Easystart Office heeft een nieuwe coworking locatie op de Blaak in Rotterdam

mei 17, 2024

Woon je in Rotterdam en zou je als ondernemer graag een keertje flexwerken? Dan heeft het team van Easystart Office goed nieuws voor je, want wij hebben weer een nieuwe locatie geopend. Dit keer op een zeer bekende locatie in Rotterdam, namelijk de Blaak. Eén van de grootste hindernissen die ondernemers noemen om coworking uit te proberen, is de gemiddelde reistijd naar een interessante locatie. Met onze derde locatie in deze stad hopen wij hier uiteraard verandering in te brengen. Wil je graag werken op een plek waar je andere ondernemers kunt ontmoeten en zodoende je netwerk uitbreiden? Of wil je graag gebruik maken van professionele kantoorfaciliteiten, omdat je deze mist wanneer je thuiswerkt? In beide gevallen nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan één van onze coworking locaties, zodat je alvast een beetje van de sfeer kunt komen proeven. We leggen je nu eerst graag iets meer uit over de voordelen van coworking, wat je van onze dienstverlening kunt verwachten en hoe je precies een abonnement af kunt sluiten.

Coworking is nog steeds in opmars

Coworking is een relatief nieuw fenomeen, dat enigszins aangedreven is door ‘Het Nieuwe Werken’. Toen de mogelijkheid voor kantoorpersoneel om thuis te werken ontstond, is er tevens een trend in de andere richting ontstaan: ondernemers die veel thuis werkten, wilden ook graag gebruik kunnen maken van de faciliteiten die een geheel ingericht kantoorpand kan bieden. Sindsdien zijn er vele locaties geopend, waar ondernemers gezamenlijk kunnen werken. Easystart Office heeft hier ook op ingespeeld, inmiddels beschikken wij over meerdere fraaie en moderne locaties in Amsterdam en Rotterdam. Wij merken, dat veel verschillende soorten ondernemers baat kunnen hebben bij coworking. Sommige ondernemers komen enkele keren per maand in alle rust hun werkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld wanneer de thuissituatie te druk en chaotisch is om geduldig en geconcentreerd te kunnen werken.

Daarnaast zijn er ook ondernemers, die coworking uitproberen omdat ze juist behoefte hebben aan een uitbreiding van hun netwerk en zakelijke contacten. Dientengevolge hebben we meerdere verschillende ruimten ingericht op onze locaties, die aan de behoeften van al deze ondernemers beantwoorden. Zo kun je kiezen uit meerdere gezamenlijke ruimten, die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt in alle rust je werk doen, maar ook zo nu en dan met collega-ondernemers een praatje maken. Daarnaast beschikken onze locaties ook over meerdere aparte kantoorruimten: dit is erg handig, wanneer je geconcentreerd aan een lastig project moet werken, of je administratie moet doen. Natuurlijk zijn er ook vergaderzalen die je kunt reserveren, indien je klanten of andere derden wilt uitnodigen voor een overleg. Je bent dus zelf erg vrij in het kiezen van je werkplek, vaste werkplekken zijn er niet. Dit is ook in lijn met Het Nieuwe Werken, waarbij vaste werkplekken gereguleerd zijn uitgefaseerd en plaats hebben gemaakt voor flexibele werkplekken. Op deze manier is het gemakkelijker om andere collega’s en ondernemers te ontmoeten, daarnaast kun je ook strategisch een plekje kiezen wanneer je met een specifiek persoon wilt overleggen over bepaalde zaken. Coworking is derhalve erg populair, de ondernemers die je voor zijn gegaan geven duidelijk aan dat coworking vele voordelen biedt ten opzichte van thuiswerken.

Wat kun je met coworking bereiken voor je onderneming?

Zoals we hierboven reeds summier uiteen hebben gezet, kun je op een coworking locatie terecht voor sociale contacten, gestructureerd werken en eigenlijk gewoon ook een beetje gezelligheid om de dagelijkse sleur te verbreken. Thuiswerken kan voor sommigen lastig zijn, vanwege de vele afleidingen waar je mee geconfronteerd wordt. Dit geldt des te meer, wanneer je een groot gezin hebt en men continu je aandacht vraagt. In zulke gevallen is coworking vooral een manier om stevig aan het werk te gaan, zonder dat je telkens je concentratie verliest. In andere gevallen werk je thuis allicht juist veelal alleen en wil je graag wat meer opties om met anderen te werken. In zulke situaties kan coworking je helpen aan interessante contacten, waarmee je je netwerk kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe klanten, zakenpartners en anderen met wie je je bedrijf verder kunt laten groeien. Wanneer je eenmaal vaker een coworking locatie bezoekt, dan zul je merken dat je dezelfde mensen steeds beter leert kennen. Hier kunnen weer vriendschappen uit ontstaan en die verrijken je leven eigenlijk altijd. Kortom: je kunt vele kanten op wanneer je buiten de deur gaat werken. Je komt er eigenlijk pas achter, op het moment dat je het voor jezelf en je onderneming uitprobeert.

Wat biedt Easystart Office aan ondernemers?

Onze locaties zijn speciaal afgestemd op zelfstandig ondernemers. Wij willen elke ondernemer de mogelijkheid bieden, om op een professionele locatie te kunnen werken die tevens goed bereikbaar is. Onze panden zijn van alle moderne gemakken voorzien en enkel bereikbaar voor leden, waardoor vreemden dus geen toegang hebben tot de locatie. Zo weet je ook meteen zeker, dat je spullen veilig zijn. Je kunt gerust een half uurtje buiten lopen in de pauze, zonder je laptop en documenten mee te nemen. Onze klanten komen uit alle mogelijke branches en industrieën, dus er is potentie genoeg om precies die ondernemers te ontmoeten, die iets voor jou en je onderneming kunnen betekenen. Onze locaties zijn voorts veilig, efficiënt ingericht en voorzien van de nodige apparatuur en snelle internet verbinding. Je kunt zelf besluiten welke dagen je werkt, hoe laat je aanwezig bent en hoe laat je weer naar huis gaat. Je werkt als ondernemer immers niet meer voor een werkgever, dus je kunt geheel zelf je werktijden indelen.

Bezoek snel onze nieuwe locatie op de Blaak!

Wil je graag meer weten over onze diensten, of graag een keer langskomen om te kijken of coworking iets voor jou is? Geen enkel probleem, neem simpelweg contact met ons op en wij helpen je graag verder. Ben je na een bezoek enthousiast over ons aanbod? Dan kun je een flexibel abonnement afsluiten, waarmee je geheel zelf bepaalt wanneer je komt werken. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, je zit dus nooit lang vast aan een verplichting. Ook kun je kiezen voor een registratieadres voor je onderneming, dat je vervolgens op kunt geven bij de Kamer van Koophandel. Hoewel je met deze optie geen gebruik kunt maken van de coworking faciliteiten, kan een registratieadres je ook al de nodige voordelen bieden voor je onderneming.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu