Het virtuele kantoor

oktober 30, 2018
Het Nieuwe Werken

Het virtuele kantoor, iets voor u?

Een belangrijk aspect voor elke startende ondernemer is diens uitstraling naar leveranciers en opdrachtgevers. Een lokaal telefoonnummer en vestigingsadres kan u hierbij helpen.

Niet alleen reputatie is belangrijk, een virtueel kantoor kan u ook ondersteunen met het verwerken van bedrijfspost. Post kan een groot deel van uw tijd in beslag nemen. Dat is zonde, zeker wanneer u zich wilt richten op bijvoorbeeld de kerntaken van uw onderneming, relatiebeheer van partners en andere opdrachtgevers of wanneer u risico loopt opdrachten te missen vanwege tijdsgebrek. Een virtueel kantoor biedt hier de oplossing voor. Wij regelen uw postverwerking spoedig en ook digitaal mocht dat gewenst zijn. Ook als u op zakenreis bent.

Door het gebruik van een virtueel kantoor van EasyStart Office wordt u van uw lasten verlicht en kunt u zich richten op de taken die écht uw aandacht nodig hebben binnen uw bedrijf.

Wie maken gebruik van een virtueel kantoor?

Virtuele kantoren lenen zich bij uitstek voor reizende ondernemers. EasyStart Office zorgt dat u elke dag op de hoogte bent van uw post. Zo voorkomt u dat belangrijke post te laat beantwoord of vergeten wordt.

Een virtueel kantoor biedt ook uitkomst voor ondernemers die veel op locatie van de klant of thuis werken. Zo wordt uw bedrijfspost bijvoorbeeld niet naar uw thuisadres gestuurd en kunt u privé en werk gescheiden houden. Hiermee voorkomt u ook dat uw bedrijfspost onbedoeld door uw kind of partner geopend wordt. Eveneens wordt uw post dagelijks overzichtelijk aan u aangeboden en gearchiveerd, zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken.

Virtueel kantoor of KvK adres?

Het adres dat EasyStart Office u biedt voor uw virtuele kantoor kunt u gebruiken op uw visitekaart of uw website. Zo weten klanten waar zij post naar toe kunnen sturen. Het virtuele kantoor van EasyStart Office is echter niet hetzelfde als een KvK registratieadres. Het virtuele kantoor kunt u namelijk uitsluitend als zakelijk postadres gebruiken.

Als u naast een zakelijk postadres ook een inschrijfadres voor uw KvK inschrijving wilt hebben dan kunt u gebruik maken van een registratieadres. Bij Easystart Office kunt u naast ons servicekantoor ook andere faciliteiten zoals een kantoorruimte, flexplek, eigen bureau of spreekruimte huren. Daarnaast bieden wij ook diensten zoals een (inter)-nationaal of lokaal telefoonnummer en beantwoording van telefonie voor uw servicekantoor aan.

De voordelen van een virtueel kantoor op een rij

Een virtueel kantoor van EasyStart Office is overeenkomstig met een postadres. U kiest zelf of wij uw brieven bewaren in uw postbus, doorsturen per email of fysiek naar u toezenden. Door gebruik te maken van een virtueel kantoor van EasyStart Office:

  • Word u dagelijks op de hoogte gehouden van uw post
  • Geniet u van een professionele uitstraling en naamsbekendheid
  • Heeft u een professioneel adres voor uw visitekaart of website
  • Kunt u zicht richten op de kerntaken van uw onderneming en tijd en kosten besparen
  • Krijgt u een volledige dienstverlening waaronder doorsturen

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu