Hoe moet u uw webwinkel inschrijven bij de KvK

november 05, 2018
Hoe moet u uw webwinkel inschrijven bij de KvK

U dient een inschrijfadres te hebben voor uw webwinkel

Wanneer u een onderneming start, dan moet u de onderneming inschrijven bij de KvK. Daarvoor heeft u een vestigingsadres of inschrijfadres nodig. Als u een webwinkel wilt openen ontvangt u geen klanten en u werkt niet vanuit kantoor van de opdrachtgevers. Misschien maakt u gebruik van dropshipping en heeft u geen magazijn. Wat is dan uw inschrijfadres?

Easystart Office biedt de mogelijkheid voor bestaande en startende ondernemers, webwinkeliers en start-ups om de registratieadressen te gebruiken van onze locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Wat is een vestigingsadres?

Uw bedrijf dient ingeschreven te staan op een adres. Dat is een van de wettelijke vereisten. Als u een webwinkel heeft, kunt u hiervoor het beste gebruik maken van een zakelijk inschrijfadres. Zo scheidt u uw zakelijke correspondentie van uw privรฉ correspondentie, en het staat veel professioneler naar klanten die uw bedrijven googelen. Lees verder.

Wat voor voordelen heeft een vestigingsadres voor u

Wanneer u gebruik maakt van een vestigingsadres heeft u de mogelijkheid om te werken vanuit de locatie. Het kantoorpand is uw visitekaartje naar potentiรซle klanten. En u kunt gebruik maken van de voorzieningen. Wat als u een vergaderruimte nodig heeft om klanten te ontvangen? Of wellicht wilt u uw zakelijke post laten doorsturen naar een ander adres? Dat is ook mogelijk.

Onze medewerkers zorgen dat uw post naar u wordt toegestuurd per post of email, wat u liever heeft. U kunt dus altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf, ook als u in het buitenland bent.

Easystart biedt ook de mogelijkheid tot het doorschakelen van de telefonie van uw virtuele 010, 020 of 085 nummer naar uw mobiele telefoon. Of wilt u liever gebruik maken van telefoonbeantwoording? Ook dat is mogelijk.

Op onze adressen hebben wij verschillende mogelijkheden met flexwerkplekken, kantoorunits en vergaderruimtes.
Lees hier verder over onze locatie in Rotterdam. ย ย Of onze locatie in Amsterdam.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu