Postadres Bedrijf voor KvK inschrijving

november 28, 2023
Postadres Bedrijf voor KvK inschrijving

Updated on 7 mei 2024

Zoekt u een zakelijk Postadres voor uw Bedrijf voor inschrijving bij de KvK?

Een zakelijk postadres kan verschillende dingen betekenen, een postadres alleen geschikt voor het ontvangen voor correspondentie. Of een zakelijk inschrijfadres met de mogelijkheid tot inschrijving bij de KvK en postverwerking.

Als u uw bedrijf wilt inschrijven KvK met postadres dan dient het adres een 'registratieadres' te zijn. Een virtueel kantoor volstaat in dat geval niet.

Easystart biedt beiden mogelijkheden aan. Voor EUR 69 per maand heeft u daarbij ook een registratieadres geschikt voor de KvK als postadres en vestigingsadres. Lees meer over ons virtuele kantoor pakket.

Sommige ondernemers vinden het prettig om een virtueel kantoor af te nemen, maar hun officiële vestigingsadres onveranderd te laten. De meeste ondernemers echter vinden een registratieadres met postverwerking voor hun bedrijf de meest ideale oplossing.

Wat voor voordelen heeft een zakelijk postadres kvk?

Wanneer u uw klanten officiële correspondentie stuurt, zoals facturen, offertes of aanbiedingen, staat het veel professioneler om dat te doen vanuit een zakelijk kantooradres. Uw klanten kunnen uw adres googelen of kijken bij de KvK, dan komen zij terecht op uw KvK postadres.

Ook kan het zijn dat u te maken heeft met een doelgroep waarbij het idealiter niet prettig is om uw thuisadres op te geven, denk bijvoorbeeld aan incassobureaus waarbij diens debiteuren niet altijd even redelijk reageren wanneer hun spullen in beslag worden genomen. Ook komt dat veel voor in branches waarbij veel overvallen plaats vinden, of bijvoorbeeld een psycholoog die werkt met instabiele patiënten, in dat geval is een huisadres extra riskant.

Voor alle kleine ondernemers en in het bijzonder webshops is een bijkomend voordeel dat het adres zakelijk karakter uitstraalt. Uw afnemers hebben meer houvast aan uw bedrijf, en zullen sneller over gaan tot bestellen.

Postadres bedrijf

Blaak 520, Rotterdam

Postverwerking kan een groot voordeel zijn, wanneer u vanuit uw werk veel buiten de deur werkt, maar toch een stabiel aanspreekpunt wilt hebben naar uw klanten, leveranciers en de overheid. Kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij sturen de post ongeopend per post door naar uw huisadres. Uw gegevens zijn bij ons beschermd op basis van de Wwft en privacywetgeving.

Heeft u een afspraak met een klant of zakenrelatie? Nodig deze dan uit in onze vergaderruimtes, het oogt veel professioneler naar uw klant. En hij of zij is inmiddels vanuit uw correspondentie bekend met het adres. U kunt met een registratieadres ook werken vanuit de locatie, dat is van belang voor inschrijving bij de KvK.

Inschrijven KvK met postadres

Met ons adres kunt u zich bij de KvK inschrijven als u gaat voor het registratieadres in combinatie met postverwerking, dit pakket kost EUR 69 per maand in Rotterdam. EUR 79 per maand in Amsterdam.

Wanneer u enkel een postadres afneemt, kunt u zich hiermee niet registeren bij de KvK. Dit adres kunt u wel gebruiken op uw website en businesscards. Dit wordt ook wel virtueel kantooradres, correspondentieadres of representatieadres genoemd.

Voor onze tarieven kunt u hier terecht

Easystart Rotterdam

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu