Zo krijgt u een postadres in verschillende steden

juni 05, 2020
Zo krijgt u een postadres in verschillende steden

Updated on 19 februari 2024

Zo krijgt u een postadres in verschillende steden
Wilt u graag professioneel, succesvol en betrouwbaar op uw klanten overkomen? Neem dan in verschillende steden een postadres. Hoe u een postadres in verschillende steden kunt krijgen en welke voordelen u daar uithaalt, leest u op deze pagina!

Wat is een postadres?

Een postadres is een adres waarnaar u al uw zakelijke post kunt laten sturen. U kunt uw bedrijf ook laten bij de Kamer van Koophandel laten inschrijven op een postadres wanneer u nog geen fysiek kantoor heeft. Het grote voordeel hiervan is dat u niet uw eigen woonadres hoeft te gebruiken bij uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dat betekent dat men niet uw woonadres te zien krijgen, wanneer zij uw onderneming opzoeken in het register van de Kamer van Koophandel. U kunt het zakelijke postadres zelfs op uw website en op facturen, offertes en dergelijke als adres van uw onderneming vermelden. Dat komt veel professioneler én zelfs betrouwbaarder over dan wanneer u uw woonadres gebruikt.

Kom professioneler en betrouwbaarder op uw klanten over

Door een postadres voor uw onderneming te gebruiken, komt u dus enorm professioneler en betrouwbaarder op uw (toekomstige) klanten over dan wanneer u uw eigen woonadres gebruikt. Dat komt doordat aan een postadres niet te zien is dat het een postadres betreft. Hierdoor lijkt het voor klanten net alsof uw bedrijf daadwerkelijk op het adres is gevestigd en dat het goed gaat met uw bedrijf: u lijkt immers de financiële ruimte te hebben om een kantoorpand te huren, het zal wel goed gaan met uw bedrijf. Deze professionele en betrouwbare uitstraling kan voor potentiële klanten dé reden zijn om voor u en niet voor uw concurrent te kiezen.

Waarom kiezen voor diverse postadressen?

Hoe meer zakelijke postadressen u heeft, hoe professioneler en betrouwbaarder u op uw (toekomstige) klanten overkomt. Het lijkt namelijk net alsof u in meerdere kantoorpanden gevestigd bent en u dus ook de financiële ruimte heeft om diverse kantoorpanden te kunnen huren. Alleen ondernemers die succesvol en professioneel zijn, zullen meerdere kantoorpanden huren, zo is de gedachtegang van veel mensen. U kunt door het hebben van diverse adressen trouwens niet alleen enorm professioneler en betrouwbaarder overkomen op (toekomstige) klanten, maar ook op andere ondernemers. Hierdoor kunnen er mooie samenwerkingsverbanden ontstaan met partners die deze anders waarschijnlijk niet met u waren aangegaan. En deze samenwerkingsverbanden kunnen uw bedrijf significant laten groeien. Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor diverse postadressen.

Hoe krijgt u postadressen in diverse steden?

Wilt u graag in diverse steden postadressen krijgen en zodoende profiteren van alle bovengenoemde voordelen? Dan bent u bij Easystart Office aan het juiste adres! Wij hebben namelijk in zowel Rotterdam als Amsterdam diverse, representatieve postadressen beschikbaar waarvan u gebruik kunt maken. Bij ons heeft u al een postadres voor maar 69 euro per maand. Neem contact met ons op om van deze adressen gebruik te kunnen maken!

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu