Een flexkantoor in Rotterdam voor ondernemers en creatieve zelfstandigen

september 10, 2019
Een flexkantoor in Rotterdam voor ondernemers en creatieve zelfstandigen

Updated on 19 februari 2024

Een succesvolle onderneming drijven is tegenwoordig allang niet zo simpel meer. Vroeger bestonden zelfstandige beroepen vooral uit bepaalde ambachten, die enkel zeer specialistische kennis vereisten om klanten binnen te halen en te behouden. Kwaliteit stond voorop en men hoefde zich niet zo druk te maken om allerlei extra werkzaamheden.

Nu is dat wel anders. Natuurlijk is de kern van elke onderneming een bepaalde specialisatie, of in het geval van artistieke zelfstandigen een specifiek talent. Daarentegen zult u ook een heleboel andere zaken op orde moeten hebben, wilt u opvallen tussen al die concurrenten. Marketing, acquisitie, de vormgeving van een website en het verzenden van nieuwsbrieven zijn slechts enkele tactieken, die nodig zijn om uw onderneming op de kaart te houden. En soms kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken.

Hoe anderen u kunnen helpen met uw onderneming

Het is relatief gemakkelijk ervoor te kiezen om diverse zaken uit te besteden, maar lang niet alle ondernemers hebben hier voldoende financiële middelen voor. Zeker indien iemand net gestart is; om anderen in te huren is het nodig eerst zelf voor inkomsten te zorgen. Een beetje een kip en een ei verhaal waar menig ondernemer al flink gefrustreerd over is geworden.

Een shared office space kan in zulke gevallen een geweldige uitkomst bieden. Er zijn vele voordelen verbonden aan het delen van een werkruimte met andere zelfstandigen, zeker indien er ondernemers aanwezig zijn uit verschillende disciplines. Op afstand vanuit huis is het vaak moeilijker om persoonlijke contacten op te bouwen, terwijl het in een shared office space slechts luttele minuten kost.

Waarom kiezen voor een shared office space?

Thuis werken kan heerlijk zijn, maar na verloop van tijd voelen veel ondernemers zich behoorlijk geïsoleerd. We hebben soms allemaal een objectieve blik van een ander nodig om vooruit te komen en in een gedeelde werkruimte vindt u die veel sneller. Samen een shared office space delen met zelfstandigen kent vele voordelen:

  • U bent in een andere omgeving, dit leidt automatisch tot een frisse blik en inspiratie
  • U kunt zeer uiteenlopende contacten op doen; van webdesigners tot accountants, schrijvers en adviseurs op velerlei gebieden
  • Door alleen al met iemand in gesprek te raken kunt u ineens gratis advies krijgen, waar u normaliter honderden euro’s voor zou moeten betalen
  • Veel shared office spaces bieden vaak leuke activiteiten en interessante symposia
  • U heeft toegang tot alles dat u nodig heeft, zoals een snelle Wi-Fi verbinding, printers en andere apparatuur, gezamenlijke en aparte kantoren en ruimte om te lunchen en koffie te drinken
  • U zit middenin de stad en hebt toegang tot alle voorzieningen
  • U kunt op professionele wijze klanten ontvangen in één van de vergaderruimten

Easystart Office biedt ondernemers meerdere shared office spaces in Rotterdam

Door een paar keer per maand buiten de deur te werken en andere zelfstandigen te ontmoeten, kunt u profiteren van nieuwe inzichten, inspiratie en advies. U kunt problemen vanuit een andere invalshoek bekijken en vaak is dat het enige dat nodig is, om iets op te lossen. Bij Easystart Office kunt u voor een shared office space terecht op slimme locaties, in zowel Amsterdam als Rotterdam.

U maakt helemaal zelf uit hoe vaak u wilt werken op locatie en welk abonnement voor u geschikt is. Wilt u liever vaker komen, of juist minder? Dan kunt u elke maand uw abonnement omzetten, zonder extra kosten. Zodat u als ondernemer flexibel blijft en nergens aan vast zit. In het geval van vragen zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar, wij helpen u graag met al uw wensen.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu