Voordelen van een registratieadres kvk

mei 10, 2017
Voordelen Van Een Registratieadres Kvk

Updated on 7 mei 2024

KvK zakelijk registratieadres Nederland

In het bedrijvenpark van Rotterdam Noord is Easystart Office gevestigd. Wij leggen u in dit artikel uit waarom ESO een goed alternatief is voor de registratie van uw onderneming bij de Kamer van Koophandel (KvK). Easystart biedt u de mogelijkheid voor een zakelijk registratieadres KvK, zowel in Rotterdam als Amsterdam.

Voor onze pakketten en tarieven kunt u hier terecht. 

Inschrijven met een registratieadres

Bij ESO kunt u een zakelijk registratieadres inschrijven bij de KvK (kamer van koophandel). Dit betekent dat u het kantooradres van Easystart Office gebruiken voor de KvK als vestigingsadres van uw bedrijf. Voor ondernemers is het erg belangrijk dat hun privacy gewaarborgd wordt. Een scheiding tussen zakelijke en privé activiteiten. Ondernemers zijn vaak veel onderweg, aan het reizen of aan het werk, dan is het handig als er altijd iemand is die uw post verwerkt als stabiele factor. Bent u hier naar op zoek? Dan kan Easystart Office u van dienst zijn.

 Wat is een zakelijk registratieadres precies?

Wij gebruiken het zakelijk adres van Easystart Office voor u als uw vestigingsadres en/of postadres bij de KvK. Omdat u een contract aangaat met ons kunnen wij bewerkstelligen dat u voor uw onderneming een correspondentieadres én vestigingsadres heeft.

Lees meer over het zakelijk registratieadres KvK Easystart Office

Wat zijn de voordelen van een inschrijfadres?

  • Een zakelijk adres van een businesscenter is professioneler dan uw thuisadres
  • U voorkomt een stapel post bij u thuis
  • U kunt met verschillende bedrijven en samenwerkingsverbanden toch één bekend postadres hebben.
  • Indien u in het buitenland bent gevestigd en in Nederland een vestiging wilt openen.
  • U hoeft het adres niet te wijzigen als u verhuist of als uw bedrijf groeit.
  • Wij sorteren voor u de post en sturen deze naar u door, zo bespaart u tijd.
  • Als u vaak in het buitenland bent dan kan Easystart altijd de post voor u digitaal doorsturen. U kunt dan uw fysieke post lezen op uw laptop of smartphone, waar ook ter wereld.
  • Naast het vestigingsadres kan Easystart office u ook helpen met allerlei andere diensten, zoals bijvoorbeeld, een kantoorruimte, een flexwerkplek of een vergaderzaal, zodat u uw klanten kunt ontvangen!

Ondernemen zonder een vast kantoor

Zakelijk vestigingsadres KvK

Elke ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel heeft een vestigingsadres nodig. Het is begrijpelijk dat u hiervoor niet te veel kosten wilt maken. Wellicht werkt u het liefste van huis uit, of bij uw zakenrelaties. Wilt u niet investeren in een duur kantoor? Kies dan een registratieadres bij Easystart.

Waarom het niet altijd verstandig is om een kantoorruimte te huren

Het kan indrukwekkend zijn om uw eigen onderneming te runnen vanuit uw eigen kantoor. Maar wat is de keerzijde? Het kan voorkomen dat uw business een tijdje niet meezit, of een opdrachtgever kwijtraakt. Als u dan vast zit aan hoge vaste kosten, kan dit ten koste gaan van uw bedrijf. Een eigen kantoor is erg prijzig en vaak pas rendabel wanneer u een aantal medewerkers heeft. Wanneer u flexibel wilt zijn kunt u wellicht beter uit de voeten met een flexibele werkplek of een virtueel kantoor. Wij groeien met u mee.

Mogelijkheden met een registratieadres

Via onze registratieadressen wordt u voorzien van alle voordelen omtrent de uitstraling van uw bedrijf, flexibiliteit en een stabiele basis. Maar zonder de nadelen van de hoge maandlasten. Uw onderneming is gevestigd op een representatieve locatie die professionaliteit uitstraalt. U kunt flexibel aan de slag waar het u het beste uit komt, op uw flexibele kantoor, thuis, of bij de opdrachtgever. Wanneer u een afspraak heeft met uw relatie, kan u deze uitnodigen op kantoor, de locatie waar uw bedrijf staat ingeschreven.

U heeft de vrijheid om gebruik te maken van de kantoorruimte of dat juist niet te doen. Wanneer u een inschrijfadres bij ons reserveert, nemen onze medewerkers uw postzaken uit handen. Deze kunnen fysiek worden doorgestuurd. Wellicht naar uw vakantiewoning of thuisadres. U kunt ook een virtueel telefoonnummer bestellen, desgewenst forwarden wij deze naar een virtuele assistente die uit name van uw bedrijf de telefoon aanneemt.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u niet onnodig geld uitgeven aan een fysiek kantoor. En wilt u graag een representatieve vestiging voor uw firma, waarbij uw postzaken professioneel worden verwerkt. Neem dan contact op voor meer informatie over het vastleggen van een inschrijfadres door Easystart office?

Wij bespreken graag met u in een vrijblijvend gesprek wat de voordelen kunnen zijn voor u! U kunt ook het contactformulier invullen als u graag meer informatie wilt. Of bel met +31(0)10 307 4163

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu