Kantooradres huren voor een nieuwe of groeiende onderneming?

november 23, 2019
Kantooradres huren voor een nieuwe of groeiende onderneming?

Updated on 19 februari 2024

Zelfstandigen kiezen er steeds vaker voor om hun dienstenaanbod uit te breiden. Vooral bedrijven in dienstverlenende sectoren groeien ineens erg hard, waardoor er kansen voorbij komen die niet gemist kunnen worden. Denk aan een uitzendbureau dat zich in de schoonmaak business wil specialiseren, of een adviesbureau dat een vestiging speciaal voor de overheidssector wil openen.

Het probleem waar menig ondernemer dan tegenaan loopt, is dat er onvoldoende kantoorruimte beschikbaar is om nieuwe personeelsleden onder te brengen. De nieuwe onderneming of handelsnaam zal veelal eerst voldoende omzet moeten genereren, wilt u een extra kantoorpand kunnen huren. Daarvoor hebben wij een oplossing: een (tijdelijk) kantoor adres waar u uw personeel flexibel kunt laten werken.

Groei komt soms totaal onverwachts

Aan een nieuw plan beginnen kan een ontzettend leuke periode zijn, maar natuurlijk dient u ook voor een goede planning te zorgen. Dit geldt trouwens ook voor een spontane groei van uw huidige zaak. Ineens dient u extra mensen in te huren, maar eigenlijk heeft u daar helemaal geen ruimte voor.

Een zakelijk adres waar u flexibel kunt werken is dan een ideale oplossing, omdat u niet meteen vastzit aan een lang en rigide contract waar u nadien moeilijk onderuit kunt komen. Bij Easystart Office werken wij namelijk met flexibele contracten, die maandelijks opzegbaar zijn. Heeft u ruimte voor twee medewerkers nodig voor een half jaar? Geen probleem. Heeft u maar enkele weken tijdelijke huisvesting nodig? Ook geen punt.

Geen stagnatie in uw dagelijkse activiteiten

Wanneer u bij ons een zakelijk bedrijfsadres afneemt inclusief één of meerdere flexplekken, dan kunt u dezelfde dag nog aan de slag op locatie. Veel sectoren vereisen snelle handelingen en acties, om de dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Het niet kunnen onderbrengen van werknemers en stagnerende werkzaamheden kunnen funest zijn voor een onderneming. Een flexibele werkplek biedt dan uitkomst, omdat uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten gewoon door kunnen blijven lopen.

Leuke manier om te netwerken

Indien u flexibele werkplekken voor u (nieuwe) personeelsleden overweegt, dan zult u ook de voordelen genieten van het feit dat co-working vele nieuwe contacten met zich meebrengt. Vooral wanneer u een nieuwe onderneming start kan dit goud waard zijn. Op locaties met flexibele werkplekken komt u een uiterst brede verzameling aan verschillende ondernemers en zelfstandigen tegen, die ieder iets anders te bieden hebben. Misschien komt u wel de webdesigner tegen die u al maanden zoekt, of een goede boekhouder? Het kan allemaal!

Easystart Office biedt een zakelijk adres inclusief de mogelijkheid tot flexwerken

Flexibel werken is tegenwoordig heel gemakkelijk. Wij beschikken in zowel Rotterdam als Amsterdam over meerdere kantoorruimten, waar u kunt kiezen uit afgeschermde werkplekken en ruimten waarin u met meerdere ondernemers aan tafel kunt zitten. Natuurlijk zijn al onze kantoorruimten van alle gemakken voorzien en kunt u bij aankomst direct aan de slag.

Wij bieden voor elke ondernemer een pakket op maat, met vaste prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Heeft u eenmaal dat prachtige nieuwe kantoorpand gevonden? Dan zit u niet onnodig vast aan een langlopend contract. Voor persoonlijk advies staan wij u natuurlijk graag te woord.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu