Wijzig uw zakelijke vestigingsadres

januari 15, 2019
Wijzig uw zakelijke vestigingsadres

Updated on 19 februari 2024

Wijzig uw zakelijke vestigingsadres in slechts twee gemakkelijke stappen

Bent u van plan uw onderneming dit jaar wat extra aandacht te geven om meer omzet te genereren? Dan kunt u dit al bereiken door middel van één simpele handeling: het wijzigen van uw bedrijfsadres. Waarom? Omdat u hiermee meerdere voordelen behaalt, zonder dat dit veel tijd en moeite kost. Uw bedrijfsadres fungeert in feite als een visitekaartje van uw onderneming. Het overstappen op een zakelijk vestigingsadres kan u in korte tijd meer klanten én winst opleveren. In dit artikel leest u precies hoe u dit voor elkaar krijgt.

Waar kunt u uw bedrijf zoal inschrijven?

Een bedrijf kan natuurlijk niet lukraak zomaar ergens worden ingeschreven. Veel zelfstandig ondernemers gebruiken hun privé adres tevens als zakelijk vestigingsadres, meestal omdat dit ten tijde van de inschrijving van het bedrijf de gemakkelijkste optie was. Maar na verloop van tijd heroverwegen veel zelfstandigen deze keuze.

Een privé adres als zakelijk adres gebruiken kan verwarring scheppen. Daarnaast wilt u na een poosje uw manier van zaken doen misschien professionaliseren? In bepaalde beroepen is het trouwens ook niet wenselijk dat klanten uw huisadres kunnen achterhalen, denk aan deurwaarderskantoren en psychologen. In al deze gevallen kunt u tegenwoordig gebruik maken van een virtueel adres. Easystart Office biedt u de mogelijkheid uw bedrijf in te schrijven op een adres, dat u tevens kunt gebruiken bij de Kamer van Koophandel als vestigingsadres.

Stap 1: Kies de stad waarin u uw bedrijf wilt vestigen

Wij bieden op dit moment een tweetal kantooradressen. Een vestigingsadres in Rotterdam en een vestigingsadres in Amsterdam. Beide steden staan bekend om de vele commerciële mogelijkheden en genieten een internationale bekendheid, waardoor u ook in naar buitenlandse klanten toe een solide uitstraling creëert.

Woont u niet in de buurt van één van deze twee steden? Dit geeft helemaal niks, aangezien onze doorzendservice voor uw post ook digitaal wordt aangeboden. U hoeft dus in principe zo goed als nooit op locatie te komen! Wilt u echter profiteren van de ligging van onze kantoren, dan kunt u ook besluiten zo nu en dan te flexwerken of een vergaderruimte te huren. Keuze genoeg voor u als ondernemer.

Stap 2: Wijzig uw vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel

Het wijzigen van uw vestigingsadres vereist een extra handeling die u bij een virtueel bedrijfsadres niet hoeft uit te voeren: de adreswijziging doorgeven aan de KvK. Dit kan middels een standaard wijzigingsformulier, waarna uw vestigingsadres bij de KvK binnen een korte periode aangepast zal worden. Wanneer derden uw bedrijf opzoeken via de website van de KvK, zullen zij daar uw nieuwe adres zien. Zo geniet u veel meer privacy dan voorheen, uw huisadres blijft immers afgeschermd.

Vragen of onduidelijkheden? Bel ons gerust eens!

Easystart Office biedt een breed pakket aan diensten gericht op flexibele ondernemers, zelfstandigen en bedrijven zonder eigen kantoorruimte. Met behulp van onze abonnementen kunt u geheel zelf bepalen welke zaken voor u belangrijk zijn en welke niet. Bent u ergens niet tevreden mee of wilt u wat anders proberen? Geen probleem, al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar of te wijzigen. Neem eens contact met ons op voor meer informatie, of om direct een adres voor uw onderneming aan te vragen.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu