Zakelijke post Digitaal ontvangen

januari 15, 2019
Waarom Kiezen Voor Een Zakelijk Registratieadres?

Zakelijke post voortaan gesorteerd en digitaal ontvangen?

Digitalisering is de afgelopen jaren een hot topic. Evenals duurzaamheid en milieubewust ondernemen. Voor zelfstandigen die vanuit huis werken, kan dit echter lastig blijken. Niet elke freelancer of ondernemer heeft thuis immers de beschikking over de nodige middelen en tools om een digitale administratie of een archief bij te houden!

Maar de beschikbare middelen zijn niet de enige drempel: het sorteren van uw post kan ongelofelijk veel tijd in beslag nemen. Zeker wanneer uw bedrijf is ingeschreven op uw woonadres, omdat u alle post continu tegelijkertijd binnen krijgt. Er zijn bedrijven die de administratie van uw onderneming uit handen kunnen nemen, maar dit kan in bepaalde gevallen een dure investering blijken. Een alternatieve oplossing biedt een virtueel kantooradres. Waarom? Dat leggen wij in dit artikel nader uit.

Wat is een virtueel kantooradres?

Om bij het begin te beginnen: een virtueel adres is precies wat de term aanduidt. Een zakelijk adres, waar u als ondernemer niet fysiek aanwezig hoeft te zijn. Wij bieden een tweetal mogelijkheden op dit gebied, namelijk een adres dat u kunt gebruiken als postadres of een nieuw vestigingsadres voor uw onderneming. De laatstgenoemde voorziet tevens in een adreswijziging bij de Kamer van Koophandel.

Waarom is een zakelijk adres voor u winstgevend?

Met het wijzigen van uw bedrijfsadres kunt u op vele fronten positieve resultaten behalen. Naast het feit dat uw post voortaan voor u wordt gesorteerd (hierover straks meer), krijgt uw bedrijfsimago een instant boost. Het is ruimschoots aangetoond dat een zakelijk bedrijfsadres professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Hiermee komt u sterker en duidelijker over op uw klanten.

Maar een zakelijk adres neemt u ook werk uit handen en biedt de nodige privacy. Uw klanten zullen in elk geval niet meer uw huisadres terugzien via de diverse kanalen waarmee u uw onderneming in de markt zet. Wijzigt u uw vestigingsadres? Dan is uw woonadres in het geheel niet meer zichtbaar voor derden.

U kunt zelf kiezen hoe wij uw post sorteren en naar u doorzenden

EΓ©n van de grootste voordelen van een virtueel kantooradres is het feit dat u niets meer aan uw zakelijk post hoeft te doen! Alles komt bij ons binnen en wij zorgen er voor, dat u de post op de wijze ontvangt die u het meest aanspreekt. Wij kunnen de post fysiek voor u doorzenden naar uw woonadres, maar u kunt deze ook ophalen.

Veel meer tijd voor uw onderneming!

Geen gedoe meer met zakelijke en particuliere post is voor veel ondernemers een wens die uitkomt. Dit kan u zomaar tientallen uren per maand of kwartaal schalen. Uren die u toch al veel beter in uw onderneming en diensten kunt steken! Bent u benieuwd naar de opties die wij bieden? Of wilt u een duidelijk overzicht van de vele abonnementen die u bij ons kunt afnemen? Kijk eens rond op de site of neem contact op met het team van Easystart Office. Bij ons zit u nooit ergens aan vast en kunt u alles flexibel indelen, passend bij u als zelfstandig ondernemer.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu