Wilt u een bedrijf vestigen in Amsterdam?

januari 29, 2019
Do you need a virtual office or KvK registration address in Amsterdam?

Updated on 19 februari 2024

Een uitstekende keuze, want onze prachtige hoofdstad biedt haast ontelbare voordelen voor (startende) ondernemers. Een mondiaal bedrijfsklimaat, potentie voor groei en brede verscheidenheid aan potentiële klanten. Zeker voor mensen die in een kleinere gemeente wonen, kan een Amsterdams vestigingsadres bijzonder lucratief blijken.

Maar ook als u reeds een gevestigde onderneming heeft, kan de optie om uw vestigingsadres te wijzigen in een Amsterdams registratieadres uw bedrijf een enorme boost geven. En u hoeft hiervoor helemaal geen exorbitante bedragen neer te leggen, want de tijden dat u zich alleen kon vestigen door een kantoorpand te huren zijn allang voorbij.

De voordelen van een zakelijk vestigingsadres in Amsterdam?

Sinds de opkomst van flexplekken en virtuele kantoren zijn er meerdere mogelijkheden ontstaan om een bedrijf buiten uw woongebied te vestigen. Veel mensen kiezen automatisch voor een huisadres als vestigingsadres. Maar dit is eigenlijk niet altijd de beste keuze! Zo kunt u na een tijdje kampen met een verwarrende administratie, omdat uw zakelijke post continu samen met uw privé post binnenkomt.

Maar niet alleen de post schept verwarring; ook uw privacy komt in het gedrang. Het is in sommige beroepsgroepen niet wenselijk, om een huisadres als zakelijk adres te gebruiken. Klanten kunnen via uw website en andere mediakanalen gemakkelijk uw privé adres achterhalen en dit kan tot vervelende situaties leiden.

Naast deze standaard voordelen biedt vooral een Amsterdams registratieadres potentie voor uw onderneming, door de wereldwijde bekendheid van onze hoofdstad. Indien u op uw website een zakelijk adres in Amsterdam vermeldt, dan zal dit uw bedrijfsimago absoluut ten goede komen. Een buitenlandse klant of investeerder zal sneller zaken met u willen doen, simpelweg omdat Amsterdam bekend klinkt en een willekeurige kleinere Nederlandse gemeente al een stuk minder.

Een KvK registratieadres in Amsterdam: hoe werkt dat?

Wilt u ook graag van de voordelen genieten van een vestigingsadres in Amsterdam? Dan bent u bij Easystart Office aan het juiste adres. Wij bieden mogelijkheden voor ondernemers die graag hun KvK registratieadres willen wijzigen, met verschillende diensten en pakketten die u zelf samen kunt stellen. Deze diensten zijn los van elkaar af te nemen en gezamenlijk, plus elke maand te wijzigen én opzegbaar. U zit nooit lang ergens aan vast.

U kunt bij ons een aanvraag doen voor een Amsterdams registratieadres, waarna u uw bedrijfsadres bij de Kamer van Koophandel aanpast door een wijzigingsformulier registratieadres in te vullen. Beide handelingen nemen misschien een half uur in totaal in beslag. Daarna kunt u meteen uw adres wijzigen op alle mediakanalen waarmee u naar buiten treedt. Ineens heeft u een bedrijf in Amsterdam!

Easystart Office biedt flexibiliteit en zekerheid

Zowel onze opties voor een virtueel kantoor als een vestigingsadres worden geheel conform de huidige regelgeving aangeboden. U kunt er tevens voor kiezen om extra diensten af te nemen, zoals een flexplek of een vergaderruimte. OP deze manier kunt u eventuele klanten ook op locatie ontvangen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Indien u vragen heeft, dan staan wij uiteraard voor u klaar om deze te beantwoorden.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu