Binnen één werkdag je bedrijf registreren op een professioneel zakelijk adres

juni 17, 2023
Easystart Office Opent Haar Deuren In Rotterdam

Wil je op korte termijn een bedrijf oprichten en meteen van start gaan met de bedrijfsactiviteiten? Dan is het verstandig om voor jezelf op orde te hebben wat je allemaal moet regelen. Zo zal je je bedrijf  natuurlijk moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, waarna je direct een registratienummer en Btw-nummer krijgt aangereikt. Daarna zijn er nog legio andere zaken die je dient op te pakken, zoals het openen van een bankrekening, het opzetten van een website en sociale media links en uiteraard heb je ook een adres nodig, om je bedrijf te kunnen registreren. Veel (startende) ondernemers kiezen hiervoor initieel hun eigen privéadres, maar komen er na verloop van tijd achter dat dit niet altijd de meest handige optie is. Het is een goed idee om te overwegen je bedrijf op een zakelijk registratieadres in te schrijven, omdat dit meerdere voordelen biedt voor jou als ondernemer. In dit artikel leggen we uit hoe je op zeer korte termijn een bedrijf kunt starten, inschrijven en registreren. Heb je alle documenten al bij de hand? Dan is dit veelal binnen een dag reeds geregeld.

Realiseren van een bedrijfsidee

Elke onderneming begint bij een idee. Je mist iets in het leven en wilt dat oplossen, je hebt een hobby en wilt hiervan je beroep maken, je wilt anderen helpen met iets waar je goed in bent: bedrijven worden doorgaans gestart, om anderen van dienst te zijn met iets dat jij toevallig heel goed kunt. Ben je je al bewust van je capaciteiten en kernkwaliteiten, dan is de opstap naar een eigen bedrijf in feite zo gemaakt. Sommige werknemers kiezen ervoor om hun huidige functie zelfstandig voort te zetten, bijvoorbeeld. Maar je kunt ook iets gloednieuws beginnen! Zorg er in ieder geval voor, dat je goed op papier zet wat je precies wilt doen, met wie je dit wilt doen, welke middelen je voorhanden hebt en hoe je wilt starten. Indien je het professioneel aan wilt pakken, dan is het schrijven van een business plan geen overbodige luxe. Met een business plan kun je ook direct een financiering aanvragen, wanneer dit nodig is voor de start van je onderneming. Pas als je alle details voor jezelf duidelijk hebt, kun je overgaan tot het zetten van praktische stappen.

Wat heb je nodig om een bedrijf te starten?

Wanneer je bij de KvK een bedrijf wilt inschrijven, dan zul je de nodige formulieren moeten invullen, dat kan trouwens via deze link. Daar kun je ook meteen zien wat je allemaal nodig hebt. In beginsel dien je er in ieder geval voor te zorgen, dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • Je naw-gegevens en identiteitsdocument
  • De naam van je nieuwe bedrijf
  • De rechtsvorm van je bedrijf
  • De concrete bedrijfsactiviteiten van je bedrijf
  • Mogelijke vergunningen die je nodig hebt voor je onderneming
  • Eventuele namen en identiteitsgegevens van zakenpartners
  • Het registratieadres van je nieuwe bedrijf

Een rechtsvorm kiezen is voor sommigen lastig, maar in de regel kun je ervan uitgaan dat een eenmanszaak perfect past bij Zzp’ers, tenzij je verwacht € 200,000 of meer aan omzet te behalen op jaarbasis, dan kun je beter voor een besloten vennootschap (BV) gaan. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je via deze website een test doen waarmee je de best passende rechtsvorm voor je onderneming kunt bepalen. Je bedrijf inschrijven bij de KvK kost eenmalig € 75,00.

Welk adres kies je voor je onderneming?

Hoewel het aanlokkelijk lijkt om je bedrijf op je privéadres in te schrijven, kiezen steeds meer zelfstandig ondernemers voor een professioneel zakelijk adres. Dit brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Allereerst oogt een zakelijk adres professioneler, zeker wanneer het registratieadres in een grote stad in Nederland is gelegen. Easystart Office heeft bijvoorbeeld enkel locaties in Rotterdam en Amsterdam, op goed bereikbare plaatsen. Wanneer je zaken doet met derden, zullen zij je sneller serieus nemen vanwege de locatie van je onderneming. Dit geldt trouwens des te meer in het geval van internationale klanten, aangezien mensen in het buitenland veelal enkel grote steden kennen. Een klein Nederlands dorpje is hen vreemd. Daarnaast geniet je ook van meer anonimiteit, omdat de KvK alleen je zakelijke adres zal vermelden op de website. Zodoende voorkom je, dat (lastige) klanten je op je privéadres kunnen bereiken. Voorts is een zakelijke locatie handig, wanneer je ook derden en klanten wilt kunnen ontvangen. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om dan meteen te gaan coworken: in dit artikel kun je hier meer over lezen. Een professioneel adres gebruiken als zakelijk adres is ook erg interessant, wanneer je vaak op reis bent. Dan is je bedrijf in ieder geval te allen tijde in Nederland ingeschreven en kun je gewoon zaken blijven doen.

Easystart Office biedt zakelijke registratieadressen op prominente locaties

Wanneer je alle informatie en documenten bij elkaar hebt gezocht, is het enkel een kwestie van formulieren invullen en leges betalen. Daarna is je bedrijf ingeschreven en kun je direct aan de slag. Wil je graag de optie overwegen om je bedrijf op een zakelijk registratieadres in te schrijven? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op met Easystart Office. Wij helpen je graag met al je vragen, daarnaast kunnen wij je ook van persoonlijk advies voorzien betreffende de beste optie voor jouw onderneming. Als je in de buurt woont, dan is coworking allicht een leuke oplossing voor jou. Je komt dan ook meteen met collega-ondernemers in contact, dit kan je bedrijf alleen maar ten goede komen. Ook bieden wij enkel registratieadressen aan middels flexibele maandabonnementen, die maandelijks opzegbaar zijn. Komt je bedrijf niet van de grond, of wil je je onderneming verhuizen naar het buitenland? Geen enkel probleem, je kunt het registratieadres gemakkelijk opzeggen met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu