Zakelijk Adres voor KvK - Domicilie Adres

oktober 23, 2018
Werkplek Huren In Rotterdam

Updated on 19 februari 2024

Bent u op zoek naar een domicilie adres voor uw bedrijf in te schrijven bij de KvK?

Easystart heeft momenteel 2 locaties, in Rotterdam en Amsterdam, waar u gebruik kunt maken van een zakelijk domicilieadres voor postverwerking en inschrijving van uw in het handelsregister. De locatie in Rotterdam heeft een moderne uitstraling, terwijl de locatie in Amsterdam meer de indruk wekt van een historisch gebouw. Het voordeel van deze locaties is dat eventuele internationale afnemers ook begrijpen waar uw bedrijf gevestigd is, Rotterdam en Amsterdam hebben een vrij grote internationale bekendheid.

Onze Rotterdam Locatie
Bent u geïnteresseerd in een domicilie adres? U wilt uw bedrijfsadres of postadres natuurlijk graag snel geregeld hebben, zodat u snel aan de slag kunt gaan met uw onderneming. En wij begrijpen dat, wij hebben onze contracten veelal in dezelfde dag nog voor u gereed, en in bijna alle gevallen binnen 1 werkdag. En de 1e maand is gratis.

Onze tarieven vindt u hier. 

Wat is het verschil tussen een bedrijfsadres en domicilieadres?

Een bedrijfsadres is het adres waar uw bedrijf op te vinden is, dat kan zowel via uw website, op uw facturen of bij algemene bekendheid zijn. Het is het adres waar u uw bedrijvigheid uitvoert. Een domicilieadres (ook weleens vestigingsadres genoemd) is de term voor de officiële zetel van uw bedrijf, dat kan bijvoorbeeld uw huisadres zijn in het geval van uw holding, het kan ook hetzelfde zijn als het bedrijfsadres.

Voor het voeren van een bedrijfsadres bij inschrijving van de Kamer van Koophandel is het een vereiste dat u de mogelijkheid heeft om te werken op de locatie, dat is bij ons het geval. Daarom is het mogelijk voor ons om beiden diensten aan u aan te bieden.

Lees hier meer over een zakelijk Vestigingsadres KvK

Onze Amsterdam Locatie

Easystart biedt u de mogelijkheid voor een zakelijk adres dat geschikt is voor KvK inschrijving, om te gebruiken als bedrijfsadres voor de KvK en domicilie adres. Alles in 1, en dat al voor EUR 69 per maand in Rotterdam. Uw post wordt verwerkt door ons kantoor, en naar u toegestuurd per post, waar u het wilt.

Wij hebben diverse pakketten, en flexwerken of een eigen bureau huren behoort ook tot de mogelijkheden.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu