Werken op een toplocatie is allang niet peperduur meer!

maart 01, 2019
Werken op een toplocatie is allang niet peperduur meer!

Updated on 19 februari 2024

Heeft u er eigenlijk altijd al van gedroomd een onderneming in Amsterdam te starten? En te kunnen genieten van de creativiteit, vrijheid en kansen die deze geweldige stad biedt? Of misschien heeft juist Rotterdam uw voorkeur? Met de wereldberoemde haven en een kleurrijke selectie aan bekende organisaties en multinationals kunt u hier ongetwijfeld ook successen boeken.In elk geval kan dit tegenwoordig, zonder dat u hiervoor hoeft te verhuizen. En dit opent enorm veel deuren voor startende ondernemers en entrepreneurs! Simpelweg door het wijzigen van het huidige postadres of vestigingsadres van uw bedrijf. U heeft dan namelijk niet alleen de beschikking over een bedrijfsadres, maar (indien u wenst) ook een plek midden in het centrum van beide steden om op locatie te kunnen (flex)werken.

Een zakelijk postadres kan uw onderneming een boost geven

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor hun onderneming te voorzien van een zakelijk adres. Dit biedt diverse voordelen, zo bent u in elk geval af van de verwarring die de post continu oplevert. Uw zakelijke en persoonlijke post gemengd ontvangen leidt in veel gevallen tot luttele uurtjes uitpluiswerk; uren die u veel beter in uw onderneming kunt steken.

Daarnaast kunt u een zakelijk postadres op uw website vermelden, maar ook in uw emails en alle andere media waarmee u met klanten communiceert. Dit leidt tot een verbetering van uw imago, een professionelere uitstraling en meer vertrouwen in uw dienstverlening. Klanten hebben nu een mogelijkheid om fysiek bij u langs te komen, althans voor hun gevoel.

U kunt ook meteen het vestigingsadres van uw onderneming wijzigen

Bent u overtuigd van bovengenoemde voordelen? En wilt u eigenlijk zelfs nog een stapje verder gaan, door het adres bij de Kamer van Koophandel ook meteen om te zetten? Dan raden wij aan het vestigingsadres van uw bedrijf te wijzigen. Zo zal ook op de website van de KvK uw nieuwe zakelijke inschrijfadres in Amsterdam of Rotterdam zichtbaar zijn en kan niemand nog gemakkelijk uw huisadres achterhalen. En dit draagt enorm veel bij aan uw gevoel van privacy.

Wat kunt u allemaal vanuit de flexlocaties?

Heeft u eenmaal een zakelijk postadres of vestigingsadres bij Easystart Office in Rotterdam of Amsterdam, dan zijn er nog legio andere diensten waarvan u gebruik kunt maken. Zo bieden wij een ruime selectie aan flexplekken, zowel in gemeenschappelijke ruimten als in de vorm van zelfstandige kantoren.

Ook bieden al onze locaties natuurlijk de nodige voorzieningen zoals printapparatuur, telefoons, ruime werkplekken en ruimten waarin u met mede-ondernemers rond de tafel kunt gaan. In dezelfde ruimten kunt u ook uw klanten ontvangen, wij bieden meerdere ruime vergaderruimten voor dergelijke doeleinden. Maar het belangrijkste voordeel is natuurlijk uw toegang tot alles dat Rotterdam en Amsterdam te bieden hebben!

U kunt gemakkelijk in contact treden met gelijkgestemde flexwerkers, samen of alleen de deur uitgaan en genieten van de vele kansen die deze omgeving uw onderneming kan bieden. Onze abonnementen zijn flexibel, scherp geprijsd en maandelijks opzegbaar. Zo kunt u zelf uitproberen welke constructie of locatie het beste bij u past, zonder ergens aan vast te zitten.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu