Virtueel kantoor adres; oplossing voor ZZP'ers

december 02, 2018
Virtueel kantoor adres; oplossing voor ZZP'ers

Een virtueel kantoor adres kvk: dé oplossing voor zzp'ers!

Veel zzp’ers hebben voor de start van een bedrijf gekozen, omdat ze vooral flexibel willen blijven. Steeds meer mensen zeggen hun 9 tot 5 kantoorbaan vaarwel en starten met het exploiteren van hun talenten op zelfstandige basis. En waarom ook niet? Het is meermalen bewezen dat de meest gelukkige mensen houden van hun werk. Heeft u ook besloten uw talenten op deze wijze in de markt te zetten? Dan zal het gevoel van vrijheid u vast niet ontgaan zijn.

Een vrijheid die u als zelfstandige ook heeft, is het zelf kunnen bepalen waar u werkt. Veel zzp’ers werken vanuit huis, omdat dit de meest kostenefficiënte en gemakkelijke oplossing is. Maar na verloop van tijd kunnen er toch bepaalde problemen omhoog kruipen die het plezier van thuiswerken teniet doen. Een virtueel kantoor kan voor vrijwel al deze zaken een uitkomst bieden.

De nadelen van een onderneming aan huis

Thuis werken is voor veel ondernemers een ultieme droom. U staat op, neemt uitgebreid de tijd voor een kopje koffie of ontbijt en vangt in alle rust uw werkzaamheden aan. Niks aan de hand op dat vlak. Maar thuis werken kan op termijn alsnog zorgen voor lastige situaties, die veel van uw energie en tijd als ondernemer kunnen opslorpen.
Zo zult u het misschien lastig kunnen vinden, om privé en zakelijk altijd gescheiden te houden. Heeft u een gezin? Dan kan de drukte binnenshuis u soms beletten, om geconcentreerd te blijven. Daarnaast komt de post ook samen binnen, waardoor u belangrijke stukken over het hoofd kunt zien. Bent u toe aan wat meer helderheid op dit gebied? Dan kunt u opteren voor een virtueel kantoor adres KvK voor uw bedrijf.

Meer privacy voor elke zzp’er of eenmanszaak

Een virtueel bedrijfsadres is niets anders dan een zakelijk postadres voor uw onderneming. U kunt dit adres gebruiken voor al uw communicatie naar uw klanten en zakelijke partners toe. Dus in uw e-mailverkeer, op uw website, visitekaartjes en al het andere materiaal waarmee u reclame maakt voor uzelf.
Het voordeel van een virtueel adres is de zakelijkheid die u daarmee uitstraalt. Een zakelijk adres komt nu eenmaal heel anders over dan een privé adres. Alleen dit kan u op korte termijn al winst opleveren! Plus: uw huisadres blijft meer privé. Daarnaast zal de post gescheiden blijven. Sterker nog; wanneer u een virtueel adres bij ons afneemt, verzorgen wij het ontvangen en doorzenden van uw post voor u. Dit scheelt een hoop werk, verwarring en verloren uurtjes.

Wil je liever meer uit ons dienstverlening halen?

Spreekt een virtueel adres u aan maar wilt u eigenlijk ook graag in contact treden met andere ondernemers? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze andere diensten. Denk aan het huren van een flexplek, of zelfstandige ruimte. Ook bieden wij meerdere facilitaire diensten aan die u kunnen ontzorgen op dat vlak. Zo houdt u meer tijd over voor het benutten van uw talenten en blijft het ondernemerschap leuk op de lange termijn. Bent u enthousiast over deze opties? Neem gewoon eens contact met ons op, wij vertellen u graag alles dat u wilt weten.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu