Hoe verhoogt u de betrouwbaarheid van een online business?

februari 07, 2019
Hoe verhoogt u de betrouwbaarheid van een online business?

Updated on 19 februari 2024

Sinds de opkomst van internet is er logischerwijs ook een enorme stijging te zien geweest van online bedrijven. Vroeger hield ondernemerschap meestal een ambacht of talent in, dat werd uitgevoerd vanuit een kantoorpand met de nodige extra uitgaven per maand. Tegenwoordig is dat niet meer zo: de beroepen waarvoor u nagenoeg geen investering nodig heeft zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten.

Dit heeft echter wel weer een keerzijde. Beschikt een ondernemer niet over een kantoorpand? Dan is het redelijk ingewikkeld om de legitimiteit van deze bewuste onderneming te achterhalen. U kunt immers niet zomaar even langskomen, zonder een kantoorpand met bezoekuren. Geen wonder dat de fraudecijfers parallel aan het ontstaan van internetondernemingen fors zijn gestegen.

Waar is de ondernemer als er iets mis gaat?

Wanneer mensen een bedrijf bekijken, en zien dat het ontbreekt aan een zakelijk bedrijfsadres. Dan weet men niet zo goed waar een ondernemer eigenlijk vandaan komt. Iemand kan een huisadres opgeven, maar dit kan geheel willekeurig zijn, omdat men weet dat klanten niet gauw bij iemand thuis aan zullen bellen.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor u als ondernemer. Indien uw vestigingsadres of postadres identiek is aan uw huisadres, dan zullen veel potentiële klanten allicht hun vraagtekens bij uw diensten of producten zetten. Zeker als u als online ondernemer de beschikking heeft over een webshop. Klanten willen nou eenmaal graag weten, dat hun spullen aankomen nadat ze ervoor hebben betaald. En een bedrijf met een zakelijk vestigingsadres dat kan worden opgezocht, straalt veel meer vertrouwen uit.

Andere voordelen van een zakelijk bedrijfsadres bij Easystart Office

Indien u een online onderneming drijft, dan werkt u waarschijnlijk veel vanuit huis. Dit kan heerlijk rustig zijn, maar u kunt op den duur ook een beetje last ondervinden van een sociaal isolement. Er zijn geen collega’s om uw ideeën mee te vergelijken en netwerken vanuit huis is ook niet echt te doen, enkel via social media.

Dit zou veranderen, als u één of meerdere dagen per week samen met andere gemotiveerde ondernemers zou kunnen werken. Sociale contacten op kunt doen én kunt genieten van een compleet ingerichte kantoorruimte. Waar u trouwens ook klanten kunt ontvangen. Deze extra opties bieden wij ook, naast enkel een registratieadres. U kunt op maandelijkse basis uw abonnement geheel aanpassen, totdat u de combinatie van diensten vindt die bij uw onderneming passen.

Flexibele abonnementen voor scherpe tarieven

U kunt bij ons een registratie- of vestigingsadres aanvragen voor een fractie van de prijs, die het huren van een zelfstandige kantoorruimte u zou kosten. Bovendien bieden wij adressen aan op een tweetal locaties, namelijk Amsterdam en Rotterdam. Beide steden genieten internationale bekendheid, dit zal de betrouwbaarheid en het imago van uw online onderneming alleen maar ten goede komen.

Daarnaast bieden onze panden volop ruimte voor flexwerken, zowel met andere ondernemers samen in één ruimte of in zelfstandige kantoren. Er is altijd wel een abonnement dat bij uw onderneming past, waarmee u uw bedrijf een flinke groeispurt kunt geven. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de abonnementen, diensten en prijzen.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu