De voordelen van een virtueel kantoor

januari 21, 2021
De voordelen van een virtueel kantoor

Als kleine en/of startende ondernemer wil je je zaken goed geregeld hebben. Je zet alle zeilen bij om je bedrijfsnaam stevig in de markt te vestigen. Je maakt afspraken met prospects en misschien sta je zo nu en dan wel op een beurs. Er zijn veel randzaken waar je je als ondernemer mee bezighoudt. Deze randzaken zijn wel heel belangrijk voor een goede bedrijfsvoering, maar ze kosten ook veel tijd. En die tijd steek je toch liever in je corebusiness. Een virtueel kantoor biedt de uitkomst.

 

Wat is een virtueel kantoor?

Het woord zegt het eigenlijk al: een virtueel kantoor is dan wel daadwerkelijk een fysiek adres, maar wordt niet als zodanig door een bedrijf gebruikt. De ondernemer werkt waar ter wereld hij ook maar wil, terwijl er op het virtuele kantoor op de achtergrond bijvoorbeeld gewerkt wordt aan de verwerking van de post. Bij Easystart Office kun je gebruikmaken van een virtueel kantoor. Het virtuele kantoor wordt in dit geval als postadres ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Al je zakelijke relaties zullen op die manier corresponderen naar je virtuele kantoor. 

 

De voordelen van een virtueel kantoor

Ben je veel onderweg voor je bedrijf, dan heb je niet veel tijd om steeds je postbus te legen. Met een virtueel kantoor bij Easystart Office heb je geen omkijken naar de post. De post wordt bewaard tot je tijd hebt om het op te halen. Wil je hiermee volledig ontzorgd worden, bijvoorbeeld omdat je vaak langere tijd onderweg bent, dan kun je er ook voor kiezen dat de post door Easystart Office wordt verwerkt. De post kan dan zowel digitaal als fysiek naar je worden verzonden. Een virtueel kantoor geeft je een zeer professionele uitstraling waarmee je echt een streepje voor hebt op concurrenten die hier niet mee werken.

 

KvK erkend

De virtuele kantoren werken vanuit een locatie in Amsterdam en twee locaties in Rotterdam. Je bepaalt zelf welk adres de locatie voor jouw virtuele kantoor wordt. Het adres is KvK erkend en kan dan ook bij de inschrijving worden gebruikt. Je geniet veel privacy met dit adres waarbij je persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn. Meld je je aan voor een virtueel kantoor dan ben je het bijbehorende bedrag maandelijks verschuldigd. We snappen als geen ander dat het voor start-ups en kleine ondernemers niet wenselijk is om aan jarenlange contracten vast te zitten. Daarom heb je bij ons slechts een maand opzegtermijn. Onze advocaat heeft de contracten opgesteld en daarmee voldoe je aan de vereisten van de Kamer van Koophandel.

 

Overige diensten

Naast een virtueel kantoor kun je ook kiezen voor flexwerken. Hierbij heb je wel een fysieke ruimte tot je beschikking, zonder alle overige lasten die je bij het huren van een kantoorruimte wel hebt. Wil je meer weten, informeer dan gerust naar de mogelijkheden en we helpen je graag verder.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu