Een zakelijk adres voor uw onderneming

november 05, 2018
The many advantages of a virtual office registered with the Chamber of Commerce

Updated on 19 februari 2024

Een zakelijk postadres voor uw onderneming

Wilt u uw onderneming inschrijven bij de KvK op een zakelijk postadres? Dat is bij ons zeker mogelijk. U kunt bij ons kiezen uit onze locaties in Rotterdam en Amsterdam. Al onze locaties zijn geschikt voor inschrijving van uw bedrijf.

Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar en vanaf EUR 69 per maand. Wij verwerken uw post voor u en kunnen deze naar u ongeopend doorsturen. Onze medewerkers verwerken de post zoals u dat wilt.

Huur nu een postadres bij Easystart Office en geef een betrouwbare uitstraling aan uw bedrijf. Uw potentiële klanten zullen u sneller vertrouwen en makkelijker converteren. Vraag onze locatiemanagers naar de mogelijkheden voor uw registratieadres, virtueel kantoor of postadres. Lees meer.

Postadres van Easystart Office

Als ondernemer wilt u op alle fronten natuurlijk zo goed mogelijk uit de verf komen. Uw pakket aan diensten dient op orde te zijn, zo ook de klanttevredenheid. En dan is er nog het visitekaartje van uw bedrijf. Elk bedrijf streeft naar een bepaald imago, dat overeenkomt met de wensen en behoeften van de stichtende ondernemer.

Wordt uw bedrijf online vertrouwd? Geeft u uw bezoekers een gevoel van veiligheid? Wanneer mensen uw website niet vertrouwen, wordt er niet besteed. Consumenten en bedrijven controleren vaak of het postadres van het bedrijf waar zij een bestelling plaatsen een echt adres is, als er zelfs al een adres op de website staat.

Wilt u dat de uitstraling van uw onderneming naar buiten toe zo optimaal mogelijk overkomt? Overweeg dan uw bedrijfsadres te wijzigen naar een zakelijk postadres. Hiertoe bieden wij u zowel virtuele als fysieke werkplekken op een prominente plek in Rotterdam en Amsterdam. Waarom voor ons kiezen? Dat leggen we u in dit artikel meer dan graag uit!

Het doel van een zakelijk postadres

Wanneer uw bedrijf wordt gecheckt door een potentiële klant of leverancier, geeft het hen een vertrouwd gevoel wanneer zij uw adres weten te vinden. Mocht er iets mis gaan in de bestelling dan kunnen zij uw bedrijf altijd benaderen. U bent te vinden.

Een zakelijk postadres met een professionele uitstraling kan uw klanten over de streep trekken. Het is hierbij wijsheid om niet uw thuisadres te gebruiken. Dit geeft een onprofessionele uitstraling. De meeste mensen zullen niet bestellen bij een webshop die gevestigd is op een huisadres, en dat terwijl het met Google zo is te achterhalen.

Een goedkoop postadres om uw bedrijf in te schrijven?

Easystart Office is opgericht met het doel ondernemingen naar een hoger niveau te tillen. Door uw bedrijfsimage nét dat beetje extra flair te geven! Wij bieden in Rotterdam (maar ook in Amsterdam) op een toplocatie kantoren aan, die flexibele zelfstandigen in staat stellen te genieten van een postadres KvK in Nederland.

Inschrijven KvK met postadres?

Een zakelijk postadres is niets anders dan een virtueel kantoor, waarmee u uw correspondentie ontvangt op een andere locatie dan uw huisadres. U kunt dit adres doorgeven aan de Kamer van Koophandel, indien u kiest voor een postadres die geschikt is als inschrijfadres. Elke klant of ondernemer die uw bedrijf opzoekt, zal dit adres te zien krijgen en dus niet meer uw woonadres. Onze adressen zijn geschikt als inschrijfadres én postadres.

Wat wij bieden is een zakelijk adres inclusief postverwerkingsservice. Op deze manier hoeft u niet meer urenlang te spitten tussen uw poststukken, op zoek naar net die ene belastingaangifte die uw boekhouder nodig heeft. Alles is gestructureerd beschikbaar, daarnaast geniet u van de voordelen van het scheiden van werk en privé. Bovendien is onze dienst maandelijks opzegbaar. U zit daarmee niet aan vervelende lange abonnementen vast.

De voordelen van een zakelijk postadres op een rij

Een virtueel postadres in Rotterdam kan u op vele fronten helpen in uw bedrijfsontwikkeling. Zo geniet u onder andere van:

  • De vrijheid uw post niet meer zelf te hoeven sorteren en digitaliseren
  • Een professionele uitstraling voor uw bedrijf, dit resulteert al gauw in meer naamsbekendheid en vertrouwen in uw onderneming
  • Marketing- en promotiemateriaal dat beter doel treft wanneer u hier een zakelijk adres in Rotterdam op vermeldt
  • Meer tijd om u met uw daadwerkelijke bedrijfsactiviteiten bezig te houden

Voor slechts een klein bedrag per maand kunt u in een zeer korte periode al winst boeken. Simpelweg door een deel van uw administratieve rompslomp uit te besteden en uw bedrijfsimage op te peppen.

Het belang van een postadres voor uw bedrijf

Veel ondernemers denken over een veelvoud aan zaken na wanneer ze een onderneming starten, maar het vestigings- of inschrijfadres wordt nogal eens over het hoofd gezien. Jammer! Want een bedrijfsadres is een belangrijk onderdeel van uw onderneming, dat in grote mate uw bedrijfsimago bepaalt.

Een particulier adres ook gebruiken als zakelijk adres kan op het eerste gezicht handig lijken, alle post komt immers op één plek terecht. Maar nadien blijkt het voor veel zelfstandigen erg lastig om privé en zakelijk van elkaar te scheiden. Daarnaast speelt het natuurlijk ook een rol waar u woont. Niet alle buurten in onze prachtige stad staan even hoog aangeschreven, hoeveel plezier u ook wint uit het wonen in deze buurt. Menig potentieel klant zal helaas al gauw bedenkingen hebben bij een bedrijf, indien het vestigingsadres vragen oproept. Niet helemaal fair, doch wel de realiteit. Een postadres in Rotterdam kan dan voor u dé oplossing bieden.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu