De voordelen van een registratieadres voor ZZP'ers

januari 14, 2021
De voordelen van een registratieadres voor ZZP'ers

Updated on 19 februari 2024

Schrijf je je in bij ons adres, dan geniet je veel meer privacy. Dit adres zal dan bij de inschrijving in het handelsregister worden vermeld. Je bedrijf wordt ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, inclusief het vestigingsadres zoals je dat bij Easystart Office afneemt. Het is altijd een fijn gevoel als je je zaken goed geregeld hebt, zeker als kleine ondernemer.

Wat is een registratie adres?

Wanneer je kiest voor de inschrijving op een registratieadres, zal dit adres bij je bedrijfsgegevens komen te staan. Je privacy gegevens zullen daarmee bij de inschrijving verdwijnen en niet meer zichtbaar zijn voor derden. Je betaalt een maandelijks bedrag aan Easystart Office om hun adres als vestigingsadres te mogen vermelden. Bij een registratieadres ben je niet fysiek gevestigd op het adres.

De voordelen van een registratieadres voor ZZP'ers

Iedereen heeft recht op privacy, ook als je ZZP'er bent. Door je bij Easystart Office aan te melden voor een registratieadres krijg je die privacy waarbij je persoonlijke informatie veilig bewaard wordt. PrivΓ© en zakelijk zijn beter gescheiden. Denk daarnaast eens aan wat het voor de uitstraling van je onderneming doet! Een registratieadres op een gerespecteerde locatie in een grote stad als Amsterdam of Rotterdam geeft jou als ZZP'er een extra betrouwbare en professionele uitstraling. Daarnaast is een registratie adres via Easystart Office de perfecte oplossing voor de ZZP'er die flexibel onderweg is.

De voordelen van een registratie adres via Easystart Office

Easystart Office biedt je de mogelijkheid je aan te melden voor een inschrijfadres in Rotterdam of Amsterdam op een uitstekende locatie met aanzien. De registratie adressen voldoen aan alle voorschriften van de Kamer van Koophandel. Er wordt altijd snel gehandeld waarbij het registratieadres geactiveerd kan worden op een moment waarop jij dat wenst. Meld je je vandaag aan en wil je dat het registratieadres direct actief wordt? Dat is geen enkel probleem bij Easystart Office. In Rotterdam heb je de keuze uit twee representatieve locaties en in Amsterdam Centrum meld je je aan op een prestigieuze locatie. Het is aan jou voor welke locatie jij kiest.

De voorwaarden

Zodra je je voor een van onze registratie adressen op een van de toplocaties hebt aangemeld, zullen we op basis van je gewenste ingangsdatum een huurcontract opstellen. Dit huurcontract wordt opgesteld door onze bedrijfsjurist en zit juridisch dan ook prima in elkaar. Je kunt het registratie adres als postadres en vestigingsadres laten registreren en je betaalt hier een vast bedrag per maand voor. Bij Easystart Office zit je niet aan een jarenlang abonnement vast, je hebt een opzegtermijn van slechts een maand.

Overige diensten

Easystart Office heeft als missie ondernemers, en dan vooral kleine ondernemers, te helpen met alle voordelen van het hebben van een eigen kantoor of een apart registratieadres. Dit alles is dan zonder de nadelige aspecten aan een eigen kantoor. Kijk ook eens naar onze overige diensten, zoals het afnemen van een flexwerkplek op een van onze locaties. Informeer naar de mogelijkheden.

Similar Posts:

SHARE THIS POST

Start binnen 1 dag

ZAKELIJK REGISTRATIEADRES KVK
REGISTEREN, GEMAKKELIJK EN SNEL.
NEEM CONTACT OP
crossmenu