KvK registratieadres in Amsterdam

september 15, 2018
Voordelen virtueel adres

Updated on 7 mei 2024

Easystart Office biedt diverse Business Center gerelateerde diensten aan, waaronder het gebruik van een zakelijk KvK registratieadres in Amsterdam. Ook bieden wij post forwarding, virtuele telefoonnummers en kantoren, flexwerk plekken en het huren van eigen bureaus aan. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van virtuele en fysieke kantoren in Amsterdam. Uiteraard kunt u naast onze services gebruik blijven maken van uw eigen correspondentieadres. Registratie op ons adres is mogelijk voor post en KvK. Vanaf slechts € 79,- per maand kunt u al gebruik maken van onze diensten en een inschrijfadres in Amsterdam krijgen als uw KvK vestigingsadres. Bekijk hiervoor welk pakket het beste bij uw wensen past.

Waarom kiezen onze klanten een anders vestigingsadres voor hun KvK inschrijving?

 • Een professionele uitstraling voor uw bedrijf, klanten en leveranciers
 • Als er gewenst word dat het thuisadres niet publiekelijk openbaar en toegankelijk gemaakt wordt na een registratie bij de KvK
 • Wanneer het huuradres in Amsterdam geen geschikt registratieadres voor de KvK is
 • Indien de woning met anderen wordt gedeeld en het vestigingsadres daarom beter kan verschillen van het thuisadres

Waarom kiezen voor Easystart Office?

 • Onze services zijn rechtsgeldig en in overeenstemming met de KvK
 • U kunt uw KvK registratieadres gescheiden van uw privéadres houden
 • U kunt gebruik maken van zowel virtuele als fysieke kantoren in Amsterdam
 • Uw post kan voor u doorgestuurd worden
 • U kunt beschikken over flexwerkplekken zowel als een vaste werkplek bedrijfsnaam op de voordeur
 • U krijgt professionele ondersteuning tijdens de gehele opstartprocedure

Het inschrijven en in gebruik nemen van uw KvK inschrijfadres in Amsterdam kan 1 a 2 werkdagen duren maar is vaak al op dezelfde werkdag mogelijk!  Onze diensten zijn er voor zowel nieuwe alsmede reeds bestaande ondernemingen.

Kosten besparen als starter
Wanneer u een onderneming begint, krijgt u met veel zaken te maken. Hoe zorgt u voor een professionele uitstraling van uw bedrijf? Hoe komt u betrouwbaar over? En hoe zorgt u dat u nieuwe klanten kunt werven. Bij de Kamer van Koophandel is het noodzakelijk dat u een geldig vestigingsadres opgeeft.

Het kan zijn dat wanneer u uw onderneming start u meer kosten maakt dan u inkomsten heeft. Op dat moment is het fijn als u op bepaalde kosten van uw bedrijf kunt besparen. Wellicht werkt u graag vanuit huis maar wilt u toch een betrouwbare en zakelijke uitstraling. Het is bij ons mogelijk om een virtueel kantoor te gebruiken als uw KvK inschrijfadres.

Professioneel overkomen zonder vast kantoor
Wanneer u ons inschrijfadres gebruikt voor uw bedrijfsinschrijving en correspondentie, op uw website en naar afnemers, kunt u alle voordelen van de zakelijke representatie genieten. Maar u betaald veel minder dan voor een vast kantoor.

De kosten voor een eigen kantoor kunnen u doen besluiten om vanuit huis te ondernemen. Wanneer u dan toch de voordelen wilt van een eigen kantoor, neem dan een registratieadres.

U komt professioneel over naar uw zakenrelaties en klanten, want u staat ingeschreven in een kantoorpand. Wanneer mensen uw bedrijf googelen, komen zij uit op uw zakelijke adres. U hoeft echter niet aanwezig te zijn, wij verwerken de post voor u.

Voor de startende ondernemer zijn er veel voordelen aan het gebruiken van een zakelijk vestigingsadres in Amsterdam. Wij kunnen u ook voorzien van een vast 020 Amsterdams- of 085 Nationaal telefoonnummer. Ook is het mogelijk om de gesprekken door te schakelen naar een telefoonbeantwoordingsservice.

Het is zowel mogelijk om een registratieadres te huren, als een virtueel kantoor. Een virtueel kantoor houdt in dat u een zakelijk telefoonnummer en postadres verkrijgt, een inschrijfadres houdt in dat u deze kunt opgeven als vestigingsadres bij de kamer van koophandel.

Ons KvK zakelijk registratieadres pakket

Pakket A  € 79,- per maand:

 • Zakelijk KvK registratie-, inschrijf-, vestigings- adres in Amsterdam
 • Postadres in Amsterdam
 • Basis postverwerking, wekelijks doorgestuurd
 • 50 % Korting op de huur van vergaderruimte

Wanneer u als starter ook kosten wilt besparen, ga dan voor een inschrijfadres bij Easystart en krijg onze virtueel kantoordiensten er gratis bij. Wij verzorgen uw postverwerking en u krijgt een virtueel telefoonnummer. U kunt ook klanten ontvangen op locatie.

Neem nu contact op met onze locatiemanager. Onze locatiemanager helpt u graag verder helpt met uw vragen.

Lees hier meer over al onze pakketten en tarieven 

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu