Hoe kan een bedrijf flexibel op veranderingen inspelen?

mei 15, 2019
Hoe kan een bedrijf flexibel op veranderingen inspelen?

Updated on 19 februari 2024

Bent u ondernemer en is uw zaak aan het groeien? Of is uw klantenbestand inmiddels behoorlijk aangevuld, maar wilt u eigenlijk niet dat al deze mensen weten waar u woont? In veel gevallen kunnen de aard en de bedrijfsactiviteiten van een onderneming na een startperiode veranderen. U staat dan voor bepaalde keuzes, om uw doelen en de praktijk weer op één lijn te krijgen. 

Veranderingen horen bij het leven en zeker binnen de zakenwereld is een flexibele instelling bijna van levensbelang. Om met veranderingen om te kunnen gaan, is het handig als u als ondernemer niet vast zit aan bepaalde zaken zoals een meerjarige huurovereenkomst. U kunt met een vestigingsadres adres voor uw bedrijf op een virtueel kantoor bijvoorbeeld veel sneller inspelen op veranderingen.

Voelt thuiswerken niet meer prettig?

Misschien heeft u zoveel werk dat u dit niet meer met de afleidingen binnenshuis kunt combineren. Of allicht heeft u een praktijk aan huis, maar merkt u steeds meer dat u werk en privé liever wilt scheiden? Thuiswerken kan aan het begin flexibel aanvoelen, maar al snel merkt u misschien dat bepaalde factoren moeilijk te verenigen zijn.

Zo kunt u in een bepaalde beroepsgroep werken die eigenlijk niet geschikt is voor een praktijk aan huis, omdat uw cliënten in heftige situaties voor problemen kunnen zorgen. Denk aan psychologen, deurwaarders maar ook kunstenaars, acteurs en schrijvers. Daarnaast kan een groot gezin ook voor de nodige onhandige situaties zorgen, die het bijna onmogelijk maken om uw focus thuis nog te behouden. Een vestigingsadres voor uw bedrijf kan dan oplossingen bieden.

Een virtueel kantoor kan een oplossing bieden

Een virtueel kantoor is in feite een verzamelgebouw waar meerdere ondernemers zich kunnen inschrijven. In ons geval bieden wij op de vestigingsadressen voor bedrijven zelf ook nog eens flexwerkplekken aan en vele andere kantoorvoorzieningen, zodat u ook op locatie kunt werken. Maar in elk geval betekent een vestigingsadres via Easystart Office, dat u met uw bedrijf werk en privé veel beter gescheiden kunt houden. Ook uw cliënten zien niet meer uw huisadres op uw website, maar een zakelijk kantoorpand.

Ook heeft u de optie om met andere ondernemers samen te werken

Naast de adreswijziging en een verbetering van uw privacy, kunt u dus ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten. Onze panden zijn gevestigd in Amsterdam en Rotterdam, waardoor wij ondernemers uit elke denkbare branche over de vloer hebben. U kunt daar enorm uw voordeel mee doen, omdat uw collega-ondernemers over een schat aan ervaring en kennis bezitten.

Wanneer u enkele dagen per week uw thuiskantoor omruilt voor een vestigingsadres en eventueel flexplek in Amsterdam of Rotterdam, kunt u in die paar dagen vaak al genoeg sociale contacten op doen om uw reguliere acquisitieactiviteiten ver omlaag te schroeven. Dit kan u aardig wat uurtjes op maandbasis schelen, die u nu in uw corebusiness kunt steken.

Easystart Office biedt flexibiliteit en diverse abonnementsvormen

Om te kijken of onze service iets voor u is, kunt u één van de bestaande abonnementen afsluiten. Deze zijn allemaal maandelijks opzegbaar, u zit nooit ergens lang aan vast. Dit maakt onze service redelijk uniek en daarnaast past het uitstekend bij het hedendaagse flexibele ondernemerschap. Meer weten? Neen contact met ons op via de contactpagina, wij voorzien u graag van passend advies.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu