Acquisitiepersoneel elders huisvesten

januari 03, 2020
Acquisitiepersoneel elders huisvesten

Soms kunnen nieuwe kansen voor uw onderneming uit een onverwachte hoek komen. Niettemin steken veel ondernemers nochtans behoorlijk wat tijd in acquisitie. Deze methode is tot op heden populair, maar de mate van succes hangt natuurlijk wel af van bepaalde factoren zoals de kwaliteit van de diensten die u aanbiedt, uw kennis binnen de sector waarin u opereert en ook de vaardigheden van uw commerciële personeelsleden.

Koude acquisitie is en blijft een lastige klus en kan zeer vermoeiend zijn. Zeker indien de medewerkers dagelijks op hetzelfde kantoortje de belrondes doen. Heeft u er al wel eens over nagedacht, om de werkomgeving omgeving zo nu en dan te veranderen? Dit leidt namelijk niet alleen tot meer energie, maar vaak ook nieuwe contacten. Een dagje per week op een flexkantoor werken kan al tot bijzonder positieve resultaten leiden.

Een verandering van omgeving levert nieuwe ideeën op

Acquisitie is geen gemakkelijke klus en kost relatief veel energie. Afhankelijk van de branche waarin uw onderneming actief is, kunt u op een dag met veel afwijzingen en negatieve reacties te maken krijgen. Om gedurende de dag positief te blijven, is het van belang de acquisitiewerkzaamheden ook af te wisselen met activiteiten die directe voordelen opleveren.

U kunt de uren die per dag besteed worden aan acquisitie natuurlijk inkorten, maar het is ook zeker de moeite waard om naar andere mogelijkheden te zoeken. Personeel dat de acquisitie oppakt voor uw onderneming beschikt veelal over speciale vaardigheden op commercieel gebied, waardoor u er goed aan doet hier slim op in te spelen. Dus waarom niet uw medewerkers onderbrengen op een plek, waar ze contacten op kunnen doen met potentiële klanten?

Coworking brengt ondernemers en professionals bij elkaar

Het grootste voordeel van een flexkantoor is ongetwijfeld het gemak waarmee u op dagelijkse basis uw netwerk uit kunt breiden. Wanneer commerciële werkzaamheden hoofdzakelijk vanuit uw eigen kantoor worden uitgevoerd, dan zijn de kansen om spontaan opdrachten binnen te halen aanzienlijk kleiner. Daarnaast kunnen acquisitiemedewerkers na verloop van tijd verveeld raken en dat uit zich altijd in de resultaten. Een enthousiast persoon zal vele malen meer succesvol zijn in het verkopen van uw diensten, simpelweg omdat enthousiasme aanstekelijk werkt.

Bij Easystart Office bieden wij zowel gemeenschappelijke werkruimten als zelfstandige kantoorkamers. Dit houdt in dat uw medewerkers rustig een paar uur zelfstandig kunnen werken, waarna ze de rest van de dag in gesprek kunnen met andere aanwezige ondernemers. Dergelijke contacten zijn een stuk minder vermoeiend dan koude acquisitie, terwijl de kans op een opdracht of project vaak net zo groot is. Daarnaast beschikken wij ook over diverse vergaderruimten waar uw personeel gebruik van kan maken.

Het abonnement dat bij u past voor een vast bedrag per maand

Indien u vreest dat deze aanpak u veel extra kosten op zal leveren dan kunnen wij u vast gerust stellen: onze abonnementen zijn uiterst flexibel en de prijzen absoluut concurrerend. U kunt maandelijks uw abonnement opzeggen of wijzigen. Misschien wilt u het bijvoorbeeld een maand uitproberen? Kom zelf een keer kijken op één van de locaties in Amsterdam of Rotterdam, wij beantwoorden tegelijkertijd al uw vragen.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu