Waar kunt u terecht voor een KvK vestigingsadres?

februari 15, 2019
Bedrijf vestigen in Rotterdam
Bent u op zoek naar een nieuw vestigingsadres voor uw onderneming? Deze keuze kan diverse redenen hebben. Misschien gaat u naar het buitenland verhuizen en was uw onderneming op uw voormalige huisadres ingeschreven? Of u wilt gewoonweg niet meer, dat uw onderneming op uw huisadres is ingeschreven? Iets dat ook vaak voor komt, is een partnerschap dat uiteen valt en รฉรฉn van de partners daarom een nieuw registratieadres nodig heeft. Voor de onderneming die hij of zij nu alleen voort zal zetten. Afijn; er zijn vele redenen denkbaar om op zoek te gaan naar een vestigingsadres voor uw bedrijf. Maar waar vindt u een goed adres? Moet u daarvoor op zoek gaan naar een zelfstandig kantoorpand om te huren? Of kunt u ook zonder exorbitante bedragen uit te moeten geven aan huur een KvK vestigingsadres verkrijgen? Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u: dat kan. In dit artikel leggen wij uit hoe en waar u op moet letten.

Waarom uw KvK vestigingsadres wijzigen?

Het veranderen van het vestigingsadres van uw onderneming naar een zakelijk adres biedt vrijwel alleen maar voordelen. Zeker als u tot op heden vanuit huis heeft gewerkt en uw bedrijf ook op uw huisadres was ingeschreven. Een zakelijk adres is efficiรซnter, professioneler, zakelijker en simpelweg handiger.

Gaat u emigreren? Dan zult u hoe dan ook een nieuw inschrijfadres moeten bemachtigen, indien u uw bedrijf in Nederland wilt voorzetten. Uw huisadres is immers geen optie meer, als u uw huis verlaat. En ook ondernemers die uit een partnerschap komen en hun bedrijf niet op hun huisadres willen inschrijven, zullen een KvK vestigingsadres moeten bemachtigen. Dus: hoe werkt dat precies?

Kiest u een virtueel kantoor of een registratieadres?

U kunt natuurlijk voor de dure optie gaan en een kantoorpand huren. Indien u een onderneming drijft met meerdere personeelsleden dan is dit in principe wel aan te raden, maar in alle andere gevallen zal het u alleen maar onnodig veel geld kosten. Een veel betere optie is een virtueel adres. Dit kan zowel in de vorm van een postadres voor uw bedrijf, als een KvK vestigingsadres.

Een zakelijk postadres, ook wel virtueel kantoor genoemd, biedt u een adres dat u op al uw mediakanalen kunt vermelden. Dus uw website, visitekaartjes maar ook email. Het adres bij de Kamer van Koophandel blijft echter ongewijzigd. Wilt u dit ook direct omzetten? Dan dient u een KvK vestigingsadres te nemen. In principe is het abonnement hetzelfde, het enige verschil is dat u ook een formulier bij de KvK invult waarmee uw inschrijfadres wordt gewijzigd. Niemand ziet dan nog uw (voormalige) huisadres terugkomen, wanner uw bedrijf online wordt geraadpleegd.

Hoe kiest u een vestigingsadres uit dat bijdraagt aan het succes van uw onderneming?

Eรฉn van de factoren die in hoge mate bijdragen aan de succesfactor van een zakelijk bedrijfsadres, is de locatie. Bij Easystart Office bieden wij zakelijke adressen aan op een tweetal toplocaties: namelijk Amsterdam en Rotterdam. Beide steden genieten internationale naamsbekendheid en een sterk zakelijk imago. En dit zal uw onderneming ook steunen, indien u kiest voor een vestigingsadres via Easystart Office. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu