Een zakelijk registratieadres zonder een fysiek kantoor te huren: hoe regel je dat?

februari 15, 2023
Wat zijn de voordelen van verschillende postadressen?

Updated on 19 februari 2024

Wil je als ondernemer graag uitbreiden, op een professionele locatie werken of gewoon meer serieus genomen worden? Dan is een zakelijk registratieadres bijna onontbeerlijk. Hoewel je tegenwoordig vrij gemakkelijk vanuit je huiskamer successen kunt boeken, is dit niet vanzelfsprekend voor elke branche en onderneming. Het ligt er vooral aan wat precies je corebusiness is, welke klanten je wilt bereiken en in welke hoedanigheid je zaken doet. Een kapper, reparateur van computeronderdelen of schoonheidsspecialiste aan huis zal niet zo snel een zakelijk vestigingsadres nodig hebben, omdat de werkzaamheden veelal aan huis plaatsvinden. Wil je echter aan de slag binnen de zakelijke dienstverlening of goederen exporteren, dan zullen klanten meer waarde hechten aan de exacte locatie waar je onderneming gevestigd is. In dit artikel leggen wij je op heldere wijze uit waarom een zakelijk registratieadres vele voordelen heeft, hoe je een zakelijk adres kunt bemachtigen zonder een fysiek pand te huren en wat je hiervoor nodig hebt.

Wanneer is het handig om over een zakelijk registratieadres te beschikken?

Hierboven hebben we reeds summier uiteen gezet, wanneer een zakelijk registratieadres handig kan zijn. In feite gaat het om alle ondernemers die profijt hebben van een adres op een bekende én goed bereikbare locatie, vooral als je ook derden wilt ontvangen. Alle ondernemingen die vanuit huis worden gedreven vallen hier doorgaans buiten. Maar ondernemers die verder geen houvast hebben aan hun privéadres, zijn doorgaans enorm gebaat bij een zakelijk vestigingsadres. Denk bijvoorbeeld aan een webdesigner die tevens internationaal opereert, of de eigenaar van een webshop. Wanneer klanten je adres zien, associëren ze dat in vrijwel alle gevallen met je fysieke adres. Staat er bij de Kamer van Koophandel (KvK) een adres in een grote stad, zoals Amsterdam? Dan zullen eigenlijk alle klanten denken, dat je ook echt in Amsterdam zit en werkt. Aangezien de prijzen voor een kantoor in Amsterdam erg hoog zijn, denkt men automatisch dat je over genoeg geld beschikt om je dat te kunnen veroorloven en daarom een succesvolle ondernemer bent. Zelfs, als je pas gestart bent. Je kunt je voorstellen, dat dit vele voordelen met zich meebrengt, zoals een gestage groei in het aantal klanten dat je bedient.

De voordelen van een zakelijk registratieadres

Doordat een zakelijk vestigingsadres direct de nodige professionaliteit met zich meebrengt, zul je op termijn zien dat jouw onderneming hierdoor sneller kan groeien. Mensen zijn vrij snel geneigd af te gaan op imago en een prominente vestigingslocatie verbetert je imago substantieel. Daarnaast is een zakelijk registratieadres vanwege privacy gerelateerde redenen ook een goede keuze, omdat anderen niet meer zo gemakkelijk je privéadres kunnen achterhalen. Vooral in beroepen waarin dit onwenselijk is, kan dit een zeer simpele, doch doeltreffende uitweg betekenen. Voorts kunnen we aanvoeren, dan je op alle locaties van Easystart Office ook kunt komen werken, als je daar behoefte aan hebt. Onze locaties zijn namelijk allemaal compleet uitgeruste kantoorpanden, waar ondernemers kunnen komen flexwerken. Het is dus eigenlijk alsof je een kantoorpand huurt, voor een fractie van de prijs. Wil je graag (inter)nationale klanten en partners ontvangen, voor een nieuw bedrijfsidee? Of voor wekelijks overleg? Dit kan allemaal. Uiteraard is het voor jou als ondernemer ook een kans om ergens te kunnen werken, zonder dat je geconfronteerd wordt met diverse vormen van afleiding. Thuiswerken kan soms lastig zijn, zeker als je kinderen hebt, of veel zaken om je heen die je nog moet doen. Als je daarentegen op een zakelijke locatie gaat werken, dan kun je de zaken die je thuis nog af dient te ronden tijdelijk achterwege laten. Dit resulteert in een verhoogde concentratie, waardoor je je werk efficiënter en dus ook sneller af kunt ronden.

Een flexibel abonnement in plaats van een vaste huurprijs per maand

Een zakelijk registratieadres kun je verkrijgen voor en vast laag bedrag per maand, dat in ieder geval altijd veel lager zal liggen, dan de totale huurprijs van een heel pand. Omdat de meeste zakelijke registratieadressen tevens coworking spaces zijn, kan de prijs laag worden gehouden omdat de abonnementskosten van het aantal leden de totale huurprijs benadert. Zodoende kun je als ondernemer gebruik maken van faciliteiten, waar je anders de hoofdprijs voor had betaald. Bij Easystart Office kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van onze faciliteiten, voor een vast bedrag per maand. Dit betreft echter zeker niet een abonnement voor langere termijn, want al onze abonnementen zijn flexibel opzegbaar. Dit betekent dat je nooit ergens lang aan vastzit, in tegendeel. Wanneer je bij ons diensten afneemt gaan we ervan uit dat je dit met een reden doet. Zodra die reden wegvalt, ben je nergens toe verplicht. De ondernemers die bij ons op locatie werken zoeken bewust de rust en stilte van een echte werkplek, in tegenstelling tot de chaotische situaties die thuis veelal ontstaan. Doordat niemand ergens toe gedwongen wordt heerst er een ontspannen en prettige werksfeer, die ook jou in staat kan stellen je werk meer gestructureerd en effectiever op te pakken. Dit is zeker het proberen waard, zeker als je nog een startende ondernemer bent. Je komt ongetwijfeld mensen tegen, die iets voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Easystart Office heeft nog ruimte op meerdere toplocaties!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Dan hebben we goed nieuws, want zowel in Amsterdam als Rotterdam hebben wij nog plaatsen beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om enkel een zakelijk registratieadres af te nemen, opdat jouw onderneming direct de voordelen kan benutten van een professionele uitstraling. Wil je echter ook graag op locatie komen werken? Neem dan contact op met ons team, wij vertellen je graag waar nog plaatsen beschikbaar zijn. Ook nemen we direct met je door, wat je aan dient te leveren om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Dit zal veelal bestaan uit een geldig identiteitsbewijs en een uittreksel van de KvK met je huidige bedrijfsgegevens. Als je bij ons langskomt, kun je ook meteen op proef komen werken op een locatie naar jouw keuze. Bevalt dit? Dan kun je een abonnement afsluiten en ben je dagelijks welkom om je bedrijfsactiviteiten uit te oefenen, andere ondernemers te ontmoeten en de bezienswaardigheden van Amsterdam of Rotterdam aan een onderzoek te onderwerpen.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu