Postadres, zakelijk inschrijfadres of virtueel kantoor?

december 17, 2020
Postadres, zakelijk inschrijfadres of virtueel kantoor?

Ondernemers hebben verschillende redenen om te kiezen voor één van bovenstaande opties. We krijgen regelmatig vragen over de verschillende mogelijkheden en de exacte betekenissen van bovenstaande begrippen. Daarom zetten we de betekenis en toepassing ervan graag helder op een rijtje. 

Van eenvoudig postadres naar compleet kantoor (tegen lage kosten)

Een postadres is de meest eenvoudige keuze: al je post wordt keurig op het zakelijke postadres verzameld en bewaard. Maar vaak willen ondernemers, zowel startend als ervaren, ook dat hun klanten een mooi pand zien als ze het betreffende bedrijf van de ondernemer zoeken op het internet. Daarnaast komt het professioneel en betrouwbaar over wanneer je op zowel je digitale als fysieke briefpapier een zakelijk postadres met KvK-registratie vermeldt. En dat geldt ook voor je website, visitekaartjes, brochures en eventueel andere communicatiematerialen die nodig zijn voor succesvolle bedrijfsvoering met bijbehorende omzet. Wanneer je kiest voor een zakelijk registratieadres, dan geldt dit ook meteen voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. 

Veiligheid voorop

Tegelijkertijd speelt er nog een ander aspect een rol: in sommige branches is het prettig om een zakelijk adres te gebruiken, omdat het raadzaam is om een privé-adres te delen met cliënten of patiënten. Denk bijvoorbeeld aan mensen in beroepen als psychiater, deurwaarder, bewindvoerder, advocaat of een ander vak dat wisselende gevoelens en daaropvolgende reacties op kan roepen bij de doelgroep. Maar het kan ook eenvoudigweg gaan om een webshopeigenaar die zijn huisadres gewoon graag buiten het zicht van de markt houdt. 

Virtueel kantoor mét zakelijk registratieadres: gouden combinatie

Tot slot is een virtueel kantoor (naast het traditionele fysieke kantoor) ook een prima optie. Concreet betekent het dat er meteen een lokaal telefoonnummer, een postadres en een vestigingsadres wordt aangemaakt. Vaak al binnen 24 uur. Door deze slimme vorm aan te vullen met een zakelijk registratieadres, ben je ook helemaal klaar voor het inschrijven bij de KvK. Deze vorm die een middenweg is tussen géén kantoor en een duur kantoor met hoge huurlasten, wordt ook vaak gebruikt door zzp’ers die veel reizen. Dat kunnen ict’ers zijn, schrijvers, artiesten, muzikanten, maar ook mensen uit de technische sector of de bouwbranche die veel fysiek buiten aan het werk zijn. 

Meer informatie?

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Wil je even rustig overleggen? Dat kan, vul ons contactformulier in en geef aan op welk tijdstip een vrijblijvend belletje je het beste past. Liever zelf actie ondernemen? Dat kan ook, bel dan met 085 130 4512 of stuur een e-mail naar info@easystartoffice.com. Veel succes met ondernemen! 

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu