Co-working leidt tot nieuwe ideeën en unieke vormen van samenwerking

juli 07, 2019
How coworking helps your company

Ondernemerschap is over het algemeen een constant avontuur, waarbij u telkens weer met innovatieve ideeën op de proppen moet komen om uw concurrentie nét dat ene stapje voor te zijn. Maar soms kan het u ineens ontbreken aan ideeën en oplossingen, zonder dat u precies weet hoe dit komt. Misschien bent u een beetje moe? Of in een sleur geraakt?

In veel onderzoeken komt naar voren dat alleen maar thuis werken op de lange termijn stagnatie tot gevolg kan hebben. U bent immers niet meer dagelijks in contact met andere mensen, die u bijvoorbeeld kunnen voorzien van inspiratie, een klankbord en ruimte voor nieuwe ideeën. Om dit op te lossen, kunt u overwegen een werkplek buitenshuis te huren. Bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam!

Hoeveel ideeën heeft u de afgelopen maanden in de doofpot gestopt?

Wanneer u thuis werkt, dan horen hier vaak de nodige afleidingen bij. Soms kan dit op dagelijkse basis zo erg zijn, dat u bijna niet toe komt aan werken. Zo kunt u een planning maken die u op en kantoor gemakkelijk af zou hebben, maar thuis kunt u met enig geluk slechts één of twee activiteiten van de to do lijst afstrepen…

Dit leidt er ook weer toe, dat u eigenlijk helemaal geen ruimte heeft voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Als u al niet eens toe komt aan het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden, hoe kunt u dan nog innoveren? Dit is dus waar een externe locatie veel hulp kan bieden. Zodat u in elk geval af en toe 100% gefocust kunt werken.

Eén dag per week op een zakelijke locatie werken biedt al voordelen

Door een werkplek in Rotterdam of Amsterdam te overwegen, combineert u de voordelen van een kantoor met de vele extra opties die deze twee steden u kunnen bieden. U kunt op onze flexwerkplekken in alle rust werken, zonder dat uw kinderen of andere huisgenoten u afleiden. Daarnaast kunt u ook vele andere interessante contacten op doen, die uw bedrijf vooruit kunnen sturen.

U heeft helemaal zelf de keuze of u een dag geconcentreerd aan de slag gaat, of juist meer tijd kunt steken in acquisitie. Iets waar u tot voor kort misschien helemaal geen tijd meer voor had! U kunt uw zakelijke contacten ontmoeten op één van onze locaties, of in het centrum van Rotterdam of Amsterdam afspreken voor een lunch. Vanwege de gemakkelijke aansluitingen op snelwegen en het OV is het voor uw klanten ook een stuk simpeler, om met u af te spreken.

Co-working brengt u in contact met andere ondernemers

Het voordeel van een werkplek in Rotterdam of Amsterdam is de grote hoeveelheid ondernemers die dagelijks kunt ontmoeten. Dit in tegenstelling tot een kleinere gemeente of dorp. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het huren van een werkplek in Rotterdam of Amsterdam u kan bieden? Kijk dan eens rond op onze site voor meer informatie, u vindt hier ook meteen de vele voordelen die een zakelijk inschrijfadres voor uw onderneming kan betekenen.

 

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu