Vestigingsadres KvK Bedrijf

Een KvK vestigingsadres huren voor uw bedrijf in Rotterdam of Amsterdam

Een flexibel kvk vestigingsadres is bij uitstek de meest interessante optie voor starters. Bent u een startende ondernemer? Kies voor een professionele locatie met een representatieve uitstraling voor uw prospects, relaties en klanten. U kunt bij ons een representatief vestigingsadres huren. Onze Rotterdam locatie is conform de regelgeving van de KvK.

Op locaties die voldoen aan de hoogste criteria hebben wij een uniek aanbod voor u. U krijgt veel waarde voor uw abonnement. Wij hebben regelmatig contact met de overheidsinstanties om te zorgen dat wij aan de laatste eisen voldoen. Uw adres is altijd voorzien van werkplekken, waar u met ons flexwerkabonnement terecht kunt. Ook voor vergaderingen is dit mogelijk.

Lees meer over een zakelijk inschrijfadres KvK in Rotterdam

Zakelijk vestigingsadres voor uw bv of eenmanszaak?

Onze locatie in Rotterdam is representatief en verzorgd. Onze dienstverlening gaat nét een stapje verder en u bent altijd welkom. De contactgegevens kunt u gebruiken op visitekaartjes, uw website of zakelijke drukwerk, en ons virtuele 010-nummer zorgt voor aanvullende geruststelling bij uw zakenrelaties.

Wij hebben diverse postverwerkingsdiensten en u kunt de post ook ophalen op locatie.

Uw inschrijfadres wilt u ook gebruiken als representatief kantoor voor uw klanten? Houdt dan ons flexwerkpakket in gedachten, ook kunt u een eigen werkplek huren en hebben wij regelmatige enkele ruimtes beschikbaar in ons pand. De ruimte groeit met u mee.

Zoekt u alleen een registratieadres waarmee u zich kunt inschrijven voor de KvK? Dat is al mogelijk voor €59 per maand. U kunt ook gebruik maken van flexwerkoplossingen, vergaderruimte, kantoorruimte, onze postverwerkingsservice en meer.

U kunt een vestigingsadres gebruiken voor registratie bij de KvK voor bijvoorbeeld uw bv of eenmanszaak. Ook wanneer uw bedrijf een andere rechtsvorm heeft kan een registratieadres uitkomst bieden.

vestigingsadres kvk bedrijf

Flexibiliteit vanuit uw virtuele kantoor

Wat wilt u daadwerkelijk gebruiken, wilt u vergaderen op locatie? Wilt u enkel de postverwerking en het registratieadres? Of wilt u af en toe werken op locatie? Alles is mogelijk. Een inschrijfadres van ons kantoor scheelt u veel in de kosten. Vergeet niet dat u met een vaste ruimte vaak te kampen heeft met verbogen kosten, gas/water/licht, servicekosten en sommige bedrijven maken daar een business van. Bij ons heeft u helderheid met een duidelijke en voordelige alles in één prijs. U kunt gebruik maken van alle voordelen, maar zonder de nadelen.

KvK registratie

Voor de KvK heeft u een officieel kvk vestigingsadres nodig. Ons businesscenter kan fungeren als vestigingsadres, integenstelling bij een postadres. Een postadres wordt weleens virtueel kantoor genoemd. Daarmee kunt u bijvoorbeeld het adres vermelden op uw visitekaartjes, website en deze gebruiken als postadres voor uw bedrijf. Hiermee kunt u uw bedrijf niet inschrijven bij de KvK.
Met ons businesscenter adres kunt u uw bedrijf wel inschrijven bij de KvK, daardoor is het mogelijk om professioneel uw bedrijf te representeren. U kunt hier ook werken en op professionele wijze uw relaties ontvangen.

Wie maakt gebruik van een zakelijk vestigingsadres?

Een inschrijfadres is vele ondernemers en bedrijven de uitkomst. Bijvoorbeeld een starter, een freelancer of ZZP’er heeft er baat bij om hun priveadres niet prijs te geven aan alle zakelijk relaties. Denk maar aan alle afnemers die uw bedrijf nagaan, zij kunnen dan op Google maps uw privewoning zien.

Echter is het kantoor meer dan dat, wanneer het voor u nodig is kunt u hier klanten ontvangen in de vergaderruimtes, of buiten de deur werken om niet gestoort te worden en gefocused aan de slag te gaan.

Voordelen voor startende ondernemers

Voor ondernemers die graag een extra vestiging openen voor hun bedrijf, of zij nou in het buitenland gevestigd zijn of binnen Nederland, is het natuurlijk bij uitstek geschikt om een flexkantoor te gebruiken. Wij bieden hierbij ook virtuele lokale telefoonnummers aan, zodat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten.

  • Representatief inschrijfadres
  • Vaak dezelfde dag nog geregeld
  • Virtueel telefoonnummer
  • U kunt zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel

Registreer direct een inschrijfadres bij Easystart!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *