Virtueel kantoor of flexwerkplek?

december 19, 2018
Virtueel kantoor of flexwerkplek?

Virtueel kantoor of flexwerkplek? Enkele voordelen van beide op een rij

Bent u ondernemer en wilt u eigenlijk wel iets nieuws beginnen op korte termijn? Misschien bent u wel blij met uw dienstenaanbod, maar wil de verkoop niet zo vlotten? Of speelt u met een idee, maar weet u nog niet zo goed hoe u dit in de markt wilt zetten? Dan kan het een leuk idee zijn om eens buitenshuis te werken. Bijvoorbeeld op een flexkantoor.

U kunt op die manier in vrij rap tempo allemaal andere ondernemers leren kennen. En het voordeel van een netwerk is, dat mensen u soms uit het niets kunnen verrassen met buitengewoon originele ideeën! Ziet u dit echter niet zo zitten en bent u meer op zoek naar een subtiele verandering? Dan kan een verandering van adres misschien wel de oplossing zijn waar u naar zoekt. In dit artikel de verschillen tussen beide mogelijkheden.

De voordelen van een zakelijk adres op een rij

Een wijziging van bedrijfsadres kan vele handige voordelen met zich meebrengen. U houdt werk en privé allereerst veel beter gescheiden. Zo zal uw zakelijke post niet meer op de deurmat thuis vallen, maar bij ons aankomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de post wordt gesorteerd. Daarna verzenden wij de post naar u, op een manier die u het beste ligt.

Naast een hoop minder administratieve taken door de post uit te besteden, kent een virtueel kantoor nog vele andere pluspunten. Hoe dan ook zal het imago van uw bedrijf er positief door beïnvloed worden, omdat een zakelijk adres professioneler en stijlvoller oogt. Bovendien zult u ook uw huisadres niet meer prijs hoeven geven aan potentiële klanten en bezoekers. Dit resulteert in een veel groter gevoel van privacy voor u en uw eventuele familie.

Wanneer kiezen voor een virtueel kantooradres?

Een virtueel kantooradres is vooral fijn voor ondernemers, die thuis willen blijven werken maar wel graag de voordelen van een zakelijk adres genieten. De hierboven opgesomde factoren spelen dan meestal een rol, daarnaast ook het feit dat u door de scheiding van werk en privé beter het overzicht kunt bewaren. Indien u uw huisadres trouwens helemaal los wilt koppelen van uw bedrijf, dan kunt u ook kiezen voor een vestigingsadres bij Easystart Office. Uw adres bij de KvK wordt dan meteen mee veranderd. Lees hier verder over virtueel kantooradressen.

Wanneer kiezen voor het huren van flexwerkruimte?

Wilt u alle voordelen ervaren van een virtueel kantoor, maar dan met een écht kantoor waar u kunt werken? Dan kunt u kiezen voor een zakelijk adres inclusief gebruik van flexplekken of zelfstandige werkplekken. Dit is vooral prettig voor ondernemers die het gevoel hebben teveel thuis te zitten en graag eens buiten werken. U kunt in een korte periode veel handige contacten opdoen, die uw business snel kunnen doen groeien.

Heeft u nog een beetje moeite met kiezen?

Wanneer u kiest voor Easystart Office, dan kiest u allereerst voor een flinke dosis flexibiliteit. Onze abonnementen zijn elke maand opzegbaar en/of te wijzigen. U kunt daardoor beide diensten op uw gemak uitproberen en nadien het pakket kiezen, dat het beste aan uw wensen beantwoord. Zo zit u nooit ergens aan vast en geniet u enkel van de voordelen van onze dienstverlening!

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu