of boren is. Ga je verhuizen? Ook dan kan een flexibele locatie je tijdelijke tekort aan werkplekken verhelpen. In andere gevallen kun je misschien om specifieke redenen noodzaak hebben aan tijdelijke werkplekken, of vergaderruimten. Drijf je een online onderneming en wil je graag een belangrijke deal sluiten met (internationale) klanten of zakenpartners? Dan kan een professionele omgeving vaak de doorslag geven. Dit komt stukken zakelijker over, dan het ontvangen van derden in huiselijke kring. Je zult dan op zoek moeten gaan naar een bedrijf dat op flexibele basis kantoorruimte aanbiedt, zodat je niet onnodig lang aan een contract vastzit. Het heeft natuurlijk geen nut om een jaarcontract aan te gaan, wanneer je allicht slechts een maand of twee gebruik wilt maken van dergelijke faciliteiten. Een flexibel opzegbaar abonnement is dan precies wat je zoekt.

De faciliteiten die wij bieden

Easystart Office beschikt over meerdere kantoorpanden, die wij zowel in Amsterdam als Rotterdam in eigen beheer hebben. Wij bieden deze werkplekken aan op basis van het coworking principe: iedere ondernemer kan bij ons een flexibel abonnement afsluiten, om vervolgens onbeperkt gebruik te kunnen maken van de kantoorfaciliteiten. Met onbeperkt bedoelen we inderdaad 24 uur per dag, dus zelfs midden in de nacht kun je bij ons terecht! Onze kantoren zijn volledig uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt, inclusief een koffiecorner. De ruimten zelf zijn strategisch opgedeeld in gezamenlijke werkplekken, aparte kantoren om in stilte te kunnen werken en uiteraard ook de nodige vergaderzalen. De vergaderruimten kun je van tevoren reserveren, wanneer je een belangrijk overleg hebt. Het prettige aan onze werkwijze is het feit, dat je de huur maandelijks op kunt zeggen. Is de verbouwing afgerond, ben je verhuisd of heb je de kantoorruimte simpelweg niet meer nodig? Dan kun je weer terug naar de oude situatie zonder enige verplichtingen. Natuurlijk hopen we dat je zo enthousiast bent geworden dat je vaker komt werken, maar dit is geenszins een verplichting.

De voordelen van coworking

Een leuke bijkomstigheid van onze ruimten, is het feit dat je met andere ondernemers onder één dak werkt. Dit kan al snel leiden tot interessante nieuwe zakelijke contacten, waardoor je potentieel je bedrijf kunt laten groeien. Je zou zomaar opdrachten binnen kunnen halen, of interessante entrepreneurs ontmoeten met wie je iets nieuws kunt opstarten. Ook je kennissenkring kan groter worden, aangezien het net lijkt, alsof je met collega’s aan het werk bent. Dit kan al snel leiden tot een groter netwerk met meer potentie, iets dat voor ondernemers onontbeerlijk is. Bovendien zijn wij gelegen in twee grote en bruisende Nederlandse steden, dus ook in de pauze is er genoeg te doen. Misschien kun je een keer een borrel of netwerkbijeenkomst organiseren, zolang je hier werkt? Er zijn in elk geval mogelijkheden genoeg. Een leuke extra service die wij bieden, is het scannen en digitaal opslaan van je zakelijke post. Zolang je bij ons een abonnement hebt lopen, regelen wij dat dit gebeurt. Dat neem je vast wat administratieve werkzaamheden uit handen. Kortom: redenen genoeg om coworking eens uit te proberen, ook als je momenteel geen noodzaak hebt om tijdelijk kantoorruimte te regelen. Als je al gedurende een ruimere periode zelfstandige bent en voornamelijk afgezonderd werkt, kan dit een fantastische kans zijn om andere ondernemers te leren kennen.

Maak snel een afspraak met ons team!

Als je op vrij korte termijn al over kantoorruimte dient te beschikken, dan kan je ons bereiken op het telefoonnummer vermeld op onze website, of een mail sturen. Laat dan in ieder geval weten om hoeveel werkplekken het gaat, welke faciliteiten je nodig hebt en de termijn die je in ogenschouw hebt voor het huren van kantoorruimte. Ons team helpt je graag verder met het vinden van een geschikte locatie. Wil je enkel meer weten over onze dienstverlening, of heb je aanvullende vragen of informatie? Neem ook dan snel contact op, wij beantwoorden graag al je vragen. We kunnen dan een afspraak inplannen om je rond te leiden in één of meerdere kantoorruimten, zodat je kennis kunt maken met ons uitgebreide dienstenpakket en de locatie kunt uitkiezen, die het beste aan jouw wensen beantwoord. Ook kun je besluiten om een dag op proef te komen werken, zodat je kunt bekijken of onze kantoorruimten aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf en (eventueel) team.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu